Enkle Asanas som vil hjelpe deg å bli kvitt en hodepine

Home » Review » Health » Enkle Asanas som vil hjelpe deg å bli kvitt en hodepine

Mange av oss er ikke ivrig på vei til medisinskapet med utbruddet av en hodepine. I slike tilfeller er det best å ta turen til din yoga mat i stedet.

Når en hodepine nærmer, drenerer energien ut, så mye at du ikke klarer å konsentrere seg om oppgaven. Alt du ønsker å gjøre er å bli kvitt den. Noen hodepine ta med press og belastning på øynene, nakke, skuldre og rygg. Det kan alle være ganske kjedelig. Du kan sannsynligvis pop en pille, som ikke er sunt, eller rulle i seng for en tidlig lur, som bare vil forstyrre din rutine.

Hva som forårsaker hodepine?

Det er mange grunner til at du kan ha en hodepine. Den viktigste årsaken er imidlertid stress og spenning. Når du er overarbeidet, pleier du å få hodepine.

En intens trening, hormonelle ubalanser, senking av østrogen, aversjon mot visse matvarer (sjokolade, kaffe, ost, etc.), migrene, lange og nærsynthet – alle disse er vanlige årsaker til at smerter i hodet.

Hvordan Yoga bidra til å kurere en hodepine?

Når en hodepine er på, er alt du ønsker å gjøre avlaste det stress. Hvis du er ferdig med dukker for mange piller, praktisere yoga er et flott alternativ. Et par beroligende vendinger, sammen med pusteøvelser, vil fungere utmerket godt for å lindre smerten.

Yoga har denne medfødte evne til å løse opp spenninger umiddelbart. Det beroliger også sinnet og forbedrer blodsirkulasjonen. Det er virkelig en kraftig naturlig middel for hodepine.

Når hodepine er forårsaket på grunn av spenninger i skuldre, nakke og rygg, yoga strekker forsiktig disse delene og åpner opp blokkene, slik at fri sirkulasjon av blod og oksygen til hodet.

Yoga gir også kroppen en sjanse til å roe ned og slappe av, derfor lettelser ut angst og spenning som kan være viktige årsaker til hodepine. Når kroppen roer seg, vil din hodepine forsiktig forsvinne.

Yoga sørger for at det er nok sirkulasjon av blod og oksygen til hjernen. Tyngdekraften sørger for at du bare skal ned hele tiden, så blodet pooling for dine føtter. Med yoga, kan du flyten til å gå i motsatt retning, mot hjernen, og det er svært gunstig for kroppen din en gang i blant.

8 Effektive Asanas I Yoga for hodepine relief

1. Padangusthasana

Den Padangusthasana er en av de første og mest grunnleggende yoga asanas du vil lære. Det er rett og slett en stående frem bøye, som krever at du fange stortåen med hendene. Når du bøyer deg fremover, utbryter blodet ned til hodet, fremme sirkulasjon samt nok oksygen. Hodepinen kommer ned nesten umiddelbart.

2. Ardha Pincha Mayurasana

Den Ardha Pincha Mayurasana eller Dolphin Pose, er ganske lik den Adho Mukha Svanasana (du kan også praktisere dette asana å bli kvitt hodepine). Men i stedet for å hvile kroppen din vekt på håndflatene, det hviler den på albuene. Dette asana gir din rygg og nakke en god strekk og tillater også blodgjennomstrømningen i hjernen. Avviklings og avslappende strekning med at pumpe ekstra oksygen er akkurat det som trengs for å lindre hodepine.

3. Prasarita Padottanasana

Dette asana er også et stående fremover bøy. Mye som Padangusthasana, eller den Uttanasana (også anvendbare for å lindre hodepine), innebærer dette utgjør et komplett fold på buken, som tillater rygg, nakke, skuldre og hode for å dra nytte av den strømmende blod på grunn av den antigravitasjons bend . Dette lindrer hodepine nesten umiddelbart.

4. Supta Virasana

Når en hodepine er stress relatert, må du sørge for at du løsne og strekke ryggen og skuldrene for å frigjøre fanget stress. Dette asana gir som tilfredsstillende avstressende strekningen, mens nesten umiddelbart lindre hodepine. Reclining Hero Pose sikkert er helten av dagen når du har hodepine.

5. Viparita Karani

Dette asana ser komplisert ut, men det er faktisk utgjøre en restorative. Det inspirerer en følelse av ro hele ditt sinn og kropp. Alt du trenger er en vegg og en strekning. Og off går hodepine!

6. Paschimottanasana

Den Paschimottanasana er en fantastisk plass fremover bøy. Det er en av de beste yoga asanas for hodepine lettelse og også en enkel pose som har en rekke fordeler. Dette asana roer hjernen og lindrer stress. Begge disse er viktige triggere når det gjelder hodepine. Du må prøve det neste gang du lider av en forferdelig hodepine.

7. Ananda Balasana

Hvis det tilbake smerter som stråler opp ryggraden er den primære årsaken til hodepine, må du gå tilbake og slappe av. The Happy Baby Pose eller Anand Balasana er den perfekte asana for å hjelpe deg å gjøre det.

8. shavasana

Til slutt kommer den shavasana. Det er den ultimate middel som gir deg en boost av energi i løpet av minutter. Enten det er stress, smerter eller andre problemer, er shavasana en god løsning for det hele. Så neste gang du har hodepine og føler meg helt tappet ut, ta til dette asana.

Har du noen gang vurdert yoga for hodepine relief? Yoga er en fantastisk praksis, spesielt hvis du har en hodepine. Den herder problemet fra sine røtter og sørger for at det ikke tilbakefall. Også, hvis du praktiserer yoga regelmessig, kan du aldri få hodepine i det hele tatt! Forebygging er alltid bedre enn kur.