Cum se face Virasana și Care sunt beneficiile ei

Home » Review » Yoga Basic » Cum se face Virasana și Care sunt beneficiile ei

Cum se face Virasana și Care sunt beneficiile ei

Sanscrită: वीरासन; Vira – Hero, Asana – Pose; Pronunțate Ca – Veer-AHS-anna

Virasana este un cuvânt sanscrit care se traduce în Hero Pose. Eroul convențional este genul care luptă pentru lume. El protejează și protejează propria lui. El stă încă o dată a învins dușmanul său. Eroul yoghină este menit să depășească propria frământări lui / interior. Acest asana nu doar asta.

Ce trebuie să știți înainte de a face asanei

Aceasta asana este o postură meditativă, așa că cel mai bine este dacă practică această pozeze dimineața. Dar ai putea face acest lucru seara, de asemenea.

Nu este obligatoriu ca această asana trebuie să fie făcut pe stomacul gol. Dar dacă preced sau urmează-l cu asane yoga, este cel mai bine ai mese cu cel puțin patru până la șase ore înainte de a face acest lucru asana. De asemenea, asigurați-vă că intestinele sunt curate.

Nivel: Basic
Stil: hatha yoga
Durata: 30 la 60 de secunde
Repetiție: Nici unul
întinderi: Genunchii, gleznele coapselor
Intareste: vetre ale piciorului

Cum de a face Virasana

 1. Îngenunchează pe podea. Asigurați-vă că genunchii sunt plasate direct sub solduri. Lasă-ți mâinile odihnească pe genunchi.
 2. Adu genunchii mai aproape unul de altul, astfel încât diferența dintre picioarele tale se lărgește în mod automat. Ar trebui să fie mai mare decât lățimea de solduri.
 3. Apoi, apăsați ferm vârfurile picioarelor pe podea.
 4. Coborâți ușor șoldurile, astfel încât dvs. găsești ședinței pe saltea. Rulati vițeii departe. Asigurați-vă că șoldurile sunt corecte între tocuri.
 5. Trebuie să vă asigurați că în timp ce intra in poza, nu simt nici, senzații de răsucire ascuțite în genunchi.
 6. Să degetele de la picioare îndreptată înspre exterior și înapoi. gleznelor interioare trebuie să fie trase pentru a proteja în genunchi.
 7. Trageți în ombilic. Extindeți coccisul dvs. din coroana capului la podea.
 8. Menține poziția timp de aproximativ 30 de secunde. Eliberare. După ce te confortabil în această postură, ai putea, de asemenea, folosi ca o postură meditativă.

Precauții și contraindicații

Acestea sunt câteva puncte de precauție trebuie să vă păstrați în minte înainte de a face acest lucru asana.

 1. Evitați acest asana dacă aveți probleme cu inima.
 2. Dacă aveți o durere de cap, se află pe un suport, atunci când practica aceasta asana.
 3. Evitați acest asana dacă aveți o accidentare la genunchi, dacă nu îl practică sub supravegherea unui instructor de yoga certificat.

Sfat pentru începători

Ca incepator, s-ar putea găsi că este dificil de a echilibra presiunea din partea superioară a picioarelor pe podea. Vei vedea că partea interioară a vârfurile picioarelor apăsați mai greu decât părțile exterioare. Pentru a evita acest lucru, împingeți baza palmele de-a lungul marginilor exterioare ale picioarelor în timp ce apăsați ușor micile degetele de la fiecare picior pe podea.

Avansat Pose Alterarea

Pentru a aprofunda poza, înghit genunchii cu palmele, și de a face bratele drepte. Acum, trage pe genunchi. Asigurați-vă că omoplați sunt ferme împotriva spate. Ridicați partea de sus a sternului, si lasa barbia cad pe piept. Asigurați-vă că partea din spate a gâtului nu este încordate. Țineți pozeze pentru aproximativ 20 de secunde. Apoi, eliberați genunchii și ridicați capul în poziția neutră, dar continuați să țineți ascensorul în sternului.

Beneficiile eroului Pose

Acestea sunt unele beneficii uimitoare ale Virasana.

 1. Acesta oferă gleznelor, coapselor si genunchilor o întindere bună.
 2. Arcadele picioarelor devin puternice.
 3. Acest asana actioneaza ca un digestiv, care nu numai că îmbunătățește procesul, dar de asemenea, ameliorează gaz.
 4. Aceasta ajută la ameliorarea simptomelor menopauzei.
 5. Aceasta ajută la ameliorarea și a reduce umflarea picioarelor prin al doilea trimestru de sarcină.
 6. Aceasta îmbunătățește circulația sângelui la nivelul picioarelor și ameliorează picioarele obosite.
 7. Aceasta ajută la îmbunătățirea postura.
 8. Ajută la vindecarea hipertensiune arterială, astm, și picioare plate.

Știința din spatele Virasana

S-ar putea găsi șicanare că cele mai multe yoghinii își pierd sensul lor de expansivitate atunci când sunt practica Virasana. Deși această asana pare incredibil de simplu, este nevoie de coapse, glezne, și flexorii coapselor să fie flexibil. Este nevoie, de asemenea, genunchii să aibă un pliu adânc. Din moment ce nu sunt folosite pentru a sta pe podea, există o presiune imensă pe vârfurile picioarelor. Veti simti, de asemenea, mai mic comprima al trunchiului și tulpina dumneavoastră coapse. Vei găsi foarte puțini oameni stau cu bucurie în Virasana, cu excepția cazului, desigur, ei sunt veterani.

Dar, stai acolo! Beneficiile Virasana sunt uimitoare. Acesta oferă picioarele o întindere bună, și vă ajută în activitățile zilnice simple, cum ar fi alergatul, mersul pe jos, și cu bicicleta. Ea dă tărie arcadele picioarelor. cvadriceps dvs. sunt alungite, iar sacrum este lărgită. Acest lucru este bun pentru că atunci când stai într-un scaun toată ziua, sacrul este adesea congestionat. Acest asana ajută, de asemenea, o buna digestie.

Când își asume Virasana, poziția sa instills un sentiment de spațiu și liniște, ceea ce face acest lucru pune ideal pentru meditatie. De asemenea, puteți deveni conștienți de starea ta mentala fara a fi prea atașat. Poziția seamănă cu un războinic puternic de muncă și stabil la minte.

Poses pregătitoare

Baddha Koṇāsana
Bālāsana

Follow-Up Poses

Padmasana
Bakasana

Acum, că știi cum să Virasana pozeze, ce mai aștepți? Acesta este un asana frumos care vă ajută să se îngropa adânc în interiorul, astfel încât să înțelegeți ființa ta și să devină mai puternică și mai conștienți de tine și lumea din jurul vostru.