Farts Yoga și alte subiecte jenante

Home » Review » Yoga Basic » Farts Yoga și alte subiecte jenante

 Farts Yoga și alte subiecte jenante
Când vă alăturați un curs de yoga, sunt multe lucruri pe care le veti experimenta dincolo de ipostazele și asane profesorul dvs. vă instruiește în. Unele dintre acestea pot fi destul de jenant, inclusiv ocazional „yoga băși.“

Nu aveți dreptul să cereți profesor sau colegii dvs. despre astfel de chestiuni, așa că vom face tot posibilul pentru a vă ajuta cu cele mai comune (și incomode) întrebări despre yoga.

Există ceva ce puteți face despre Farting in clasa?

Trecerea de gaze în timp ce practica yoga este de fapt foarte frecvente (cursuri de yoga prenatale sunt cele mai rele). Te miști corpul în moduri care va stârni GUTS, ceea ce este un lucru bun. Efectul secundar este ca aceasta poate provoca pe cineva să treacă de gaz ocazional. Suntem toți adulții aici, iar farting este perfect natural.

Ce puteți face este de a evalua starea de spirit a clasei și să acționeze în consecință, la fel ca tine ar fi, să zicem, o petrecere cocktail. În cazul în care clasa este și cu inima casual, s-ar putea recunoaște dvs. de emisie humorously. În cazul în care profesorul și studenții sunt foarte serios, pretind că nimic nu nociva a avut loc. S-ar putea lua în considerare chiar dvs. dieta de pre-yoga și gândește-te sărind peste aceste fasole la prânz data viitoare.

Ce Despre Varts?

Ah, Vart temut (care este un pârț vaginal). Acest lucru este la fel de comun ca un pârț normal și nimic nu fie prea jenată. Există, totuși, câteva lucruri pe care le puteți face pentru a încerca prevenirea bese, deși nu există garanții.

Ce puteți face despre cineva din clasa care miroase?

În loc de a încerca să se schimbe pe altcineva, a se vedea dacă poți lucra la schimbarea tine. Principiul yoghină pratyăhărei înseamnă „retragerea simțurilor.“ Ar trebui să încercați să fie cufundat atât în ​​propria practică, care nu sunt deranjați de obiective turistice din afara, zgomote, sau chiar mirosuri.

Pratyahara nevoie de timp și practică. În timp ce lucra la realizarea acestui ideal, încercați să vă situând întreaga cameră de yoghinul care e un pic odiferous.

De ce este bikini sa undergarment de alegere pentru Yoginis?

Multe femei găsesc o chingă să fie lenjerie de corp cel mai confortabil atunci când își exercită (sau în viața de zi cu zi). A se vedea răspunsul de mai sus în ceea ce privește pratyăhăra și de a face cele mai bune dvs. pentru a ignora spectacol. Cine știe, s-ar putea chiar încerca-te pentru a vedea dacă este într-adevăr mai confortabil.

Ce se poate face dacă vă place yoga pentru clasă, dar Hate muzica Jucat?

cu siguranță Puteți să vă exprimați părerea profesorului tău, deși poate fi cel mai bine pentru a solicita nici o muzică, mai degrabă decât să se opună gustul său. Unii profesori de yoga reda muzică, altele nu. Poate doriți să se uite în jurul valorii de un profesor care nu utilizează muzică.

Ce trebuie să faceți Atunci când Natura solicită în mijlocul unei clase de yoga?

Este perfect acceptabil să părăsească clasa timp de câteva minute pentru a participa la funcțiile corpului. Nu este nevoie de a cere permisiunea profesorului de a merge la baie.

Cel mai bun moment pentru a merge este atunci când există o perioadă de odihnă, fie în postura de copil sau de câine în jos. Nu vei câștiga respectul învățătorului tău, dacă te eschiva de rutină în timpul dificile ipostaze sau sări peste o parte din Savasana.

Ce trebuie să faceți dacă profesorul tău Loves Întind partenere, dar nu doriți să împerecheați în sus cu un străin Sweaty?

Aveți câteva opțiuni atunci când vine vorba de timp pentru întinderi partenere. Puteți găsi un nou profesor sau poziționați rogojina de lângă străin cel mai puțin transpirat în clasă. S-ar putea invita, de asemenea, partener propria sa clasă, cum ar fi un prieten nu te deranjează schimbul de sudoare. Ultima opțiune este de a învăța pur și simplu să-l iubească. De asemenea, ține cont de faptul că ești străin transpirate altcuiva, de asemenea.

Are Loving Yoga te face un Hippy?

După ce, la un moment dat, in afara de yoga din India a fost cel mai adesea realizat pe comune de vegetarieni. Deși yoga a venit de această reputație sincer, în aceste zile toată lumea de la medici la CEO este îmbrățișând-l.

Deci, nu, yoga nu te face un hippy. Dar poate, poate începe să tinge viața de zi cu zi, cu o atitudine de pace și bunătate. Și este că, într-adevăr atât de greșit?

FINAL GÂNDIRE

Yoga tinde să încurajeze o comunitate strâns unită și cei mai mulți oameni sunt dispuși să ajute noii veniți. Simțiți-vă liber pentru a cere instructorul sau un alt elev din clasă ai încredere despre lucruri pe care le poate fi un pic jenat despre. Este foarte probabil ca tu nu esti singurul cu aceste întrebări și cele mai multe sunt doar o parte normală a practicii.