Cum se face Pincha Mayurasana și care sunt beneficiile sale

Home » Review » Yoga Basic » Cum se face Pincha Mayurasana și care sunt beneficiile sale

Cum se face Pincha Mayurasana și care sunt beneficiile sale

Pincha – pene, Mayura – Peacock, Asana – Pose; Pronunțată ca – pini-cha-mi-ta-AHS-anna

Pincha Mayurasana este un stand antebraț și este, de asemenea, numit feather Peacock Pose. La fel ca un paun, care se întinde pe penele sale, această asana este o poză frumoasă, arătos, care are nevoie atât de pricepere și răbdare perfectă.

Standul antebraț te face mai stabil decât Handstand din cauza fundatiei mai mare, care antebratele da. Condițiile prealabile, cu toate acestea, sunt putere și deschidere, iar acestea pot fi destul de dificilă. Ia-ti timp pentru a ușura în această postură, indiferent de cât timp este nevoie.

Ce trebuie să știți înainte de a face acest Asana

Trebuie să vă asigurați pentru a menține stomacul și intestinele goale înainte de a practica acest asana. Au mesele cel puțin patru până la șase ore înainte de a face asanei, astfel încât mâncarea devine digerat și nu este suficientă energie pentru tine de a cheltui în timpul practicii.

Cel mai bine este de a practica yoga primul lucru în dimineața. Dar, în cazul în care nu se poate lucra în dimineața, este bine să-l practică în seara.

Nivel: Intermediar / Avansat
Stil: Yoga Ashtanga
Durata: 1 și 5 minute
Repetiție: Nici unul
Întinde: Umerii, toracele, gât, Buric
Intareste: arme, umeri, spate

Cum de a face Pincha Mayurasana

 1. Întinde-te pe burtă, cu fața la perete.
 1. îndoiți ușor coatele astfel încât acestea sunt direct sub umeri, și aduceți palmele împreună în Mudra Anjali.
 1. Ridicați solduri. Mers pe jos spre brațele cât mai aproape puteți obține.
 1. Ridica piciorul drept la fel de mult ca tine poate, și lovi cu piciorul în sus celălalt picior de pe podea. Această acțiune va împinge partea inferioară a corpului de pe podea și lăsați picioarele să atingă peretele.
 1. Stați în această postură timp de câteva secunde.
 1. Ține-ți capul pe podea, și asigurați-vă că umerii sunt departe de urechile.
 1. Atinge-ti degetele pentru al treilea ochi în timp ce palmele sunt încă în Mudra Anjali în timp ce ridicați privirea ta.
 1. Picioarele pot atinge peretele sau să rămână perpendicular pe sol.
 1. Respira încet și profund, și să rămână în postura până când nu sunt confortabile. Eliberați pozeze aceeași ordine în care ai intrat în ea.

Precauții și contraindicații

Acestea sunt câteva puncte de precauție trebuie să vă păstrați în minte înainte de a face acest lucru asana.

 1. Cel mai bine este de a evita acest lucru asana dacă aveți o afecțiune cardiacă sau suferă de hipertensiune arterială.
 1. Evitați practicarea acestei asana, dacă aveți o durere de cap, sau un umăr, gât, sau accidentări la spate.
 1. Menstruating și femeile gravide trebuie să orienteze clar acestei asana.

Începător Sfaturi

Ca incepatori, ar putea fi dificil să se oprească coatele să alunece departe unul de altul, atunci când își asume această postură. Slip o curea de peste brațe superioare, blocându-l chiar deasupra coatelor. Apoi, întinde brațele în față, astfel încât acestea sunt latimea umerilor. Reglați cureaua astfel încât să îmbrățișări partea exterioară a brațelor. Acum, că postura dumneavoastră este setată, utilizați cureaua pentru a vă ajuta în poza. Împingeți brațele ușor departe de cureaua în loc de a permițându-le să se umfle în cureaua.

Avansat Pose Variante

Aceasta este o postură avansată în sine. Deci, cu practica, pe măsură ce începeți să vă confortabil în această postură, încercați pentru a da drumul recuzită, și pentru a muta departe de perete. Acest lucru va fi un progres în sine postură.

Beneficiile de feather Peacock Pose

Acestea sunt unele uimitoare beneficii Pincha Mayurasana.

 1. Aceasta face ca partea din spate, umeri, și brațe puternice.
 1. Acesta oferă gât, umeri, piept, și burta o întindere bună.
 1. Se îmbunătățește echilibrul și concentrarea.
 1. Creierul este calmat, si stres si depresie usoara sunt reduse.

Știința din spatele Pincha Mayurasana

Această asana durează ani de master. Vei deveni umil și da drumul de ego în timp ce aspiră pentru a realiza acest lucru reprezintă. Pentru ușurință, puteți introduce această postură de a face un picior divizat sau prin îndoire genunchi. Scopul tau trebuie sa fie să se îndrepte spre linia centrală și să caute axa verticală, așa cum vă aflați în postura. Nu uitați să se răspândească umerii, firma coapselor, se angajeze coloanei vertebrale, și pentru a menține degetele de la picioare a subliniat. Corpul tău ar trebui să fie tras într-o linie dreaptă prin canalul central. Cheia este de a ridica în sus, astfel încât să nu se prăbușească în partea inferioara a spatelui. Pregătiți-vă cum vă încălziți cu ipostazele pregătitoare, și pentru a găsi echilibrul atunci când intră în cele din urmă poza.

Poses pregătitoare

Adho Mukha Vrikshasana
Adho Mukha Svanasana
Gomukhasana
PRASARITA Padottanasana
Supta Virasana
Uttanasana

Follow-Up Poses

Adho Mukha Vrikshasana
Adho Mukha Svanasana
Gomukhasana
Sirsasana

Acum, că știi cum să faci Pincha Mayurasana, ce mai aștepți? Ar putea părea imposibil, s-ar putea uita greu, dar este surprinzător faptul că, atunci când lupta pentru a face pace cu acest asana, vei găsi pacea în interiorul vostru.