Cum se face Malasana și Care sunt beneficiile ei

Home » Review » Yoga Basic » Cum se face Malasana și Care sunt beneficiile ei

Cum se face Malasana și Care sunt beneficiile ei

Malasana, de asemenea, cunoscut sub numele de ghirlandă prezintă, pose ghemuit este un asana. Mala – Garland, colier, Asana – Pose; Pronunțate Ca – MAA-Laa-SA-na

Malasana este, de asemenea, numit Upavesasana sau Garland Pose. Este, pur și simplu, o ghemuit. Squatting vine în mod natural pentru copii și persoanele care lucrează în domeniile. Cu toate acestea, cei care au locuri de muncă de birou au pierdut practică și consideră că este dureros și incomod să o facă. Dar asta nu ar trebui să descurajeze de la a face acest lucru asana, deoarece este, de fapt, cel mai benefic pentru cei care au un stil de viață sedentar.

Ce trebuie să știți Înainte de a realiza Malasaña

Trebuie să vă asigurați pentru a menține stomacul și intestinele goale înainte de a practica acest asana. Au mesele cel puțin patru până la șase ore înainte de a face asanei, astfel încât mâncarea devine digerat și nu este suficientă energie pentru tine de a cheltui în timpul practicii.

Cel mai bine este de a practica yoga primul lucru în dimineața. Dar, în cazul în care nu se poate lucra în dimineața, este bine să-l practică în seara.

Nivel: Basic
Stil: hatha yoga
Durata: 60 secunde
repetiția: Nici unul
întinderi: Coapse, femurali, inghinal, Partea inferioara a spatelui
Intareste: Partea inferioara a spatelui, șoldurilor, sistemul digestiv

Cum de a face Malasaña

 1. Începeți prin squatting. Pe măsură ce faci acest lucru, tineti picioarele apropiate unul de altul, cu tocuri pe podea sau sprijinit pe sol.
 2. Răspândiți coapselor, plasându-le puțin mai lată decât trunchiul.
 3. Expirați și apleca înainte, astfel încât trunchiul se potrivește perfect între coapse.
 4. Adu palmele în Anjali Mudra și apăsați coatele pe partea interioara a coapselor. Făcând acest lucru vă va ajuta să se extindă partea din față a trunchiului.
 5. Apăsați partea interioara a coapselor față de partea laterală a trunchiului. Apoi, întinde brațele afară, și să le leagăn peste un astfel încât gambe se încadrează în axile. Stai gleznelor.
 6. Țineți pozeze pentru câteva secunde. Inspiră și eliberare.

Precauții și contraindicații

Cel mai bine este de a evita acest lucru asana dacă aveți un prejudiciu în spate inferior sau genunchi.

Sfat pentru începători

Dacă este dificil să stea ghemuit inițial, stau pe marginea unui scaun, și să coapse și trunchi formează un unghi de 90 de grade. Se pune tocuri pe podea, astfel încât acestea sunt un pic înainte de genunchi. Apleca înainte, astfel încât trunchiul este între genunchi. Făcând acest lucru va condiționa să te încet într-un ghemuit.

Avansat Pose Alterări

Intensifică stretch în epii prin plasarea o mână pe teren, pe partea interioara a piciorului, și întinde mâna opusă spre cer. Twist și apăsat. Apoi, se repetă poza pe cealaltă parte.

Beneficiile Malasana (Garland Pose)

Acestea sunt unele beneficii de sănătate ale pose Garland.

 • Acesta oferă partea din spate inferior, sacrul, vintre, și șoldurile o întindere bună.
 • Acesta instiga metabolismul.
 • Acesta activeaza sistemul digestiv.
 • Tonifica burta.
 • Acesta îmbunătățește postura.
 • Aceasta crește flexibilitatea în glezne și genunchi.

Știința din spatele Garland Pose

Malasana este un cot înainte care înmoaie partea din spate și eliberează stresul, care este prins de la cap pana in picioare ca picioarele flex. Tocurile asigura ca solduri sunt înrădăcinate în spate ca coloanei vertebrale elongates. Picioarele sunt întinse și consolidate, iar acest lucru crește mobilitatea în șolduri. Mușchii spatelui extinde. Acesta este, de asemenea, una dintre acele asane care asigură un flux ritmic de conștientizare în corpul dumneavoastră. Toate acțiunile sunt coordonate pentru a vă asigura că nici o parte este suprasolicitat. Se pare ca fiecare parte a corpului tau este exprimă ea însăși.

Acum , că știi cum să faci Garland pozeze, ce mai aștepți? Du – te înapoi în timp și vizita rădăcinile cu Malasaña. Acesta vă va arăta ceea ce ați fost lipsă ca rasa umană a progresat.