Durere în Asana: Cum Pentru a evita Legate de Yoga Accidentări

Home » Review » Fitness » Durere în Asana: Cum Pentru a evita Legate de Yoga Accidentări

Durere în Asana: Cum Pentru a evita Legate de Yoga Accidentări

Leziunile sunt imprevizibile – ele se poate întâmpla în timp ce joacă un sport, sau chiar în timp ce mersul pe jos pe stradă. În timp ce yoga este un antrenament cu impact redus cu nenumărate beneficii, leziuni pot apărea dacă nu aveți grijă și îl practică în mod corect. Cele mai multe dintre aceste leziuni nu sunt severe. Cu toate acestea, ai putea, de asemenea, ajunge cu ceva la fel de important ca o fractură, luxație, leziuni ale nervilor, și, în cazuri rare, chiar și un accident vascular cerebral. Dar acestea sunt cele mai rare cazuri rare.

În timp ce yoga este o practică în condiții de siguranță, uneori, din cauza de ani de Supraîntinderea continuă și nealinierea, ai putea termina cu leziuni. La fel cum trebuie să calci cu precauție pe măsură ce ia orice antrenament, trebuie să luați o abordare în condiții de siguranță cu yoga prea. Ai nevoie să învețe să facă ipostazele în mod corect, rămâne în ton cu corpul tau, si pentru a evita overdoing asane. Aceste instrucțiuni vă va învăța cum să protejeze articulațiile delicate și au un antrenament în condiții de siguranță. Nu uitați să le păstrați în minte.

Un ghid complet pentru a păstra Yoga legate de accidente departe

1. Protejați incheieturile

Incheieturi sunt responsabile pentru pârghie. Când plasați greutatea corpului pe încheieturile în timp ce practica soldurilor de braț, este foarte posibil să se încheie cu un prejudiciu. Primul lucru pe care să-și amintească atunci când încheieturi suporte greutatea corporală este de a distribui uniform greutatea între cele două încheieturi. Imprastiati încheieturile largă, și apăsați prin degetele. De asemenea, trebuie să vă asigurați că restul brațului este plasat corect. Coatele trebuie să fie stivuite peste încheieturi în cazul în care acesta este un echilibru braț.

2. Brace coatelor

Când vă îndoiți coatele în lateral în ipostaze în cazul în care vă împinge corpul cu ajutorul coatele, ai putea ajunge rănit ei. S-ar putea să fie ușor pentru a coborî coatele și împinge afară în timp ce faci poza. Acest lucru nu numai accentuează articulația în cauză, dar, de asemenea, pune presiune asupra încheieturi delicate. Pentru a evita acest lucru, nu uitați să păstrați coatele ascunse, și puneți-le alături de coaste atunci când trebuie să le îndoiți. Trebuie să vă asigurați că pliurile coatele se confruntă mereu înainte. Acest lucru ar putea fi dificil, deoarece are nevoie de triceps imense putere. Deci, așezați genunchii pe podea pentru a partaja greutatea până când se dezvolta puterea în asane care pot fi modificate.

3. Safeguard Umerii

În timp ce încearcă să protejeze umerii, trebuie să fii atent de umeri. Creșterea umerii spre urechi oprește utilizarea mușchilor care susțin în brațe, umeri și gât. Ridicînd poate duce, de asemenea, la comprimarea umerilor. Nu este de mirare ca ai auzit de multe ori profesorii cu instrucțiuni pentru a muta umerii departe de urechi. Acest lucru ar putea răni rotator bantă și brâu când overextend sau întinde prea mult.

Ar trebui să nu trageți prea tare pe umeri. Țineți-le înapoi și în jos, și departe de urechi, în orice moment.

4. Shield Nervurile

Deși entorse yoga sunt detoxing și detensionare, dacă ai exagera sau superextinderea în timp ce practica ei, ai putea ajunge echimoze mușchii intercostali care se află între coaste. Pentru a evita acest lucru, trebuie să prelungi întotdeauna coloanei vertebrale în sus înainte de a se răsucească. Imaginați-vă un șir trăgînd la coroana, trăgând te în sus spre tavan. In timp ce se întinde, răsuciți doar până când simțiți stretch, dar nu merg pe lângă ea, mai ales dacă nu sunt suficient de flexibile.

5. apăra părții inferioare a spatelui

Acest lucru este destul de un eveniment comun și de obicei se întâmplă atunci când întregesc prin intermediul coloanei vertebrale, în special în falduri înainte. Când te prin spate în aceste asane, coloana vertebrala se curbează în direcția opusă. Acest lucru provoacă durere imediat, iar dacă nu sunt tratate, aceasta poate duce, de asemenea, la probleme de disc. Nu uitați să erect înapoi și inima ridicat în timp ce practica yoga.

6. Alină coloanei vertebrale

Unul dintre obiectivele principale ale yoga este de a lucra la miezul. Miezul este coloanei vertebrale, și în yoga, ei spun că ești doar la fel de tânăr ca și coloanei vertebrale. Sănătatea coloanei vertebrale poate fi îmbunătățită numai dacă practica yoga calea cea dreaptă. Când este vorba de leziuni ale coloanei vertebrale, din nou, rotunjirii este vinovat. Chiar și femurali strânse ar putea cauza probleme ale coloanei vertebrale. Înainte de a practica orice osana, imaginează-ți lungirea coloanei vertebrale. Întinde în sus și departe de șolduri. Acest lucru va evita rotunjiri. Pentru a îmbunătăți și mai mult postura, ai putea îndoi genunchii în ipostaze, cum ar fi câine și pliurilor în jos înainte. Când practicați falduri așezați, utilizați o pătură pentru a sprijini partea inferioara a spatelui și a elimina presiunea de la nivelul coloanei vertebrale.

7. Susțină hamstrings

Dacă ați fost un stil de viata sedentar, este probabil că aveți femurali-uber strans. Când hamstrings sunt strânse, este foarte ușor să le overstretch. La Plãmîni și minunile de lucru Câine descendente în eliminarea stresului în ischiogambieri și slăbirea-le. Dar, după ce a spus că, aveți nevoie pentru a lucra aceste ipostaze în propriul ritm, sau s-ar putea termina cu un prejudiciu. Încet, ușurința în poza. Dar, în cazul în care aveți un prejudiciu, nu mai practice ipostaze care implica ischiogambieri pana se vindeca.

8. Păstrați Șoldurile

Aproape fiecare sesiune de yoga presupune o lărgire a șoldurile, din cauza ipostaze, cum ar fi seria Warrior, se desparte, transmite larg cu picioare falduri, iar Cizmarul Pose. Ai putea sfârși prin a răni coapselor interioare și zona inghinală dacă ai overstretch. În timp ce practicarea acestor asane, ar putea fi o bună practică pentru a păstra degetele de la picioare a subliniat înainte. Acest lucru va ajuta cu alinierea dreapta și pentru a preveni un prejudiciu.

9. Suport Genunchii

Datorită acestor ipostaze cu picioarele încrucișate, o accidentare în genunchi poate ciuma cele mai bune de yoghini. Flexibilitatea picioarelor începe la șolduri. În cazul în care soldurile tale nu sunt suficient de flexibile, genunchii vor fi primii care simt tensiunea și, în cele din urmă, durerea. Pentru a evita acest lucru, evita stând în poziții cu picioarele încrucișate pentru o lungă perioadă de timp. Ai putea plasa, de asemenea, o pătură laminate sub genunchi pentru a preveni tulpina. Când genunchii sunt îndoite într-o stare Pose, asigurați-vă că există o linie verticală care rulează de la genunchi la călcâi. Acesta este un semn că genunchii sunt suporte greutatea corporală în mod corespunzător.

10. Garda gâtului

În timp ce practica gâtului și umerilor standuri, gâtul ar putea sfârși prin a fi cel mai grav afectate în cazul în care aceste asane nu se fac bine. Când sunt în mod continuu nealiniati pune presiune excesivă pe gât, s-ar putea comprima gâtul. In cazuri extreme, aceasta poate provoca, de asemenea, pierderea de flexie a gâtului. Dacă aveți o istorie de lungă durată a unei probleme sau de gât umăr, ar putea fi cel mai bine pentru a evita inversiuni complete cu totul. Dacă nu folosiți de obicei elemente de recuzită, asigurați-vă că omoplați sunt trase înapoi și în jos. Acest lucru va indica faptul că organismul dumneavoastră este acceptat în condiții de siguranță. De asemenea, amintiți-vă să nu tresar cap atunci când își asume poza. Acesta va destabiliza corpul și provoca o cădere.

11. Mai multe Pointeri pentru a păstra în siguranță practica

În timp ce alinierea corectă este esențială pentru o practică yoga în condiții de siguranță, care nu este tot. Aceste linii directoare suplimentare, în cazul în care au urmat, se va adăuga la siguranța antrenament.

1. Fii pacient – Poate fi foarte tentant să se grăbească în ipostaze avansate, dar amintiți – vă că trebuie să construiască blocuri unul câte unul. Pentru a obține ipostazele provocatoare dreapta, aveți nevoie pentru a avea o bază solidă. Dacă nu faci asta, vei sfârși cu un prejudiciu.

2. Incorporarea un warm-up – Trebuie să se pregătească corpul pentru ipostaze provocatoare, și de a face acest lucru, un warm-up este o necesitate. Începeți cu exerciții de întindere, și apoi se trece la cele mai greu.

3. Gauge Capacitatea dumneavoastră – Dacă sunteți nou la yoga, se alăture clasa de începător. Aderarea la un curs avansat va împiedica fie spiritul sau te -a rănit. Vei muta în avansate ipostazele fără a fi suficient de puternic sau flexibil, și se încheie cu un prejudiciu.

4. Comunicați cu instructorul dvs. – Trebuie să ai o relație transparentă cu profesorul tău. Dacă ai probleme și nu spune profesorul tău despre asta, s-ar putea face o prezenta nu ar trebui să, și sfârșesc prin autovătămare. În cazul în care instructorul este conștient de starea dumneavoastră, el / ea ar putea recomanda modificări.

5. Eliberați cu grijă – Este la fel de important să se concentreze asupra eliberării asana, mai ales dacă ați fost exploatație pozeze pentru o lungă perioadă de timp. Ia – ti timp pentru a ieși din ipostaze complicate.

6. Utilizați Recuzita – Nu există nici o rușine în utilizarea recuzită. Este mai important să se simt confortabil într – o anumită postură. Utilizați blocuri și pături pentru a vă sprijini prin practica. Acest lucru va asigura , de asemenea , un progres mai bun în practica.

7. Nu Blocarea articulațiilor – Dacă blocați articulațiile, în timp, hiperextensia se va uza articulațiilor, cauzând astfel un prejudiciu.

8. Oprire Dacă aveți dubii – Este întotdeauna mai bine să fii în siguranță decât îmi pare rău. Dacă simțiți că ați tras sau pătate un mușchi în timpul practicii, este bine pentru a obține de pe saltea mai devreme. Opriți imediat practica.

9. se încheie cu shavasana – Nu subestima shavasana. S – ar putea fi o odihnă pozeze care credeți că puteți sări după un antrenament, dar trebuie să stai și să termin clasa ta cu ea. Acesta încetinește sistemul nervos și acționează ca o închidere perfectă pentru practica. Practicarea asanei timp de două minute , se va face, dar nu – l sari peste.

10. Asculta-ti corpul – Cand corpul tau spune opri, trebuie să se oprească. S-ar putea fi entuziast, dar să fie sensibil la corpul tau. Ascultarea va ajuta să construiască o relație de mare cu ea. Vei fi în siguranță.

Yoga este o practică mare, care poate face o mulțime de bun pentru tine mental, fizic și spiritual. Fii sigur, și fă-dreapta!