Fájdalom a Asana: Hogyan ne Yoga okozta sérülések

Home » Review » Fitness » Fájdalom a Asana: Hogyan ne Yoga okozta sérülések

Fájdalom a Asana: Hogyan ne Yoga okozta sérülések

Sérülések kiszámíthatatlanok – tudnak történni közben egy sport, vagy akár séta közben az utcán. Bár a jóga egy kis hatású edzés számtalan előnye, sérülések léphetnek fel, ha nem vigyáz, és gyakoroljuk a helyes utat. A legtöbb ilyen sérülés nem súlyos. Azonban, akkor is a végén valami nagyobb, mint a törés, ficam, idegkárosodás, és ritka esetekben még a stroke. De ezek a legritkább ritka esetek.

Bár a jóga egy biztonságos gyakorlatban gyakran miatt évek folyamatos túlfeszítés és beállítási hibák, akkor a végén a sérülések. Ugyanúgy, ahogy kell taposni óvatosan, ahogy veszi fel semmilyen edzést, meg kell venni a biztonságos megközelítést jóga is. Meg kell tanulni, hogy nem a pózok rendesen, felfüggeszti a dal a tested, és ne túlzásba az ászanák. Ezek az utasítások fog tanítani, hogyan kell védeni az érzékeny ízületek, és a biztonságos edzést. Ne feledje, hogy észben tartjuk azokat.

Átfogó útmutató tartani a Jóga sérülések kirándulás

1. Védje csukló

A csukló felelősek kihasználva. Amikor helyet a testsúly a csuklóján, míg a gyakorló kar egyenlegek, ez elég lehet, hogy a végén egy sérülés. Az első dolog, hogy emlékezzen, amikor a csukló viseli a testsúly, hogy osztja a súly egyenletesen a két csuklóját. Spread a csuklója széles, és nyomjuk meg az ujjait. Azt is meg kell győződnie arról, hogy a többi kar jól van elhelyezve. A könyök kell egymásra felett a csuklón, ha egy kar egyensúlyt.

2. Brace a könyök

Amikor hajlítsa be könyökét ki az oldalról pózokban hol nyomja a test segítségével a könyök-, akkor a végén károsítja őket. Lehet, hogy egyszerű, hogy csökkentse a könyök- és tolja ki, miközben ennek a póz. Ez nem csak hangsúlyozza ki a közös kérdéses, hanem nyomást gyakorol a finom csuklóját. Ennek elkerülése érdekében, ne feledje, hogy tartsa a könyök felhúzott, és tegyük őket együtt a bordák, amikor meg kell hajlítani őket. Biztosítania kell, hogy a gyűrődések a könyök mindig menetiránnyal. Ez nehéz lehet, amennyire szüksége van óriási tricepsz erejét. Tehát, helyezze el a térd a földre, hogy megosszák a tömeg évig fejleszteni az erőt a ászanák, hogy meg lehet változtatni.

3. biztosítja a vállak

Miközben próbálta védeni a váll, óvatosnak kell lenni a vállát. A figyelem a vállak felé a füle megállítja a használatát a támogató izmok a karok, a vállak és a nyak. Vállat vont is vezethet tömörítés a vállát. Így nem csoda, hogy gyakran hallani a tanárok arra utasítja, hogy mozgatni a vállát el a füle. Ez megsértheti a rotátorköpeny és övet, ha overextend vagy nyúlik túl sok.

Soha ne húzza túl kemény a vállát. Tartsa őket vissza és lefelé, és távol a fülek mindenkor.

4. Shield A bordák

Bár a jóga csavarják a méregtelenítési és stresszoldó, ha túlzásba, vagy meghaladhatja, míg a gyakorló őket, akkor a végén zúzódás a bordaközi izmok, hogy feküdjön a bordák között. Ennek elkerülése érdekében, akkor mindig hosszabbít a gerinc felfelé mielőtt csavarja. Képzeljünk el egy húr húzogatta a koronát, húzza téged a mennyezet felé. Míg nyújtás, csak csavarja amíg úgy érzi, a szakaszon, de nem megy tovább, főleg, ha nem elég rugalmas.

5. Védd a hát alsó

Ez elég gyakori eset, és általában akkor történik, amikor kerek a gerinc, főleg az előre redők. Ha kerek hátad ezekben ászanák, a gerinc meghajlik az ellenkező irányba. Ez okozza a fájdalmat azonnal, és ha nem kezelik, ez is vezethet a porckorong problémákra. Ne feledje, hogy tartsa a hátát egyenesen és a szív emelte, míg a jóga.

6. megnyugtatni a gerinc

Az egyik fő célja a jóga dolgozni a mag. A mag a gerinc és a jóga, azt mondják, hogy még csak olyan fiatal, mint a gerinc. A gerinc egészségügyi javítható csak akkor, ha jóga a helyes utat. Amikor a gerinc sérülések, megint csak a kerekítés a tettes. Még szűk hamstrings okozhat gerinc problémák. Mielőtt bármilyen gyakorlat ászana, képzeljük meghosszabbítása a gerinc. Nyújtsd ki, és távol a csípő. Ezzel elkerülhető a kerekítés. Ahhoz, hogy tovább javítsa a testtartást, akkor hajlítsa be térdét pózokban, mint a lefelé kutya és előre redők. Ha gyakorló ülő ráncok, használja a takarót, hogy támogassa a hát alsó részén, és távolítsa el a nyomást a gerinc.

7. helyt térdinak

Ha már ami a mozgásszegény életmód, akkor valószínű, hogy van über-szoros hamstrings. Amikor a combhajlító feszesek, nagyon könnyen meghaladhatja őket. A kitöréseket és a lefelé kutya csodákra eltávolítja a stresszt a combhajlító és lazítás őket. De miután azt mondta, meg kell dolgozni ezek jelent a saját tempójában, vagy lehet, hogy a végén egy sérülés. Lassan enyhíteni a póz. De ha van egy sérülés, abba a gyakorlást jelent, hogy vonják be a combhajlító, amíg nem gyógyul.

8. megőrizni a Hips

Szinte minden ülés a jóga magában kiszélesedése csípő miatt jelent, mint a Warrior sorozat, hasít, széles lábú előre hajlik, és a Cobbler póz. Lehet a végén fájt a belső comb és az ágyék területén, ha meghaladhatja. Míg a gyakorló ezek ászanák, ez lehet egy jó gyakorlat, ha a lábujjak előre mutatott. Ez segít a jobb összehangolás és a sérülések megelőzése.

9. Támogatás a térd

Köszönet azoknak, törökülésben pózok, egy sérülés a térd pestis a legjobb jógik. A rugalmasság a lábad kezdődik a csípőt. Ha a csípő nem elég rugalmas, a térd lesz az elsők, akik érezni a feszültséget, és végül a fájdalom. Ennek elkerülése érdekében, ne üljön törökülésben helyzetben sokáig. Azt is tegyük egy hengerelt takaró alatt a térd, hogy megakadályozzák a törzs. Amikor a térdek behajlítva állva póz, győződjön meg arról, hogy van egy függőleges vonal fut a térd, a sarok. Ez annak a jele, hogy a térd viselő testtömeg megfelelően.

10. Guard Az Neck

Míg a gyakorló nyak és a váll áll, a nyak végén, hogy a leginkább érintett, ha ezek az ászanák nem jól. Ha folyamatosan igazodik egymáshoz, és indokolatlan terhet a nyakadon, akkor lehet tömöríteni a nyakát. Szélsőséges esetekben ez is okozhat veszteséget nyak hajlítása. Ha van egy régóta történelem egy nyak vagy a váll probléma az lehet a legjobb, hogy elkerüljék a teljes inverzió összesen. Ha nem szoktam használni kellékeket, biztosítja, hogy a lapocka húzott vissza, és lefelé. Ez azt jelzi, hogy a szervezet biztonságosan használható. Továbbá ne feledjük, hogy soha nem bunkó a fejed, amikor vállalja a póz. Ez destabilizálja a testet, ami a csökkenés.

11. További pointerek tartsuk a gyakorlat biztonságos

Míg megfelelő összehangolás kulcsfontosságú a biztonságos jóga gyakorlatok, ez még nem minden. Ezek a további iránymutatást, ha majd lesz hozzá, hogy a biztonsági az edzés.

1. Legyen türelmes – Ez nagyon csábító lehet siettetni a fejlett pózok, de ne feledje, hogy meg kell építeni a blokkok egyesével. Ahhoz, hogy a kihívást jelent jobb, akkor szükség van egy erős alapot. Ha nem teszed, akkor a végén egy sérülés.

2. bele egy Warm-Up – El kell készíteni a szervezet számára kihívást jelent, és erre, a bemelegítés elengedhetetlen. Kezdje alapvető nyújtási, majd lépni a keményebb is.

3. felmérni a képesség – Ha új jóga, csatlakozzon egy kezdő osztályban. Összefogás egy haladó csoport akkor sem akadályozza a lélek, vagy bántani. Lesz beköltözik a fejlett jelent anélkül, hogy erős vagy elég rugalmas ahhoz, és a végén egy sérülés.

4. Kommunikálni a tanító – Meg kell, hogy egy átlátható kapcsolatot a tanár. Ha problémája van, és nem mondja el tanár róla, lehet, hogy nem egy póz amit nem kéne, és a végén önkárosító. Ha az oktató tisztában van az Ön állapotát, ő / ő is ajánlom módosításokat.

5. kioldás Care – Ugyanilyen fontos, hogy összpontosítson a kiadás az ászana, különösen, ha már tartja a pózt sokáig. Szánjon rá időt, hogy jöjjön ki a bonyolult jelent.

6. Használja kellékek – Nem szégyen az a kellékek. Ez sokkal fontosabb, hogy Ön kényelmesen, egy bizonyos póz. Használja blokkok és takarók támogatására végig a gyakorlatban. Ez biztosítani fogja a jobb fejlődés a gyakorlatban.

7. nem zárja le a csuklók – Ha zárolja az ízületek, az idő múlásával, a hyperextension elhasználódik az ízületek, így kárt okoz.

8. A Stop Ha kétségei – Ez mindig jobb félni, mint megijedni. Ha úgy érzi, már húzta vagy erőltetett egy izom alatt gyakorlatban nagyon is rendben van, hogy ki a szőnyeget elején. Állítsa le a gyakorlatban azonnal.

9. A végén Shavasana – Ne becsüld alá Shavasana. Lehet, hogy a nyugalmi póz, hogy úgy gondolja, akkor hagyja edzés után, de meg kell maradni, és befejezni az osztály vele. Ez lelassítja az idegrendszert, és úgy viselkedik, mint egy tökéletes lezárása a gyakorlatban. Gyakorlás az ászana két percig fog tenni, de ne hagyja azt.

10. Listen To Your Body – Amikor a szervezet azt mondja megáll, akkor abba kell hagynia. Lehet, hogy lelkes, de érzékeny a tested. Hallgatva ez segít felépíteni egy jó kapcsolat vele. Te biztonságban lesz.

A jóga egy nagyszerű gyakorlat, hogy lehet csinálni egy csomó jó, mentálisan, fizikailag és szellemileg. Biztonságos, és csinálni!