Ghid Echipament Yoga pentru începători – esențiale și materiale opționale pentru a cumpăra

Home » Review » Yoga Basic » Ghid Echipament Yoga pentru începători – esențiale și materiale opționale pentru a cumpăra

Ghid Echipament Yoga pentru începători - esențiale și materiale opționale pentru a cumpăra
Când începe mai întâi faci yoga, este greu să știi ce ai cu adevărat nevoie pentru a cumpara. Complexul industrial de yoga continuă să se dezvolte atât de mult de îmbrăcăminte și echipamente care s-ar putea simti ca ai nevoie să-și petreacă sute de dolari înainte de a pas cu pas piciorul într-un studio.

Vestea bună este, de fapt, ai nevoie de foarte puțin pentru a începe. Asta a spus, dacă sunteți incepand o practică acasă sau te-ai simți mai bine în legătură cu achiziționarea de îmbrăcăminte și echipamente de yoga specifice înainte de prima clasă, iată ce trebuie să știți.

Echipamentul esential

Îmbrăcăminte 
ar trebui să meargă fără a spune că cele mai multe studiouri de yoga vrea sa poarte ceva la clasă, dar nu ai nevoie de zeci de pantaloni yoga imprimate sau uneltele de designer pentru a fi acceptat de către colegii dumneavoastră. Începeți cu confortabil haine sport, respiră deja aveți la îndemână, și să cumpere elementele de bază de nivel mediu pentru tot ceea ce lipsește.

  • Pantaloni scurți sau: Nu puteți merge în neregulă cu câteva perechi de pantaloni yoga solid de culoare gri în negru, inchis, bleumarin sau maro. Puteți amesteca și potrivi acestor dresuri cu o mare varietate de topuri, iar dacă achiziționați opțiuni de înaltă calitate, ele pot dura o lungă perioadă de timp. În cazul în pantaloni stramti nu sunt dvs. de lucru, uita – te pentru pantaloni stil Jogger sau populare pantaloni stil harem , care au elastic in jurul gleznelor. Aceste pantaloni sunt stretchy și oferă o cameră mică în plus, dar din cauza glezna elastice, vor sta în loc pe tot parcursul practica. Pantaloni scurți sunt o opțiune populară pentru băieți, și sunt potrivite și pentru femei, mai ales dacă aveți de gând să încercați yoga fierbinte. Doar ține cont, poate doriți să poarte pantaloni scurți spandex formularul-montaj sau pantaloni scurți mai lejere cu colanti conectate dedesubt , deoarece unele ipostaze care aveți nevoie pentru a poziționa picioarele într – un mod care le – ar putea lăsa stânjenit descoperit cu mai lejere, pantaloni scurți de funcționare stil.
  • Tops : Este important să se poarte topuri care sunt destul de forma-montaj astfel încât cămașa ta nu zbura deasupra capului în timpul curbe înainte. Materialul de fitil este de ajutor, mai ales daca ai tendinta de a transpira mult sau dacă aveți de gând participarea la un curs de yoga fierbinte. Deoarece camerele de yoga sunt adesea păstrate la rece, poate doriți să aducă o acoperire de lumină în sus sau pulover cu tine la clasa. Puteți să – l poarte până când începe clasa, iar dacă vă păstrați – l de rogojina, puteți pune – l pe fața Savasana finală.
  • Bras sport : Daca esti o femeie, asigurați – vă că purta un sutien de sport. In timp ce yoga tinde să fie o activitate cu impact redus, un sutien de sport decente poate ajuta la menținerea „fetele“ la locul lor pe măsură ce tranziția între ipostaze, ceea ce face practica mai confortabil.
  • Cravate de par sau Banderolele : Fie că sunteți un bărbat sau o femeie, daca ai parul lung, trebuie să – l asigure , în loc înainte de a începe clasa pentru a preveni încuietori fără stăpân de la care se încadrează în ochi și feței. O cravată de păr de bază sau Banda de susținere ar trebui să facă truc.
  • Yoga șosete : Pentru a fi clar, șosete yoga nu sunt o cerință pentru a participa la o clasă. De fapt, este de preferat să se facă yoga desculț. Asta a spus , dacă nu vă puteți imagina gândul de a lua șosete și pantofii jos în fața străinilor, să investească într – o pereche de șosete yoga cu prindere pe partea de jos , astfel încât să puteți păstra picioarele acoperite menținând în același timp de tracțiune bună. Șosete standard absolut nu se va face, după cum veți ajunge alunecare și de alunecare peste tot rogojina.

Aceste zile, puteți cumpăra de yoga de îmbrăcăminte, practic oriunde, și nu este neobișnuit pentru a vedea yoga pantaloni la pretul de peste 100 $. Nu te simti ca ai nevoie să se stabilească faptul că suma de bani pentru o singură pereche de pantaloni! Target, Amazon, și YogaOutlet oferă opțiuni de calitate pentru bine sub 50 $. Cumpara cateva perechi de pantaloni și câteva topuri, și veți fi stabilite de luni de zile.

Pe măsură ce dedici practica, puteți decide să adăugați imprimeuri trendy sau stiluri pentru garderoba ta.

Yoga Mat

În săli de sport și studiouri de yoga, este un lucru obișnuit să folosească un covoraș de yoga, de asemenea, numit o rogojină lipicios. Rogojina ajută la definirea spațiul personal, și, mai important, se creează de tracțiune pentru mâini și picioare, astfel încât să nu alunece, mai ales ca ai un pic transpirat. Rogojina oferă, de asemenea, un pic de amortizare pe o podea tare.

Cele mai multe săli de sport oferă covoare și studiouri le au de închiriat, de obicei, pentru un dolar sau doi pe clasă. Acest lucru este bine pentru primele câteva clase, dar dezavantajul acestor covoare este faptul că o mulțime de oameni le folosesc și nu poți fi sigur cât de des ce acestea sunt curățate, astfel încât s-ar putea lua în considerare cumpărarea propriu.

rogojini yoga Premium poate fi costisitoare, de multe ori în jurul valorii de $ 80 $ 120, dar este posibil să se găsească o saltea de pornire pentru cât mai puțin de 20 $ de la comercianții cu amănuntul, cum ar fi Target și Amazon. Doar ține cont, dacă vă decideți să cumpere o saltea mai ieftin, veți găsi, probabil, te înlocuirea acestuia, în scurt timp, dacă îl folosiți des. Dacă sunteți cu adevărat gata să se angajeze la o practică yoga, rogojina ta este un loc merită să se stabilească niște bani.

Decide ce caracteristici mat sunt importante pentru tine-de exemplu, lungime, grosime, material, durabilitate, confort, de tracțiune, sau cum să-l păstrați curat-apoi cumpara o saltea, cu recenzii bune bazate pe nevoile dumneavoastra. Manduka și Lululemon sunt cunoscute pentru calitatea lor Mat Pro și reversibil Mat, respectiv, dar alte marci, inclusiv Jade si galben Willow, oferă, de asemenea, de înaltă calitate, preșuri durabile cu tracțiune bună și sprijin.

Echipament optional

recuzită Yoga sunt un avantaj pentru o practică yoga nou create. Recuzita permite studenților să mențină alinierea sănătoasă într-o serie de ipostaze ca organism apleacă, entorse și se deschide. De asemenea, acestea vă ajuta să profitați la maximum de fiecare pozeze evitând în același timp un prejudiciu.

Ar trebui să vă familiarizați cu recuzita descrise mai jos, dar nu trebuie să cumpere propria (decât dacă Deschidem o practică acasă), deoarece acestea sunt aproape întotdeauna furnizate de studiouri și săli de sport.

Saci Mat sau sapane

Dacă aveți propria yoga mat, și vei fi lugging-l înainte și înapoi la studio, în mod regulat, există un caz legitim să fie făcute pentru achiziționarea unui sac mat sau sling. Aceste accesorii fac exact ceea ce sugereaza-le face mai ușor pentru tine să praștie rogojina rostogolit peste umăr, fără venind desfășură.

Slings folosesc de obicei benzi Velcro pentru a lega rogojina în configurația sa rostogolit cu o curea de legătură vă poate arunca peste umar. Slings oferă uneori buzunare suplimentare pentru depozitare, dar nu întotdeauna. Saci, pe de altă parte, de obicei, vin într-una din cele două stiluri. O versiune foloseste benzi Velcro pentru a menține mat laminate sigure împotriva unui sac mai mare sală de gimnastică. Cealaltă versiune este, în esență, un sac de Snap- sau cu fermoar-închidere special conceput pentru a ține rogojina laminate. Ambele stiluri oferă spațiu de stocare suplimentar pentru îmbrăcăminte, portofele, telefoane mobile, și altele asemenea.

Stilul și de brand pe care o alegeți într-adevăr se reduce la o preferință personală și de buget, astfel cum curele poate costa cât mai puțin de 10 $, și pungi grele poate costa peste 100 $. Pentru varietate, verifica YogaOutlet, unde puteți găsi o serie de mărci la prețuri rezonabile.

Pături
studiouri de yoga au de obicei stive de pături disponibile pentru elevii să folosească în timpul orelor. Ia – una sau două pături de la începutul clasei.

pături cutate pot fi folosite pentru a ridica soldurile în timpul ridică așezați pe scaune, sau pentru a oferi sprijin in timpul ipostaze mincinoase. De exemplu, atunci când stai cu picioarele încrucișate, puteți plasa o pătură sub oasele detașeze pentru a ridica soldurile deasupra genunchilor. Pături veni la îndemână pentru tot felul de lucruri în timpul clasă, și dacă e rece, le puteți utiliza pentru a acoperi în timpul relaxării finale.

Pentru o practică acasă, nu există cu adevărat nici un motiv de a cumpăra noi pături. Pur și simplu utilizați ceea ce ai deja la îndemână în jurul casei. În cazul în care, cu toate acestea, nu dețineți pături în plus, YogaOutlet le oferă pentru cât mai puțin de 13 $.

Blocuri
Ca pături, blocuri de yoga sunt folosite pentru a face mai confortabil și de a îmbunătăți alinierea. Blocuri sunt deosebit de utile in care se aplica pentru pozitiile mâinilor ar trebui să fie pe podea în picioare.

Plasarea unui bloc de sub mâna are ca efect „ridicarea podea“ pentru a satisface mâna, mai degrabă decât forțând mâna să vină la podea în timp ce compromite în mod eficient o altă parte din poza. Acest lucru poate fi văzut în jumătate de lună reprezintă. Mulți oameni nu au flexibilitatea hamstring sau de bază puterea de a menține poziția cu formă.

Prin plasarea unui bloc de sub mâna care este îndreptată spre podea, este mai ușor să țină piept deschis și tors puternic. Fără bloc, piept ar putea fi înclinate să se îndrepte spre podea, genunchi de sprijin ar putea fi înclinați să se aplece, iar torsul ar putea fi înclinați să „colaps“. Simpla utilizare a blocului ajută la menținerea alinierea corectă.

Blocuri de Yoga sunt realizate din spumă, lemn sau plută. Ele pot fi transformate să stea la trei înălțimi diferite, ceea ce le face foarte adaptabil. Dacă aveți de gând să faci o mulțime de yoga acasă merită pentru a obține un set de blocuri (de ajutor pentru ambele mâini în cazul în care ridică ating spre sol). Dacă aveți de gând să participe la cursuri, blocuri vor fi furnizate pentru tine.

Vestea bună este că, aproape orice bloc este suficientă, astfel încât aceasta este o zonă nu trebuie să vă faceți griji prea mult despre skrimping pe. Dar blocuri acele ușor mai largi, care sunt cel puțin patru-inch wide-oferă o mai bună stabilitate. YogaOutlet și Amazon oferă mai multe dimensiuni și stiluri pentru fiecare sub 10 $. Dacă sunteți dispus să plătească un pic mai mult, Yoga Hustle oferă câteva opțiuni distractive pentru 24 $ o poziție favorabilă.

Curele
curele de yoga, de asemenea , numite centuri, sunt deosebit de utile în cazul în care se aplica pentru pozitiile pe care trebuie să dețină pe picioarele tale , dar nu pot ajunge la ele. Cureaua practic actioneaza ca un prelungitor braț. De exemplu, în pascimottanasana, dacă nu se poate ajunge la picioarele cu mâinile în așezat pe scaun înainte de pliere, puteți înfășurați cureaua în jurul partea de jos a picioarelor și țineți pe cureaua pentru a menține un apartament din spate în loc de slumping înainte.

Pe corset sunt prezente, de asemenea, o mare pentru ipostaze în care se leagă mâinile în spatele partea din spate (marichyasana, de exemplu). Daca umerii nu permit o flexibilitate suficientă pentru bind, puteți folosi o curea pentru a „conecta“ ambele mâini fără efort în exces. Iar cu ajutorul curelei, aveți posibilitatea să mutați-vă mâinile unul spre celălalt în timp, pentru a face progrese spre bind completă.

Probabil că aveți ceva în jurul valorii de casa ta, care ar funcționa ca o curea (cum ar fi o curea sau chiar un prosop) și studiouri de yoga le furnizează pentru a fi utilizate în timpul orelor. Asta a spus, dacă într-adevăr doriți să cumpere o versiune oficială, este greu de învins prețul de YogaOutlet, unde puteți găsi curele de sub 10 $.

Bolsters
Suportul crapodină au multe utilizări pentru studenți de yoga. Le puteți utiliza în locul unui teanc de pături pentru a face îndoire în poziție șezând și înainte reprezintă mai confortabil. Le puteți plasa sub genunchi sau spate , atunci când pentru sprijin și rabatabile pasiv stretching. Acestea sunt deosebit la îndemână în cursuri de yoga și de refacere prenatale. Dacă luați acest tip de clasă, vor fi furnizate seletelor. Dacă vrei să faci yoga de restaurare la domiciliu, acesta poate fi meritat să investească în propria susține.

Zona prezintă două forme de bază: suporții rotunde și plate (mai mult de o formă dreptunghiulară). perpetueaza plate tind să fie mai ergonomic; Cu toate acestea, perpetueaza rotunde poate fi utilă atunci când doriți mai mult sprijin sau o întindere mai profundă. Ea se reduce la o preferință personală.

Dacă aveți opțiunea, utilizați ambele stiluri în clasa înainte de a decide care unul potrivește cel mai bine practica acasă. Amazon este cel mai bun loc pentru a face cumpărături pentru soi pur și preț, dar dacă doriți o destul susține, a verifica afară Hugger pungas, spațiu interior, sau Chattra. Prețurile sunt în conformitate cu piața ($ 40 la $ 80), iar desenele sunt luminoase și frumoase.

Roți
roți Yoga sunt un relativ nou a propunerii începe să câștige un punct de sprijin în studio de yoga. Aceste roți sunt aproximativ de 12 cm în diametru și sunt de aproximativ patru inci lățime. Când este setat în poziție verticală, vă puteți relaxa pe roata sau așezați un picior sau mână pe partea de sus a roții pentru a aprofunda întinderi și a crește flexibilitatea, rulare încet roata mai departe în timp ce vă relaxați în fiecare porțiune. Roțile pot fi , de asemenea , utilizate în practici mai avansate , ca o modalitate de a provoca stabilitatea sau pentru a oferi sprijin in timpul provocatoare ipostaze.

Deși este puțin probabil că veți avea nevoie de o roată de yoga ca un începător, poate doriți să ia în considerare o achiziție pe linie. Cele mai multe roți variază în preț de la 40 $ la 60 $. Yoga Design Lab, de exemplu, oferă una pentru $. 48