Cum se face Balasana (Pose Child) și care sunt beneficiile sale

Home » Review » Yoga Basic » Cum se face Balasana (Pose Child) și care sunt beneficiile sale

Cum se face Balasana (Pose Child) și care sunt beneficiile sale

Balasana, Pose copilului, sau odihnei copilului Pose este o asana. Sanscrită: बालासन; Bala – Copil, Asana – Pose; Pronunțate ca BAHL-AHS-Ahna

Acest asana devine numele său de la cuvintele sanscrite „bala“ (बाल), ceea ce înseamnă că și copilul „asana“ (आसन), ceea ce înseamnă că reprezintă. Aceasta asana seamănă cu poziția fetală. Este o pune în repaus, care se concentrează pe coapse și, de asemenea, ajuta la atenuarea durerilor de spate. Dacă această asana se face cu o atracție gravitațională completă, se poate observa un mare sentiment de ușurare mentală, fizică și emoțională.

Ce trebuie să știți înainte de a face acest Asana

Ca orice alt asana de yoga, aceasta trebuie de asemenea să fie efectuate cel puțin patru până la șase ore după o masă. intestinele și stomacul trebuie să fie gol atunci când practică această poziție. Fiind un repaus reprezintă, poate fi practicat ori de câte ori aveți nevoie pentru a prinde respirația sau se pot relaxa, fie în mijlocul antrenamentului sau după aceea.

Ca orice alt asana de yoga, aceasta trebuie de asemenea să fie efectuate cel puțin patru până la șase ore după o masă. intestinele și stomacul trebuie să fie gol atunci când practică această poziție. Fiind un repaus reprezintă, poate fi practicat ori de câte ori aveți nevoie pentru a prinde respirația sau se pot relaxa, fie în mijlocul antrenamentului sau după aceea.

 • Nivel: Basic
 • Stil: Vinyasa
 • Durata: 1 până la 3 minute
 • Repetiție: Nici unul
 • Întinde: Hip, Coapsă, gleznă
 • Intareste: spate, gât, umeri

Cum de a face Balasana (Pose copil)

 1. Îngenunchează pe podea și atinge degetele de la picioare mari unul de altul în timp ce stați pe tocuri dumneavoastră. Odată ce sunt confortabile, repartizate genunchii latimea soldurilor. Inhala.
 2. Bend înainte, și pune trunchiul între coapse în timp ce expirati.
 3. Acum, extinde sacrul peste tot în partea din spate a bazinului, și de a reduce punctele de șold astfel încât să fie orientate spre buric. Settle în jos, pe partea interioara a coapselor.
 4. Întinde coccisul departe de partea din spate a bazinului în timp ce ridicați baza capului ușor departe de partea din spate a gâtului.
 5. Intindeti bratele înainte și să le plaseze în fața ta, astfel încât acestea sunt în conformitate cu genunchii. Eliberați fronturile de umăr la podea. Trebuie să simți greutatea umerilor față trăgând lamele pe scară largă în întreaga spate.
 6. Din moment ce aceasta este o asana de odihnă pune, puteți rămâne în postura de oriunde între 30 de secunde la câteva minute.
 7. Pentru a elibera asanei, prima întinde trunchiul frontal. Apoi, respirați și ridicați din coccisul în timp ce-l împinge în jos în pelvis.

Precauții și contraindicații

Acestea sunt câteva puncte de precauție pentru a lua în considerare înainte de a face acest lucru asana.

 1. Dacă este dificil sau incomod pentru a plasa capul pe podea, puteți utiliza o pernă pentru confort.
 2. Cel mai bine este să se evite a face acest lucru asana dacă suferă de diaree sau leziuni la genunchi.
 3. Pacienți cu tensiune arterială ridicată trebuie să evite practicarea acestei asana.

Începător Sfaturi

Dacă sunteți un începător, aceste câteva indicii vă va ajuta în practica.

 1. Nu este o practică comună de a respira pe deplin și în mod conștient pana la partea din spate a trunchiului nostru. Practicarea Balasana modul corect va ajuta sa faci asta.
 2. Pe măsură ce începe practica yoga, puteți practica acest asana pentru a te gata pentru o curbă înainte adâncă.

Pose Alterări

Pentru a încerca o variantă a acestei asana, puteți plasa, de asemenea, vă mâinile pe lângă corp, alături de trunchiul, cu palmele orientate în sus. Acest lucru va crește coeficientul de relaxare în asana.

Beneficiile de Balasana (POSE pentru copii)

 • Aceasta ajută tensiunea de presă în piept, spate și umeri.
 • Acest asana este foarte recomandat, mai ales dacă aveți un meci de amețeli sau oboseală în timpul zilei sau în timpul antrenamentului.
 • Acest asana ajută la reducerea stresului și a anxietății.
 • Aceasta ajută la masaj și flex organele interne din organism, menținându-le active și suplă.
 • Această asana ajută să se întindă și prelungi coloanei vertebrale.
 • În cazul în care acest lucru asana se face cu sprijin pe cap și trunchi, ameliorează durerea în spate inferior și gâtului.
 • Aceasta ajută să se întindă glezne, solduri si coapse.
 • Acesta promovează circulația sângelui tot pe tot corpul.
 • Tendoanele, mușchii și ligamentele din zona genunchiului sunt întinse bine.
 • Acesta încurajează modul corect de respiratie si calmeaza atat corpul si mintea.

Știința din spatele Copilul Pose

Balasana este o postură de restaurare, calmant, care relaxeaza si intinereste corpul. Elasticitatea spate relaxeaza coloana vertebrala. Se calmeaza muschii, contribuind astfel la atenuarea durerii, în special în spate, gât și umeri. Genunchii sunt, de asemenea întinse și relaxat, și, prin urmare, tendoanele, mușchii, precum și articulațiile sunt vindecate și pregătit pentru functionare. Pose seamănă cu o poziție fetală și se spune că pentru a oferi alinare fizică, mentală și emoțională a ființei.

Acest pose promovează cu adevărat sentimente pozitive, te transporta înapoi la zilele copilăriei și stripping tu off sentimente bolnav și aroganță.

Poses pregătitoare

Virasana

Follow-Up Poses

Balasana este un repaus care poate pune preceadă sau să urmeze orice asana.

Balasana este o postură de yoga de bază, care scoate copilul din tine. În timp ce se întinde complet si relaxeaza corpul, de asemenea, face cu succes foarte fericit.