Cum se face PRASARITA Padottanasana și care sunt beneficiile sale

Home » Review » Yoga Basic » Cum se face PRASARITA Padottanasana și care sunt beneficiile sale

Cum se face PRASARITA Padottanasana și care sunt beneficiile sale

PRASARITA – Wide / Întins, Pada – Foot, Uttana – Stretch Intens, Asana – Pose; Pronunțată ca – Pra-SA-REE-tah PAH-DOH-tahn-AHS-anna.

Când practica acest asana, vei simti corpul tau se vindeca si sa se extinda, mai ales după ce ați făcut exerciții, cum ar fi mersul cu bicicleta, mersul pe jos, și să fie difuzate. Această asana este de obicei practicat la sfârșitul ipostazele în picioare și servește ca o postură pregătitoare bună pentru inversiunile. Aceasta asana este un cot calmant înainte, care se întinde atât partea din spate și femurali.

Ce trebuie să știți înainte de a face asanei

Acest asana trebuie să se facă numai pe stomacul gol. Trebuie să vă asigurați că pentru a lua masa de patru până la șase ore înainte de a practica si oferi organismului suficient timp pentru a digera mancarea. În mod ideal, trebuie să existe un decalaj de 10-12 ore între mese și practica dumneavoastră, care este motivul pentru care este cel mai bine sfătuiți să practice această asana dimineața devreme. Cu toate acestea, din cauza programe de ocupat, o mulțime de oameni consideră că este greu să lucreze în dimineața. Astfel de oameni pot practica yoga în seara. intestinelor, de asemenea, trebuie să fie curat în timp ce practica aceasta asana.

Nivel: Basic
Stil: Vinyasa Flow
Durata: 30 până la 60 secunde
Repetiție: Nici unul
întinderi: coloana vertebrala, picioare
Întărește: coloana vertebrala, picioare

Cum de a face PRASARITA Padottanasana

 1. Pentru a începe acest asana, stau la partea din față a rogojina în Tadasana.
 1. Inhala. Ia un pas înapoi cu piciorul drept, astfel încât corpul dumneavoastră se confruntă cu muchia lungă a saltelei.
 1. Întinde-ți mâinile, astfel încât acestea sunt la înălțimea umărului și chiar deasupra picioarelor tale. Apoi, adu-ți mâinile la solduri.
 1. Inspirați și prelungi pieptul și inima spre cer, astfel încât trunchiul este întinsă, de asemenea. Expirați și îndoiți înainte până când vârful degetelor ating salteaua în fața ta.
 1. Pe măsură ce continuați se întinde, aduce coroana capului la sol, și împingeți fese spre tavan. mușchii abdominali trebuie să se angajeze cu prelungirea coloanei vertebrale.
 1. În ceea ce privește mâinile tale, ai putea să fie plasați-le sub picioarele sau pe rogojina, lângă capul, cu coatele indoite. Ai putea deține, de asemenea, degetele de la picioare mari cu degetele.
 1. Țineți pozeze pentru până la un minut. Respira adanc si lent. Apoi, mers pe jos pe mâini înainte până când trunchiul este paralel cu podeaua. Cu un angajament spinării plin, puneți mâinile la solduri. Inspirați și ridicați trunchiul. Vino înapoi la Tadasana.

Precauții și contraindicații

Acestea sunt câteva puncte de precauție trebuie să păstrați în minte înainte de a face acest lucru asana.

 • Evitați acest asana la toate costurile dacă aveți dureri sau un prejudiciu în partea din spate de jos.
 • De asemenea, evita acest asana dacă aveți congestie sinusală.

Începător Sfaturi

Ca incepatori, ar putea fi greu pentru tine să atingi coroana la podea. Push-te numai la fel de mult ca poti. Utilizați o pătură, susține, sau un bloc capitonate pentru a sprijini capul în acest asana.

Avansat Pose Alterări

Pentru a avansa în această postură, utilizați un bloc și de a lucra brațele în timp ce vă aflați în această postură. Trebuie doar să stabiliți un bloc de pe o parte a covorului pe podea în fața ta. Pe măsură ce se aplece în față, blocul de prindere astfel încât este între antebrațele, chiar sub coatele. Ridic-o. Pentru a finaliza poza, puneți palmele pe podea, și strângeți blocul dintre antebrațele. Partea interioară a mâinilor trebuie să fie presat ferm pe podea. Această acțiune braț va servi ca o mare pose pregătitoare pentru standuri braț.

Beneficiile foarte largi Forward Bend

Acestea sunt unele beneficii uimitoare de largă aplece picioare.

 • Partea din spate, partea interioară a picioarelor, și a coloanei vertebrale sunt întinse și întărite.
 • Organele abdominale sunt tonifiata, și, prin urmare, digestia este îmbunătățită.
 • Creierul este calmat.
 • Aceasta amelioreaza durerile de spate, dureri de cap, oboseala si depresie usoara.

Știința din spatele PRASARITA Padottanasana

Cand te simti ca esti intr-o stare de echilibru, un teren de mijloc între senzație supraîncărcat și gol, în care te simți relaxat, energizat, și fericit, această stare se numește sattva. Este cheia pentru a găsi iluminarea spirituală și sănătate radiantă. În această stare, sunteți de alertă, dar la usurinta; sunteți înălțate, încă la pământ.

Când practica PRASARITA Padottanasana, aveți posibilitatea de a explora sattva dumneavoastră. Sunteți cu capul limpede și în armonie. Tu simți earthiness pe corpul tau inferior ca mintea ta aluneca în liniște. Picioarele sunt în mod constant provocați să rămână constant, puternic, și înrădăcinat. inima și capul tău sunt calmat și curățate. Această asana este, prin urmare, de asemenea, utilizat ca un balsam pentru nervii anxietate.

Acum , că știi h ow pentru a face PRASARITA Padottanasana, ce mai aștepți? Se arunca cu capul într – o stare de pace ca corpul tau este atent la împrejurimile sale. Bucurați – vă de contraste și cel mai bun din ambele lumi cu acest asana.