Eenvoudige Yoga houdingen To Burn al uw buik vet binnen de maand!

Home » Review » Weight Loss » Eenvoudige Yoga houdingen To Burn al uw buik vet binnen de maand!

Yoga is de nieuwe fitness-mantra dat veel mensen over de hele wereld nu volgende dagen. Yoga is een wetenschap van het houden van uw lichaam, geest en innerlijke ziel in vrede. Yoga is bekend om zijn voordelen voor de zenuwen, angst geest en energie je lichaam binnen en van buiten te kalmeren. Het helpt om de bloedcirculatie, zuurstoftoevoer in het lichaam te verbeteren en verbetert de werking van alle organen van het lichaam. Yoga helpt ook om buikvet te verminderen en geven u trimmen buik. U kunt volgen een paar yoga houdingen om die extra pondjes kwijt uit je lichaam en krijgen een afgezwakt buik. Scroll dan vinden enkele van de beste en makkelijk te volgen yoga houdingen:

1. Warrior stelt 1

Warrior pose versterkt je kern, rug en dijen en helpt om buikvet te verbranden. Plaats uw voeten parallel aan elkaar en breng uw linkervoet tot 90 graden. Laat je rechtervoet verblijf binnen en uitademen. Houd je benen recht, hef je je armen boven je hoofd en breng ze in lijn met uw schouder. Draai je hoofd met aan je pols vast je ogen. Volg 10 herhalingen aan elke kant.

2. Warrior stelt 2

Deze yoga pose is een lichte variatie van de krijger alleen opleveren. Begin de oefening met dezelfde technieken als krijger poseren. In plaats van het verhogen van je armen boven je hoofd, hef je je armen langs je lichaam, ze zich uitstrekt tot max, uitgebreid naar buiten van je romp. Draai je hoofd naar je linker voet en dan terug naar de beginpositie. Volg hetzelfde aan de andere kant. Volg 10 herhalingen aan elke kant.

3. Stoel Pose

Deze houding versterkt je ruggengraat en trekt je buikspieren, dijen en billen. Sta rechtop met de handpalmen tegen elkaar in de voorkant van je gezicht. Buig je knieën en hurken je lichaam naar beneden op een zodanige wijze dat het lijkt alsof je zit op de rand van een stoel. Steek je hand en boven je hoofd en probeer je lichaam in evenwicht te houden. Druk je schouders naar beneden en boog je rug en laat je romp gaan dieper in de functie. Houd dit gedurende 3-6 ademhalingen, afgifte en volgt 5-8 herhalingen.

4. Booghouding

Deze houding activeert je lichaam, verbetert de spijsvertering en verstevigt je buikspieren. Ga op je buik op een yogamat met je armen op je lichaam en benen gestrekt. Hef je benen en buig je knieën en breng ze naar uw hoofd. Strek terug je armen en houd je enkels met je handen. Hou deze positie gedurende 15 tot 30 seconden en ga terug naar de beginpositie.

5. Pontoon Posture

Deze yoga pose grijpt je rug en been spieren die je lichaam verliezen buik vet maakt. Ga op je rug liggen met je benen gestrekt en je armen op je lichaam. Adem in en je benen opstaan, met je tenen en voeten voelen van de stretch. Hef je bovenlichaam tot 45 graden te vormen en laat je armen bereiken voor je uitgestrekt benen. Hou deze positie gedurende 10 tot 15 seconden en herhaal de oefening 5 keer.