Enostavno joga predstavlja Burn All Your Belly Fat v enem mesecu!

Home » Review » Weight Loss » Enostavno joga predstavlja Burn All Your Belly Fat v enem mesecu!

Joga je nov fitnes mantra, da se veliko ljudi po vsem svetu zdaj po dni. Joga je znanost o ohranjanju vaš um, telo in notranjo dušo v miru. Joga je znana po svojih koristi za pomiritev živcev, stiska duha in energije vašega telesa navzven. Pomaga izboljšati krvni obtok, pretok kisika v telesu in izboljša delovanje vseh vaših telesnih organov. Joga pomaga tudi zmanjšati trebuh maščobe in vam obrezati trebuh. Lahko sledite nekaj joge predstavlja, da shed teh dodatnih funtov iz vašega telesa in dobili napeta gor Sredinsko presek. Pomaknite se nad našli nekaj najboljših in enostavno slediti joga predstavlja:

1. bojevnik pozo 1

Warrior predstavljajo krepi jedro, hrbtu in stegnih in pomaga, da gorijo trebuh maščobe. Postavite noge vzporedno drug z drugim in bi levo nogo na 90 stopinj. Naj desno bivanje stopala znotraj in izdihnite. Da so vaše noge naravnost, dvignite roke nad glavo in se uskladijo z ramo. Obrnite glavo s svojimi očmi, pritrjenimi na zapestju. Sledite 10 ponovitev na vsaki strani.

2. bojevnik pozo 2

Ta joga poza je rahla sprememba bojevnika predstavljajo samo. Začnite vajo z istimi tehnikami, kot bojevnik predstavljajo. Namesto dviga roke nad glavo, si dvigniti roke, da vaše strani, jih raztegne na max, navzven razširjen iz trupa. Obrnite glavo na levo nogo, nato pa nazaj v začetni položaj. Sledite enako na drugi strani. Sledite 10 ponovitev na vsaki strani.

3. Predsednik Pose

Ta poza krepi svojo hrbtenico in potegne svoje ABS, stegna in zadnjico. Stojalo naravnost z dlanmi zavitimi pred obraz. Upognite kolena in čepenje svoje telo navzdol na tak način, da se zdi, kot če bi sedel na robu stola. Dvigni roko s nad glavo in poskušajo ohraniti svojo telesno ravnotežje. Pritisnite ramena navzdol in lok hrbtenico in pustite, da vaš trup globlje v položaju. Imajo položaj za 3 do 6 vdihov, sprostitev in sledimo 5 do 8 ponovitev.

4. Bow Pose

Ta poza energizira vaše telo, izboljšuje prebavo in napenja svoje trebušne mišice. Lezite na trebuh na jogo z rokami na svojih straneh in noge iztegne. Dvignite noge in upognite kolena in jih približali glavo. Segajo roke in imajo svoje gležnje z rokami. Zadržite položaj za 15 do 30 sekund in se vrniti nazaj v začetni položaj.

5. Pontonski drže

Ta joga pozo ukvarja hrbet in noge mišice, ki omogoča vaše telo izgubiti trebuh maščobe. Lezite na hrbet z nogami raztegnjenih in rokami na vaših straneh. Vdihnite in dvignite noge, s svojimi prsti in noge občutek odsek. Dvignite zgornji del telesa, da tvorijo 45 stopinj in pustite, da vam roke dosegli za raztegnjenih nog. Zadržite položaj za 10 do 15 sekund in ponovite vajo 5-krat.