Cum se face Bhujapidasana și Care sunt beneficiile ei

Home » Review » Yoga Basic » Cum se face Bhujapidasana și Care sunt beneficiile ei

Cum se face Bhujapidasana și Care sunt beneficiile ei

Sanscrită: भुजपीडासन; Bhuja – Arm / Umăr, Pida – Presiune, Asana – Pose; Pronunțate Ca – Bhuja-Pee-Dah-SA-nah

Pose Apăsarea Umăr este cunoscută a fi simplu, dar este doar cu practica pe care te obișnuiești cu presiunea pe care o exercită pe umeri. Rabdarea si perseverenta va va da rezistenta, forta, echilibru, și va puterea de a stăpâni această asana.

Ce trebuie să știți Înainte de a realiza HALASANA

Cel mai bine este de a practica yoga dimineața devreme. In cazul in care nu se poate trezi devreme, sau au o mulțime de cumpărături de făcut odată ce sunteți, puteți practica acest asana seara. Doar asigurați-vă că stomacul și intestinele sunt goale. Este o idee bună să lăsați un spațiu de cel puțin patru până la șase ore între masă și practica.

Nivel: Intermediar / Avansat
Stil: Ashtanga Yoga
Durata: la 1 la 3 de minute
Repetiție: Nici unul
Întinde: Abdomen, Coapse, arme, Umerii
Întărește: arme, încheieturi

Cum de a face Bhujapidasana

 1. Începe acest asana de squatting. Se pune picioarele la o distanță care este puțin mai mică decât distanța dintre umeri. Păstrați genunchii larg.
 2. Unghiul trunchiului astfel încât acesta se confruntă înainte, și puneți-l între coapse. Pe măsură ce coborâți trunchiul, șoldurile trebuie să fie ridicate, astfel încât acestea vin în conformitate cu podeaua.
 3. Se pune umărul stâng sus cât mai aproape de zona din spate a coapsei stânga, un pic mai sus genunchi. După ce ați făcut acest lucru, puneți mâna stângă pe teren de lângă partea exterioară a piciorului stâng. Faceți același lucru pe partea dreaptă, de asemenea.
 4. Acest lucru va face de sus înapoi rotund sus.
 5. Acum, că ambele palmele apăsați ferm la sol, ridicați corpul, punand greutatea sa pe mâini. Ridicarea se întâmplă din cauza o schimbare în centrul de greutate.
 6. Apăsați partea exterioară a brațelor, împreună cu partea interioara a coapselor ce plasati glezna dreapta peste glezna stanga. Admirați înainte. Țineți poza. Apoi, îndoiți coatele și eliberați pozeze ca expirati.

Precauții și contraindicații

Acestea sunt câteva puncte de precauție trebuie să păstrați în minte înainte de a face acest lucru asana.

 1. Trebuie să evitați acest lucru asana dacă aveți leziuni la încheietura mâinii, cot, spate mai mici, sau umăr.
 2. Pentru a evita acest asana, chiar dacă suferă de hipertensiune arterială sau spondiloza cervicala.

Sfat pentru începători

Ca un începător, ar putea fi greu pentru a ajunge în această postură. Dacă încercați această asana, dar este greu să țină pasul echilibrul, utilizați un bloc sau de a susține pentru a sprijini oasele ședinței.

Avansat Pose Variație

Ca practică și în avans în această postură, puteți încerca exprimarea completă a poza. Tot ce trebuie să faceți este slabă înainte, astfel încât bărbia se mișcă spre sol. Întotdeauna amintiți-vă, niciodată nu ar trebui să se grăbească în avansarea. Vei ști când sunteți gata, iar apoi, progresia devine efort.

Beneficiile-Apasarea Umăr Pose

Acestea sunt unele beneficii uimitoare de Bhujapidasana.

 • Acest lucru ajută la îmbunătățirea asana un sentiment de echilibru și de concentrare.
 • Aceasta face ca încheieturi, umeri, brațe, și partea superioară a corpului puternic.
 • Abdomenul devine o întindere bună, și, prin urmare, digestia este îmbunătățită.
 • Aceasta asana hrănește glanda tiroidă. Prin urmare, ritmul cardiac este controlat, sistemul nervos este echilibrat, iar metabolismul este reglementat.
 • Circulația sângelui este îmbunătățită.
 • Acest asana ajuta la ameliorarea stresului si dureri de cap.

Știința din spatele Bhujapidasana

Aceasta asana este un echilibru braț, și, prin urmare, este nevoie de rezistenta fizica si mentala. Când lucrați spre o Asana, cum ar fi acest lucru, este ușor să se simtă încolțit și a pierdut. Dar, dacă da accentul pe tehnica și strategia și să se pregătească cu grijă pentru această postură, veți găsi energia să se miște încet și depășesc limitele le-ați stabilit pentru tine. Dar aceasta trebuie să se facă o respiratie la un moment dat.

De fiecare dată când simțiți că nu poate împinge mai departe, întrebați-vă dacă sunteți oprit mental sau fizic. Dacă vă simțiți că organismul dumneavoastră poate împinge, dar mintea ta va opreste, convinge-te să rămână pentru încă o respirație. Dar dacă găsiți o constrângere fizică, înapoi imediat, și să se concentreze asupra ipostazele pregătitoare.

Poses pregătitoare

Bakasana
Baddha Koṇāsana
Malasaña
Garudasana

Follow – Up Poses

Adho Mukha Svanasana
Uttanasana
Urdhva Mukha Svanasana

Acum, că știi cum să faci Bhujapidasana, ce mai aștepți? Lăsați legarea comunicatului de presă umăr emoțiile prins și inhibiții și ai eliberat.