Gentle Yoga Stijlen voor stretching en Stilte

Home » Review » Yoga Basic » Gentle Yoga Stijlen voor stretching en Stilte

 Gentle Yoga Stijlen voor stretching en Stilte
Gentle yoga is gedaan voor de vreugde van stretching en stilte van de geest, niet voor het aantal verbrande calorieën. Gentle yoga stijlen kan niet in het nieuws, maar ze hebben nog steeds een belangrijke rol te spelen op de yoga-spectrum. Het merendeel van de yoga schijnwerpers gaat naar de nieuwe hybride trends en steeds toenemende extreme temperaturen en atletisch. Terwijl u in voor nieuwe dingen proberen, soms wil je gewoon een ouderwetse stretch, misschien zelfs met een beetje zingen.

Hoe Gentle Yoga Is Different

Het woordenboek definitie van zachte is naar het voorbeeld van matige of milde. Gentle is in de yoga-lexicon aangenomen om een ​​stijl van de praktijk die zich richt op het uitrekken en ademhaling, niet staaltjes van kracht of extreme flexibiliteit te beschrijven. Toch moet je niet verwachten dat de hele klas te brengen in een liggende positie in een deken gewikkeld (probeer herstellende yoga als dat klinkt aantrekkelijk). U kunt staande houdingen, voorwaartse buigingen, en low-impact backbends doen, in aanvulling op zitten stukken.

Hatha vergelijking met Gentle Yoga

Hoewel veel Hatha yoga lessen zijn zacht, de woorden zijn niet synoniem. Hatha yoga is een veel meer algemene term die echt kan betekenen elke vorm van fysieke yoga, hoewel het vaak wordt gebruikt om een ​​klasse die niet stromen gericht aan te geven. Een zachte klasse kan onder meer een aantal vinyasa flow, maar het punt is uw hartslag niet te verhogen of proberen om je been te krijgen achter je hoofd. Het is om echt af te stemmen op je lichaam en je adem. Video-prop ondersteund houdingen met de nadruk op uitrekken.

Gentle Yoga Stijlen

Beginnend niveau klassen in de volgende yoga stijlen zijn goede plekken om uw ontdekkingsreis van zachte yoga te beginnen. Echter, klassen variëren, ondanks hoe ze worden geëtiketteerd. Praat met de leraar of studio director van tevoren uit te vinden of ze rekening houden met de klas om zacht.

  • Integrale yoga: Integral is een zachte Hatha yoga door Sri Swami Satchidananda naar het Westen gebracht. Het is de bedoeling om de geest, lichaam en geest te integreren. De lessen bevatten vaak ademhalingsoefeningen, chanten, kriyas, en meditatie.
  • Kripalu yoga: Dit is een zachte Hatha yoga met een compassionate aanpak met nadruk op meditatie, lichamelijke genezing en spirituele transformatie. Studenten nemen hun gedachten zonder te oordelen en kom te accepteren en zichzelf houden zoals ze zijn. De lessen beginnen meestal met pranayama oefeningen en zachte stukken gevolgd door asana praktijk en eindigend met uiteindelijke ontspanning.
  • Sivananda Yoga: deze methode uit de lijn van Swami Sivananda werd door Swami Vishnudevananda naar het Westen gebracht. Het is gebaseerd op vijf principes voor een optimale gezondheid en spirituele groei, met inbegrip van een goede oefening tot en met 12 houdingen, ademhaling, ontspanning, vegetarisch dieet, en positief denken met meditatie. De houdingen zijn onder andere inversies, backbends, voorwaartse buigingen, twists, saldi en hamstring strekt.

Is Gentle Yoga voor u?

Gentle yogalessen zullen worden accepteren beginners en mensen die fysiek uitgedaagd. Ze kunnen onder meer meditatie. Ze zijn bedoeld kalmerend te zijn en om stress te verminderen. Als u met meer atletische yoga stijlen geïntimideerd of op zoek bent naar een manier om te ontspannen, kunt u zachte yoga te verkennen.