Enkel Yoga Poses att bränna alla dina magen fett inom en månad!

Home » Review » Weight Loss » Enkel Yoga Poses att bränna alla dina magen fett inom en månad!

Yoga är den nya fitness mantra att många människor över hela världen följer nu dagar. Yoga är en vetenskap att hålla ditt sinne, kropp och inre själ i fred. Yoga är känd för dess fördelar för att lugna nerverna, ångest sinne och energi din kropp inifrån och ut. Det bidrar till att förbättra blodcirkulationen, syreflödet i kroppen och förbättrar fungerande alla kroppens organ. Yoga hjälper också till att minska magen fett och ger dig trimma magen. Du kan följa ett par yoga innebär att kasta dem extra pounds från kroppen och få en tonas upp midsection. Rulla över att hitta några av de bästa och lätt att följa yogaställningarna:

1. Warrior Pose 1

Krigare utgör stärker din kärna, rygg och lår och hjälper till att bränna magen fett. Placera fötterna parallellt med varandra och ta med din vänstra fot till 90 grader. Låt din högra fot stanna inne och andas ut. Att hålla benen raka, höja armarna över huvudet och föra dem i linje med axeln. Vänd huvudet med blicken fäst på handleden. Följa 10 reps på varje sida.

2. Warrior Pose 2

Denna yoga pose är en liten variation i krigare utgör endast. Starta övningen med samma tekniker som krigare utgör. I stället för att höja armarna över huvudet, höjer du armarna till sidorna, som sträcker sig dem till max, förlängs utåt från din torso. Vrid huvudet till vänster fot och sedan tillbaka till utgångsläget. Följ samma på andra sidan. Följa 10 reps på varje sida.

3. Stol Pose

Denna pose stärker din ryggrad och drar upp din abs, lår och skinkor. Stå rak med palmer vikta framför ansiktet. Böj knäna och squat kroppen i ett sådant sätt att det verkar som om du sitter på kanten av en stol. Höj din hand är över huvudet och försöka behålla din kropp balans. Tryck axlarna ner och arch din ryggrad och låt din torso gå djupare i position. Hålla positionen för 3 till 6 andetag, frisättning och följ 5 till 8 reps.

4. Bow Pose

Denna pose aktiverar din kropp, förbättrar matsmältningen och stramar magmusklerna. Ligg på mage på en yogamatta med armarna på sidorna och ben utsträckta. Höj benen och böj knäna och föra dem mot huvudet. Sträck upp dina armar och hålla anklarna med händerna. Håll positionen i 15 till 30 sekunder och återgå till utgångsläget.

5. Ponton Posture

Denna yoga pose engagerar din rygg och benmuskler som gör att din kropp förlora magen fett. Ligg ner på rygg med benen utsträckta och armarna på sidorna. Andas in och höja benen upp, med tårna och fötter känner sträckan. Höj överkroppen att bilda 45 graders och låt armarna nå för dina utsträckta ben. Håll positionen i 10 till 15 sekunder och upprepa övningen 5 gånger.