Enkel Yoga Poses brenne All Your Belly Fat innen en måned!

Home » Review » Weight Loss » Enkel Yoga Poses brenne All Your Belly Fat innen en måned!

Yoga er den nye fitness mantra at mange mennesker over hele verden følger nå dagene. Yoga er en vitenskap å holde ditt sinn, kropp og indre sjel i fred. Yoga er kjent for sine fordeler å roe nervene, nød sinn og energier kroppens innsiden ut. Det bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen, oksygen i kroppen og forbedrer funksjonen av alle kroppens organer. Yoga bidrar også til å redusere magefett og gi deg trimme magen. Du kan følge et par yoga for å kaste de ekstra pounds fra kroppen din og få en tonet opp midsection. Bla deg finne noen av de beste og lett å følge yoga:

1. kriger Pose 1

Warrior positur styrker din kjerne, rygg og lår og bidrar til å forbrenne magefett. Plasser føttene parallelt med hverandre og ta med venstre fot til 90 grader. La din høyre fot bo inne og puste ut. Holde bena rett, heve armene over hodet og bringe dem i tråd med skulderen. Snu hodet med øynene festet på håndleddet. Følg 10 reps på hver side.

2. Pose kriger 2

Denne yoga positur er en liten variant av krigeren positur bare. Start øvelsen med likt teknikker som kriger positur. I stedet for å heve armene over hodet, heve deg armene til sidene, strekker dem til max, utvidet utover fra overkroppen din. Snu hodet til venstre foten og deretter tilbake til startposisjon. Følg samme på den andre siden. Følg 10 reps på hver side.

3. Chair Pose

Dette utgjør styrker ryggraden og trekker opp abs, lår og rumpe. Stå rett med palmer foldet foran ansiktet. Bøy knærne og knebøy kroppen ned på en slik måte at det ser ut som om du sitter på kanten av en stol. Rekk opp hånden s over hodet og prøver å opprettholde kroppens balanse. Trykk skuldrene ned og bue ryggraden og la overkroppen gå dypere i stillingen. Hold stillingen i 3 til 6 åndedrag, frigjøring og følger 5 til 8 reps.

4. Bow Pose

Dette utgjør energi til kroppen din, forbedrer fordøyelsen og strammer magemusklene. Ligg på magen på en yoga matte med armene på dine sider og ben strukket ut. Løft bena og bøy knærne og bringe dem mot hodet. Strekk tilbake armene og hold anklene med hendene. Hold stillingen i 15 til 30 sekunder, og returnere tilbake til utgangsposisjonen.

5. Pontoon Posture

Denne yoga positur engasjerer rygg og ben muskler som gjør at kroppen din miste magen fett. Legg deg ned på ryggen med bena strukket ut og armene på sidene. Pust inn og heve bena opp, med tærne og føttene følelsen strekningen. Løft overkroppen for å danne 45 grader og la armene nå for strukket ut beina. Hold stillingen i 10 til 15 sekunder og gjenta øvelsen 5 ganger.