Cum se face Parivrtta TRIKONASANA și care sunt beneficiile sale

Home » Review » Yoga Basic » Cum se face Parivrtta TRIKONASANA și care sunt beneficiile sale

Cum se face Parivrtta TRIKONASANA și care sunt beneficiile sale

Parivrtta TRIKONASANA, de asemenea, cunoscut sub numele de Triunghiul învârtea Pose este o asana. Parivrtta – învârtea, Trikona – Triangle, Asana – Pose; Pronunțată ca – par-ee-Vrit-tah Trik-con-AHS-anna

Aceasta asana este de fapt un contor pune la Utthita TRIKONASANA și este cu siguranță mult mai complexă. Aceasta asana este o combinație de un cot înainte și o poftă de mâncare profundă. Este nevoie de un bun simț al echilibrului și un sentiment de deschidere, în scopul de a obține stabilitatea în poza. Aceasta este una dintre primele posturi permanente pe care le va afla când vă înscrieți-vă la un curs de yoga. Ea te învață cum să lucreze în fiecare parte a corpului la unison unul cu altul.

Ce trebuie să știți înainte de a face asanei

Ca în cazul tuturor asane yoga, este important să păstrați intestinele și stomacul curat. Asigurați-vă că aveți mese cu cel puțin patru până la șase ore înainte de antrenament, astfel încât să dea sistemul suficient timp pentru a digera alimentele și să dea energia necesară pentru antrenament.

Cel mai bun timp pentru a practica yoga este, de obicei, în zori sau amurg.

Nivel: Basic
Stil: hatha yoga
Durata: 30 secunde
Repetiții: O dată pe fiecare parte
Întinde: Genunchi, șoldurile, umeri, coapse, coloana vertebrala, Thorax, Gleznele, hamstrings, gambe, inghinale
Intareste: Genunchi, coapse, gleznele

Cum se face Parivrtta TRIKONASANA (învârtea Triangle Pose)

 1. Stand erect pe rogojina, de preferință în Tadasana.
 2. Apoi, să ia o perioadă de trei picioare pas înapoi cu piciorul drept, și rotiți-l la aproximativ 25 de grade lateral. degetele de la picioare stânga trebuie să arate înainte. În acest stadiu, punctul de șold trebuie să se confrunte cu partea laterală a saltelei. De asemenea, a verifica rapid alinierea picioarele tale. Ele trebuie să fie latimea soldurilor, cu ambele tocuri aliniate unele cu altele. Călcâi și arc trebuie să fie, de asemenea, aliniate.
 3. Se pune mâna stângă pe talie, și inhalați și să ridice deasupra capului mâna dreaptă în timp ce alungesc coloanei vertebrale.
 4. rădăcină ferm exteriorul piciorului din spate, și trageți în partea de jos a abdomenului, astfel încât spatele inferior este acceptat. Expirați și balama înainte la talie. Asigurați-vă că coloanei vertebrale este întins pe măsură ce ajunge cu brațul drept.
 5. În funcție de flexibilitate și o gamă de mișcare, lasati mana dreapta pentru a ajunge pentru gamba sau pe sol, in afara piciorului. Inspirați și continua extinderea prin creștetul capului, asigurându-vă că coloanei vertebrale este lung.
 6. Verificați rapid dacă exteriorul piciorului drept este ferm înrădăcinate în sol. Apoi, expirați și rotiți spre stânga. Întinde brațul stâng spre cer în timp ce privirea la ea.
 7. Respira lent și profund în timp ce țineți pozeze pentru câteva secunde.
 8. Pentru a ieși din poza, uita-te la piciorul stâng și trage abdomenul. Apoi, inhala și ușor crește. Așezați-vă mâinile pe talie și aduceți picioarele împreună. Se repetă asanei pe partea opusă.

Precauții și contraindicații

Acestea sunt câteva puncte de precauție trebuie să vă păstrați în minte înainte de a face acest lucru asana:

 1. Dacă aveți un spate sau un prejudiciu coloanei vertebrale, trebuie să faceți acest lucru asana numai sub supravegherea unui expert. Dacă nu, cel mai bine este să se evite practicarea acestei asana.
 1. De asemenea, evita acest osana, dacă aveți următoarele condiții:

A. Tensiunea arterială scăzută
b. Migrena
c. Diaree
d. Dureri de cap
e. Insomnie

Sfat pentru începători

Dacă presupunem o poziție îngustă, această asana devine mai ușor. Prin urmare, ca un începător, o practică de a aduce mai aproape de mâna piciorul interior face.

Avansat Pose Variante

Pentru a aprofunda poza, aduce mâna de jos spre exteriorul piciorului plasat în față, și apoi, apăsați ferm antebrațele împotriva gambe exterioare. Presiunea brațului pe piciorul va aprofunda rotirea trunchiului.

Beneficiile învârtea Triunghiul Pose

Acestea sunt unele beneficii uimitoare ale Parivrtta TRIKONASANA.

 • Acesta oferă picioarele o întindere bună și le face puternic.
 • Soldurile si coloana vertebrala a lua o întindere bună.
 • Practicarea acestei asana deschide piept, și, prin urmare, respirația este îmbunătățită.
 • Durerea de spate este ușurată.
 • Organele abdominale sunt stimulate și, prin urmare, digestia este îmbunătățită.
 • Echilibrul, focalizarea și concentrarea sunt îmbunătățite.

Știința din spatele Parivrtta TRIKONASANA

Există două energii dinamice diferite asociate cu Pose învârtea Triangle. Primul este înrădăcinare picioarele pe pământ, iar al doilea este de a trimite energie în sus prin brațele extinse. Aceasta asana este o uniune perfectă de sthira și Sukha sau efort și ușurință. Prin aceasta, alte opusi, cum ar fi moale și tare, contracția și extinderea, descendent și ascendent, și lunar solare și sunt, de asemenea, abordate în acest asana.

Deși această asana pare ca o poftă de mâncare, atunci când ajunge la podea, îți vei da seama că este mai mult despre echilibrare. Dar vă veți simți confortabil și de echilibru, dacă știi cum să vă folosiți mușchii picioarelor și de bază pentru a vă sprijini. Când ai dreptul de aliniere, vei obtine flexibilitate si putere ca tine echilibrul energetic-te cat si fizic. Practicarea acestei asana nu face numai mintea ta constantă, dar, de asemenea, vă oferă un sentiment de a fi liber. Apoi, ca un braț ajunge la pământ, iar celălalt se înalță spre cer, veți găsi stabilitate care vă va permite să se predea în prezent și viitor.

Acum, că știi cum să faci triunghi se învârtea pozeze, ce mai aștepți? Aceasta asana este vorba despre echilibrarea opuși. Ea are unele lecții mari pentru a oferi, cele mai importante fiind care se ocupă cu energii conflictuale. Răsfățați în măreția acestei asana simplu, dar dificil de a găsi te cu adevărat liber.