Enkel Yogastillinger til Burn alle dine mave Fat inden for en måned!

Home » Review » Weight Loss » Enkel Yogastillinger til Burn alle dine mave Fat inden for en måned!

Yoga er den nye fitness mantra, at mange mennesker over hele kloden følger nu dage. Yoga er en videnskab at holde dit sind, krop og indre sjæl i fred. Yoga er kendt for sine fordele at berolige nerverne, nød sind og energier din krop indefra og ud. Det hjælper til at forbedre blodcirkulationen, ilt flow i kroppen og forbedrer funktion af alle kroppens organer. Yoga hjælper også til at reducere mave fedt og giver dig trimme mave. Du kan følge et par yogastillinger at kaste dem ekstra pounds fra kroppen og få en tonet op midsection. Rul løbet finde nogle af bedste og let at følge yogastillinger:

1. Warrior Pose 1

Warrior udgøre styrker din kerne, ryg og lår og er med til at brænde mave fedt. Placer dine fødder parallelt med hinanden og bringe din venstre fod til 90 grader. Lad din højre fod ophold inde og puste ud. Holde dine ben lige, hæve armene over hovedet og bringe dem på linje med din skulder. Drej hovedet med dine øjne fast på dit håndled. Følg 10 reps på hver side.

2. Warrior Pose 2

Denne yogastilling er en lille variation af kriger udgør kun. Start øvelsen med samme teknik som kriger udgør. I stedet for at hæve armene over hovedet, du hæve armene til dine sider, strække dem til max, udvidet udad fra din torso. Drej hovedet til din venstre fod og derefter tilbage til udgangspositionen. Følg samme på den anden side. Følg 10 reps på hver side.

3. Stol Pose

Dette indebærer styrker din ryg og trækker dine mavemuskler, lår og bagdel. Stå lige med palmer foldet foran dit ansigt. Bøj dine knæ og squat din krop ned på en sådan måde, at det ser ud som om, du sidder på kanten af ​​en stol. Løft din hånd s over hovedet og forsøge at bevare din krop balance. Tryk dine skuldre ned og arch din ryg og lad din torso gå dybere i den position. Hold stillingen i 3 til 6 vejrtrækninger, frigivelse og følg 5 til 8 reps.

4. Bow Pose

Dette indebærer afspændende din krop, forbedrer fordøjelsen og strammer dine mavemuskler. Lig på maven på en yogamåtte med dine arme på dine sider og ben strakt ud. Hæv dine ben og bøj knæene og bringe dem i retning af dit hoved. Stræk tilbage dine arme og hold dine ankler med hænderne. Hold stillingen i 15 til 30 sekunder og vende tilbage til udgangsposition.

5. Pontoon Posture

Denne yogastilling engagerer din ryg og ben muskler, der giver din krop tabe mave fedt. Læg dig ned på ryggen med benene strakt ud og dine arme på dine sider. Træk vejret ind og hæve dine ben op, med dine tæer og fødder føler strækket. Hæv din overkrop til at danne 45 grader og lad dine arme rækker ud efter dine strakte ben. Hold stillingen i 10 til 15 sekunder og gentag øvelsen 5 gange.