Eenvoudige Asana’s die u zullen helpen zich te ontdoen van een Hoofdpijn

Home » Review » Health » Eenvoudige Asana’s die u zullen helpen zich te ontdoen van een Hoofdpijn

Velen van ons zijn niet enthousiast over op weg naar het medicijnkastje met het begin van een hoofdpijn. In dergelijke gevallen is het het beste om naar uw yoga mat plaats.

Wanneer een hoofdpijn benadert, je energie uit lekt, zo veel dat je niet te concentreren op de taak bij de hand. Alles wat u wilt doen is zich te ontdoen van het. Sommige hoofdpijn mee onder druk en spanning op de ogen, nek, schouders en rug. Het kan allemaal heel vermoeiend zijn. Je zou waarschijnlijk een pil, die niet gezond pop, of rollen in bed voor een vroegtijdige dutje, die alleen uw routine zal verstoren.

Wat zijn de oorzaken hoofdpijn?

Er zijn vele redenen waarom je zou een hoofdpijn te hebben. De belangrijkste reden is echter stress en spanning. Wanneer u overwerkt, je de neiging om hoofdpijn te krijgen.

Een intensieve training, hormonale onevenwichtigheden, het verlagen van oestrogeen, afkeer van bepaalde voedingsmiddelen (chocolade, koffie, kaas, enz.), Migraine, lang en kortzichtigheid – al deze zijn vaak voorkomende oorzaken van die pijn in het hoofd.

Hoe werkt Yoga helpen om een ​​Hoofdpijn Cure?

Wanneer een hoofdpijn is op, alles wat je wilt doen is te verlichten dat stress. Als je klaar bent met knallen te veel pillen, het beoefenen van yoga is een goede optie. Een paar kalmerende wendingen, samen met ademhalingsoefeningen, zal heel goed werken om te helpen verlichten van de pijn.

Yoga heeft dit aangeboren vermogen om de spanning direct te verlichten. Het kalmeert ook de geest en verbetert de circulatie van bloed. Het is echt een krachtige natuurlijke remedie voor hoofdpijn.

Wanneer hoofdpijn wordt veroorzaakt door spanning in je schouders, nek en rug, yoga voorzichtig rekt deze onderdelen en opent de blokken, waardoor vrije circulatie van bloed en zuurstof naar je hoofd.

Yoga geeft ook uw lichaam de kans om te vertragen en te ontspannen, dus versoepeling uit angst en spanning die kunnen worden belangrijke oorzaken van hoofdpijn. Zodra uw lichaam kalmeert, zal uw hoofdpijn langzaam verdwijnen.

Yoga zorgt ervoor dat er voldoende circulatie van bloed en zuurstof naar je hersenen. De zwaartekracht zorgt ervoor dat je alleen naar beneden de hele tijd, zodat het bloed wordt pooling aan uw voeten. Met yoga, u toestaan ​​dat de stroom om te gaan in een tegengestelde richting, naar de hersenen, en dat is zeer gunstig voor je lichaam een ​​keer in de zoveel tijd.

8 effectieve Asana In Yoga voor hoofdpijnhulp

1. Padangusthasana

De Padangusthasana is een van de eerste en meest fundamentele yoga asanas leer je. Het is, heel eenvoudig, een staande voorwaartse buiging, die u nodig heeft om uw grote teen te vangen met je handen. Wanneer je naar voren te buigen, het bloed gutst naar beneden naar je hoofd, het bevorderen van de circulatie en voldoende zuurstof. Uw hoofdpijn zal naar beneden vrijwel direct komen.

2. Ardha Pincha Mayurasana

De Ardha Pincha Mayurasana, of de Dolphin Pose, is vrij gelijkaardig aan de Adho Mukha Svanasana (je kon ook deze asana oefenen om zich te ontdoen van je hoofdpijn). Maar in plaats van te rusten uw lichaamsgewicht op je handpalmen, het rust het op de ellebogen. Deze asana geeft uw rug en nek van een goed stuk en maakt het ook mogelijk de bloeddoorstroming in de hersenen. De afwikkeling en ontspannen stretch met die pomp van extra zuurstof is precies wat er nodig is om een ​​hoofdpijn te verlichten.

3. prasarita Padottanasana

Deze asana is ook een staande voorwaartse buiging. Net als de Padangusthasana of de Uttanasana (ook nuttig voor het verlichten van hoofdpijn), deze pose brengt een compleet voudig bij de buik, die het mogelijk maakt uw rug, nek, schouders en het hoofd te profiteren van de gutsende bloed als gevolg van de anti-zwaartekracht bocht . Dit ontlast hoofdpijn vrijwel direct.

4. Supta Virasana

Wanneer een hoofdpijn is stress gerelateerd, moet u ervoor zorgen dat u los te maken en strek je rug en schouders om de gevangen stress te verminderen. Deze asana bepaalt dat bevredigende stressverlichtende stretch, terwijl vrijwel direct verlichten van uw hoofdpijn. The Reclining Hero Pose zeker is de held van de dag wanneer je hoofdpijn hebt.

5. Viparita Karani

Deze asana lijkt ingewikkeld, maar het is in feite een herstellende pose. Het geeft een gevoel van rust in uw hele lichaam en geest. Het enige wat je nodig hebt is een muur en een stretch. En weg gaat de hoofdpijn!

6. Paschimottanasana

De Paschimottanasana is een geweldige zitten voorwaartse buiging. Het is een van de beste yoga asana’s voor hoofdpijn te verlichten en ook een gemakkelijke houding die een groot aantal voordelen heeft. Deze asana kalmeert de hersenen en verlicht stress. Beide zijn belangrijke triggers als het gaat om hoofdpijn. Je moet het proberen de volgende keer dat je last hebt van een vreselijke hoofdpijn.

7. Ananda Balasana

Als dat pijn in de rug uitstraalt-up van uw wervelkolom is de belangrijkste oorzaak van uw hoofdpijn, moet je een stap terug en ontspannen. De Gelukkige Baby Pose of Anand Balasana is de perfecte asana om u te helpen doen.

8. Shavasana

Tot slot komt de Shavasana. Het is de ultieme relaxerend dat geeft je een boost van energie in een kwestie van minuten. Of het nu gaat stress, pijn en pijn, of een ander probleem, het Shavasana is een geweldige oplossing voor dit alles. Dus de volgende keer dat je hoofdpijn hebt en het gevoel helemaal afgetapt, nemen om deze asana.

Heb je ooit overwogen yoga voor hoofdpijn te verlichten? Yoga is een geweldig praktijk, vooral als je hoofdpijn hebt. Het geneest het probleem vanuit de wortels en zorgt ervoor dat het niet terugval. Ook als u yoga regelmatig te oefenen, je zou nooit een hoofdpijn krijgen at all! Voorkomen is altijd beter dan genezen.