Ezekkel Jóga ászanák összpontosítani a Abs

Home » Review » Fitness » Ezekkel Jóga ászanák összpontosítani a Abs

Ezekkel Jóga ászanák összpontosítani a Abs
A jóga egy nagyszerű módja annak, hogy erősítse a mély mag és a hasizmok. Jóga ászana egy egész testet gyakorlat, amely épít az integrált mag. Minden jóga kiegyensúlyozó pózok, akár álló, inverzió, vagy kar egyenlegek igényelnek egy stabil hátához. Sok pózok válhat dinamikus, ha különösen szeretnénk dolgozni a has. Más szóval, felülések előre!

Kezdő pózok

Cat – Cow Stretch
Bár macska tehén általában azt gondolják, hogy vissza szakaszon, az ABS fontos szerepet játszanak, mint a támogatási rendszer a gerinc. Tartsa a köldök rajzolt, ahogy mozog, akkor is, ha a hasa beesik tehén helyzetbe.

Négykézláb Balance
mm ellentétes végtagok, mint te ebben egyensúly, csodálatos az alapvető integrációt. Ha azt szeretnénk, nagyobb kihívást jelent, próbálja rajz a felvetett térd és a könyök alatt összehozzuk a hasa, majd újra is kiterjesztik. Megy keresztül a mozgás ötször mindkét oldalon.

Kismedencei billenti
a mozgását egy kismedencei tilt lényegében ugyanaz, mint a macska – tehén (fent leírt). Tartsa a köldök rajz felé a gerinc, ahogy mozog rajtuk keresztül.

Plank Pose
Plank a legalapvetőbb kar egyensúlyt. Ez egy jó hely, hogy a szilárdságot haladó testhelyzetek. Próbálja gazdaság deszkát tíz sürgetett lélegzetet.

Közbülső

Hajó Pose – Navasana
csak tartja hajó jelentenek egy nagyon jó hasi edzés a saját, de lehet hogy még tovább beépítésével összeroppant. Ehhez csökkentheti a törzs és a lábak a padló felé egyszerre. Lebeg néhány centivel a padló fölött, majd üljön vissza a póz. Ismételjük meg öt alkalommal.

Crow Pose – Bakasana
Kiegyensúlyozó tested a karok úgy sok mag erejét, így dolgozik csak a bekerülni ezt a pózt. Ha gondjai vannak, akkor nyomja térd erősen, és tartsa a tekintetét a padlón előtted, nem a lábad.

Half Moon Pose – Ardha Chandrasana
Félhold egy kiegyensúlyozó jelent, amelyben a végtagok lőnek ki minden irányban, így támaszkodva a mag, hogy tartsa meg felfelé. Győződjön meg róla, hogy tartsa a mag részt a rajz a köldök.

Headstand – Salamba sirsasana
Headstand számos lehetőséget kínál, hogy javítsák erejét. Miután érzik magukat a póz a szoba közepén (a nagy eredmény önmagában), akkor elkezd dolgozni emelő mindkét lábát egyszerre. Akkor is egy fordított crunch, csökkenti a lábak szinte a földre, majd felemeli őket vissza függőleges helyzetbe.

Scale Pose – Tolasana
Ha kíváncsi, hogyan lehet az erőt, hogy emelje fel mindkét lábát a földről, a válasz a mag. Ahhoz, hogy egy ötlet, hogy milyen érzés, próbálkozzon a póz egy blokk alatt minden kéz.

Side Plank Pose – Vasisthasana
Ez egy félkarú változata deszkát. Ha azt szeretnénk, nagyobb kihívást jelent, emelje fel felső lábát, és tartsa körülbelül öt centire az alsó lábszár.

Fejlett

Firefly Pose – Tittibhasana
Igen, a rugalmasság és a kar erejét fontosak ezt a pózt, de akkor nem fog kapni lift-off nélkül néhány áramot a mag.

Alkar állvány – pincha Mayurasana
inverzió mind a mag körül. Ez hatványozottan igaz, ha eltávolítjuk a nagy, stabil fejét a padlón. Néha egy fej nélküli headstand, alkar állni egy jó módja annak, hogy dolgozni inverzió ha nyaki problémák.

Handstand – Adho Mukha Vrksasana
Handstand a faltól az egyik jóga legnehezebb fizikai testtartás.

Side Crow Pose – Parsva Bakasana
kétféleképpen csinálni oldalán távolság: egyensúlyozva két ága vagy egy kar. Mondanom sem kell, az egyik kar nehezebb. Mivel egy csavar van szó, ezt a pózt is szükség erős ferde.

Warrior III – Virabhadrasana III
Egy egyszerű álló egyenleg, nem igaz? Rossz. A kihívás az, hogy fenntartsák a törzs és emelt láb, a padlóra merőlegesen, miközben a két csípő tökéletesen vízszintes. Minden állva egyik lábát.