Gebruik Deze yoga houdingen te concentreren op uw Abs

Home » Review » Fitness » Gebruik Deze yoga houdingen te concentreren op uw Abs

Gebruik Deze yoga houdingen te concentreren op uw Abs
Yoga is een geweldige manier om je diepe kern en buikspieren te versterken. Yogaasana een geheel-lichaam praktijk waarin een geïntegreerde kern bouwt. Al yoga’s balancing houdingen, hetzij permanent, inversies of arm balances, vereisen een stabiele buik. Veel poses kan dynamisch worden als je vooral wilt uw buikspieren werken. Met andere woorden, crunches vooruit!

Poses Beginners’

Cat – Cow Stretch
Hoewel cat-koe wordt meestal gezien als een back-stretch, de buikspieren een belangrijke rol te spelen als de steunregeling voor de wervelkolom. Houd uw navel getekend in als je beweegt, zelfs wanneer de buik druppels in koe positie.

Handen en knieën Balance
Lifting tegenovergestelde ledematen, zoals u in dit evenwicht, is prachtig voor de kern integratie. Als je meer van een uitdaging, probeer het tekenen van een verhoogd knie en elleboog samen onder je buik en vervolgens opnieuw de uitbreiding ervan. Ga door deze beweging vijf keer aan elke kant.

Bekkenlifts
De beweging van de bekken is in wezen hetzelfde als cat – koe (hierboven beschreven). Houd de navel trekken in de richting van de wervelkolom als u door ze te verplaatsen.

Plank Pose
Plank is de meest elementaire arm balans. Het is een goede plek om kracht voor de meer gevorderde houdingen te bouwen. Probeer die plank voor tien ongehaast adem.

tussen-

Boat Pose – Navasana
Gewoon vasthouden boot pose is een vrij goede abdominale workout op zijn eigen, maar je kunt het nog verder door het opnemen van een crunch. Om dit te doen, breng je je romp en benen naar de vloer tegelijkertijd. Zweven enkele centimeters boven de vloer en vervolgens achterover leunen tot in de pose. Herhaal dit vijf keer.

Crow Pose – Bakasana
in evenwicht brengen van je lichaam op je armen kost veel kern van kracht, dus je moet gewoon werkt door in deze pose. Als u problemen ondervindt, knijp je knieën sterk en houd je blik op de vloer voor je, niet op je voeten.

Half Moon Pose – Ardha Chandrasana
Halve maan is een evenwicht zou kunnen opleveren, waarin de ledematen zijn uitgevoerd schieten in alle richtingen, zodat je vertrouwen op uw core om u rechtop te houden. Zorg ervoor dat de kern die zich bezighouden met het opstellen van uw navel in te houden.

Headstand – Salamba Sirsasana
Headstand biedt tal van mogelijkheden om kracht te verbeteren. Zodra u comfortabel doen van de pose in het midden van de kamer (een grote prestatie op zich) voelen, kunt u beginnen te werken aan het opheffen van beide benen omhoog tegelijk. U kunt zelfs een omgekeerde crunch, het verlagen van uw benen bijna tot aan de grond en dan tillen ze terug naar verticaal.

Scale Pose – Tolasana
Als je je afvraagt hoe je de kracht om beide benen te tillen van de vloer, het antwoord is in je kern. Om een idee hoe dat voelt, probeer dan het doen van de pose met een blok onder elke hand.

Side Plank Pose – vasisthasana
Dit is een eenarmige versie van plank. Als je meer van een uitdaging wilt, til je bovenste been en houd deze ongeveer vijf inches boven de onderste been.

gevorderd

Firefly Pose – tittibhasana
Ja, flexibiliteit en arm kracht zijn belangrijk voor deze pose, maar je bent niet van plan om lift-off te krijgen zonder enige macht van uw kern.

Voorarmtribune – Pincha Mayurasana
Inversies zijn allemaal over de kern. Dit is exponentieel waar zodra u uw grote, stabiele het hoofd van de vloer te verwijderen. Soms ook wel een headless hoofdstand, voorarmtribune is een goede manier om te werken aan inversies als je nek problemen hebben.

Handstand – Adho Mukha Vrksasana
Handstand uit de buurt van de muur is een van de meest uitdagende fysieke houdingen van yoga.

Side Crow Pose – Parsva Bakasana
Er zijn twee manieren om kant kraai doen: balanceren op twee armen of op een arm. Onnodig te zeggen, een arm is harder. Aangezien een twist is betrokken, deze pose vereist ook een sterke schuine.

Warrior III – Virabhadrasana III
Een eenvoudige stabalans, toch? Fout. De uitdaging is om de romp en opgeheven been te houden loodrecht op de vloer, terwijl het houden van uw twee heupen perfect waterpas. Alle staand op een been.