Cum Yoga poate îmbunătăți viața sexuală

Home » Review » Health » Cum Yoga poate îmbunătăți viața sexuală

 Cum Yoga poate îmbunătăți viața sexuală
În cazul în care viața sexuală este un pic mai târziu destul de fragil de yoga, fac în mod regulat poate fi la fel de lucru pentru a aduce unele noi de energie in dormitor (sau oriunde). Yoga poate îmbunătăți viața sexuală pe două nivele: mentale și fizice. Yoga contracarează stresul, oboseala, săraci și imaginea de sine, toate acestea pot suprima libidoul. Vei beneficia de asemenea de creșterea de fitness fizice, în special puterea, flexibilitatea și controlul muscular.

Reduce stresul si oboseala

Nimic nu te pune „din starea de spirit“, cum ar fi sentimentul stresat și obosit. Fac yoga în mod regulat este dovedit a reduce stresul și, ca orice formă de exercițiu, vă va oferi mai multă energie.

Îmbunătățirea corpului tau Imagine

Te simți bine despre tine si confortabil in corpul tau este cheia pentru o viata sexuala sanatoasa si implinita. Când faci yoga, vei deveni intim familiarizat cu corpul tau si ce se poate face. De asemenea, puteți să învețe să accepte și să fie sensibil la corpul tau cum este astăzi (și acum nu 15 ani atunci când au fost la liceu sau după ce pierde în greutate copilul și de a lua înapoi în blugi skinny). În același timp, vi se va dezvolta tonusul muscular și puterea, astfel încât, de asemenea, va arata si se simt mai bine.

Fii în Prezent

Yoga ne încurajează să fim în prezent, îmbunătățirea gradului de conștientizare și de concentrare. Dacă v – ați găsit vreodată te gândești la cumpărături alimentar sau Lege și ordine in timpul actului sexual, vei invata tehnici, cum ar fi concentrându – se respirația, pentru a te aduce înapoi în prezent.

Spori Constientizarea de corp

Yoga vă cere să se mute corpul în moduri foarte specifice. De exemplu, pentru a îmbunătăți alinierea, puteți învăța să izoleze jumătățile pelviene prin deplasarea o parte a bazinului, păstrând încă celălalt. În cele din urmă, învățați cum să simți alinierea corectă în cadrul propriului corp și ajustați-te. Această sensibilitate extrema la mecanica corpului se dezvolta conexiunea minte-corp, făcându-te mai mult în ton cu propriul corp.

Creșterea flexibilitatea, sensibilitatea și control

Flexibilitatea este crescută prin ipostaze ca deschizători de sold, care permit o gamă mai largă de mișcare. Presupunând că aceste tipuri de poziții, care zădărnicesc ore în fiecare zi petreci stând în mașină sau la un terminal de calculator, poate îmbunătăți, de asemenea, circulația și fluxul sanguin prin pelvis, creșterea sensibilității. Instruirea bandha Mula (blocare rădăcină), care este desenul și în sus a podelei pelviene, mai mult ca un Kegel, poate crea gradului de conștientizare și de control al acestui domeniu precum și consolidarea acestor noi-a găsit mușchii.

Note despre yoga și sex

  • În cazul în care partenerul tau face yoga sau este deschis pentru a încerca-l, s-ar putea găsi o scânteie prin practicarea împreună. Partener de cărți de yoga și clase sunt ușor accesibile pentru cei care doresc să exploreze această cale.
  • Rețineți că există cazuri în care o disfuncție sexuală trebuie să fie tratate de către un medic sau terapeut.