Edut joogatunnille Jooga ja miten se

Home » Review » Fitness » Edut joogatunnille Jooga ja miten se

Edut joogatunnille Jooga ja miten se

Savasana tai Corpse Pose, on viimeinen aiheuttaa sekä jooga virtaus. Se on suunniteltu palauttaa kehon ja mielen jälkeen fyysisesti vaativaa käytäntö. Aloittaa, sijoittaa matto tai pyyhe kovalle pinnalle. Makaamaan selkää. Pidä jalat ja kädet rento, kerroit kämmenet ylöspäin. Kun olet piirtänyt tietoisuuden jokaiseen ruumiinosaan, ohjata hengitys osaksi hidas ja tasaiseen tahtiin. Pidä vähintään viiden minuutin ajan.

Jos sinulla on tapana ohittaa savasana lopussa harjoituksen virtauksen, ajatellen, että tämä aiheuttaa vain noin jäähtyy, tässä on uutinen sinulle. Edut savasana voivat ulottua kauas oman joogan harjoittaminen.

Savasana tai ruumis aiheuttaa, on yhteinen lopullinen asento on joogan harjoittaminen. Se on rauhallinen ja ei vaadi mitään fyysistä rasitusta. Sen sijaan kyse on ennalleen. Kehon, mielen ja hengen voivat kaikki palauttaa aikana tässä tilassa.

Ulkopuoliselle, se voi näyttää nap aikaa. Mutta se on kaukana siitä! Makuulla tänä ruumis jooga aiheuttaa avulla voit antautua kytkeydy nykyhetkeen.

Edut joogatunnille Jooga

Yleensä jooga on todellinen herkkupala kehosta. Kaikkea muistisi saldo paranee. Säännöllinen käytäntö julkaisee myös jännitystä lihaksissa. Mutta kun se tulee savasana, hyödyt ovat vielä tarkempia. Doing kolmen kuukauden ruumis aiheuttaa voi lievittää päänsärkyä, unettomuutta, ja ahdistusta.

Tutkimus opiskelijoiden osoittivat, että jooga koulutusohjelma – ohjelma, johon savasana – ollut myönteisiä vaikutuksia fysiologisten muuttujien kuten keuhkojen tilavuus, vitaalikapasiteetti, verenpaine ja syke.

Mukaan artikkelin  International Journal of Exclusive Management Research , savasana on seuraavia etuja:

  • Vähentää verenpainetta, unettomuus, ahdistus, paine, ja lihasjännitystä
  • Lisää energian tasoilla, muisti, keskittämisen ja itseluottamusta
  • Auttaa edistää verenkiertoa ja harjoituksia sisäelimiin ja rentouttaa kehoa
  • Vähentää päänsärkyä, väsymystä, jännitystä, ja lievä masennus
  • Auttaa rauhoittaa mielen, virkistää ja nuorentaa mielen ja ruumiin
  • On hyödyllistä ihmisille kärsivät neurasthenia – yleinen kuluneet tunne, hermostuneisuus, diabetes, astma, ja ruoansulatushäiriöt, ummetus, noidannuoli, yhdistettynä syvemmälle ja summeri nukkua.
  • Savasana antaa syvän, meditatiivinen lepotilassa joka auttaa korjaus solujen ja kudosten ja on loistava tapa lievittää stressiä.

Meditatiivinen luonne savasana on ensisijainen hyöty. Koska se on tehty lopussa istunnon, se auttaa mielen omaksua kaiken teit. Se myös rauhoittaa hermostoa ja voit pohtia oman käytännön. Lihakset joutuvat lepotilassa, joten se on ihana tapa jäähtyä venytyksen jälkeen sitä.

1. Valitse oikea Surface

Savasana pitäisi tehdä kovalle alustalle. Lehtipuu, laatta, ja betonilattian ihanteellisia vaihtoehtoja. Kuitenkin, matto tai pyyhkeellä tulisi myös käyttää. Tämä tekee pinnasta mukavampi makaamaan.

2. Tee Space

Koska sinun on kokonaan makuulle, clearing tilaa ympärilläsi on avain. Poista kaikki harhailla esineitä, kuten vesipulloja ja lenkkarit. Vaikka jooga lohkot on kumottava.

Jos olet luokassa, varmista et ole liian lähellä kenellekään. Sijoita matto tarvittaessa. Muista, että on tärkeää kunnioittaa henkilökohtaista tilaa työtovereidensa luokkatoverit.

3. Lie Down

Makaa selälläsi, joka varmistaa olkapäät koskettavat lattiaa. Voit muokata aiheuttaa ja aseta vahvistaa alla polvet. Muuten, selkää pitäisi lattialle aina.

Anna koko kehon uppoavat maahan. Kiinnittää huomiota koko kehon, antaa mennä jännityksen tarvittaessa. Kannattaa myös rentouttaa kasvot ja silmät.

4. rentouttaa jalat ja kädet

Jalkojasi olisi ”drop” auki. Tunnistavat ja vapauta tarvetta pitää ne täysin suorat. Mitä kädet? Aseta ne puolella, noin 6 tuumaa kehosta. Sijoita kämmenten ylöspäin päästäen sormet curl luonnollisesti. Sinun ei pitäisi asettaa mitään energiaa lihaksia.

5. Control Your Awareness

Savasana on kyse tunnustaa nykytilasta kehosta. Jälkeen makuulla, pohtia järjestyksessä teit. Huomaa miten elimistö fyysisesti tuntuu. Aseta huomio oikealla varpaat, sitten oikea jalka ja polvi. Toista vasen jalka, ja sitten hitaasti ylös reisien, lantion ja vatsa. Jatka kunnes tulet päätäsi.

6. Hengitä hitaasti

Syvään, hitaasti ”vatsa” Hengitä. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun pitäisi hengittää teidän kalvo, joka tekee alemman vatsa liikkuvat ylös ja alas. Tämä rauhoittaa kehon ja auttaa rentoutumaan.

Tämä teko kontrolloitu hengitys myös lisää keuhkojen kapasiteettia ja parantaa verenkiertoa. 4 Toista kunnes putoat autuasta rentoutumista, mutta varmista et nukahtaa.

7. Pidä

Pysy tässä asennossa 5-10 minuuttia tai niin kauan kuin ohjaaja käskee. Voit jopa pitää savasana 20 minuuttia, jos aika sallii. Yleensä 5 minuutin savasana suositellaan 30 minuutin välein jooga.

Learning miten tehdä täydellinen savasana vaatii aikaa ja harjoitusta. Meditaatio loppujen lopuksi ei tule helppoa. Jos yrität tätä kotona, älä unohda poistaa kaikki mahdolliset häiriötekijät.