De echte waarheid over Zweten gifstoffen in Hot Yoga

Home » Review » Fitness » De echte waarheid over Zweten gifstoffen in Hot Yoga

 De echte waarheid over Zweten gifstoffen in Hot Yoga
Je hebt misschien gehoord dat je kunt “uitzweten toxinen” door het doen van Bikram yoga of andere stijlen van hot yoga. In feite is de term zo populair dat velen zijn begonnen met de praktijk toe te schrijven met medische voordelen die er eigenlijk niet kunnen zijn geworden.

Inzicht in Zweet en ontgifting

Je lichaam is een geavanceerd weinig eenheid met een eigen systeem om zich te ontdoen van dingen die het niet kunnen gebruiken of niet nodig heeft. We verwijzen naar deze dingen als toxines.

Nadat ze door de lever afgebroken, worden de toxines in het bloed of gal gefilterd door de nieren en darmen en uit het lichaam uitgescheiden in de urine en ontlasting. Ondanks wat sommigen u kunnen vertellen, zweet is echt geen deel uit van de vergelijking.

De functie van zweet is om het lichaam af te koelen wanneer het is oververhit. Dit kan gebeuren tijdens inspannende activiteit wanneer je overdressed of op een bijzonder warme zomerdag. Uiteindelijk heeft de oorzaak van het zweet niet de inhoud van invloed zijn, althans niet op een manier die gunstig beschouwd.

Zweet bestaat voornamelijk uit water en sporenhoeveelheden ureum, melkzuur en mineralen.

Met uitzondering van water, geen van de producten in uw zweet worden uitgescheiden in voldoende grote hoeveelheden te wijzigen of metabolische functie van het lichaam te verbeteren. Als er iets, kan het overmatig verlies van vocht via zweet schadelijk zijn, tenzij het gemakkelijk wordt vervangen.

Zelfs de natrium uitgescheiden in het zweet wordt zo snel opnieuw geabsorbeerd door de epitheliale natriumkanalen van de huid die het weinig doet aan het natriumgehalte in het bloed veranderen.

Het minimaliseren van milieu-toxines

Onze lichamen zijn blootgesteld aan allerlei giftige stoffen elke dag, met inbegrip van de verontreiniging en pesticiden in de lucht, conserveringsmiddelen in het voedsel dat we eten, en de wasmiddelen en cosmetica plaatsten we op onze huid. Zijn deze dingen slecht voor het lichaam? Waarschijnlijk.

Maar, om te suggereren dat een zweet-gebaseerde training kunnen deze gevolgen te verzachten, is ongegrond. Het suggereert dat je actie kunt ondernemen tegen iets wat je moet in de eerste plaats hebben vermeden. In plaats van te proberen te “zweten out” de chemische stoffen die u worden blootgesteld aan, het minimaliseren van uw blootstelling door het eten van gezonde voeding, met behulp van natuurlijke schoonmaakmiddelen, en het lezen van het etiket van een product dat u van plan bent op of in je lichaam te plaatsen.

Voordelen van Zweten in Hot Yoga

Als het gaat om “zweten toxinen” in een hete yogales, zullen veel mensen dit doen onder de veronderstelling dat zij zich kunnen ontdoen van martini gisteravond is of van de plaat van chili kaas friet ze wisten dat ze zouden niet hebben gegeten. De waarheid wordt verteld, terwijl yoga niet zal u helpen om deze dingen zweet uit, de praktijk nog steeds voordelen bieden.

Lichaamsbeweging alleen zal helpen verbranden deel van het vet uit de calorieën je hebt verbruikt. Echter, het feit dat de temperatuur is gerezen in een hete yogales niet zeggen dat je meer vet verbrandt. Integendeel, het is de eenvoudige handeling uit te oefenen met het ophalen uit je stoel en werken out- dat helpt vet te verbranden, ongeacht de temperatuur van je omgeving.

Andere voordelen van hot yoga zijn onder meer:

  • Je hebt de neiging om meer calorieën te verbranden als gevolg van een verhoogde hartslag en stofwisseling.
  • De bloedtoevoer naar je armen en benen wordt verhoogd, het leveren van meer zuurstofrijk bloed naar de spieren.
  • Spiertonus en flexibiliteit worden verbeterd.
  • Stress is opgelucht, en je beter voelt over jezelf.