Gyengéd Jóga Stílusok nyújtó és Stillness

Home » Review » Yoga Basic » Gyengéd Jóga Stílusok nyújtó és Stillness

 Gyengéd Jóga Stílusok nyújtó és Stillness
Gyengéd jóga történik az öröm nyújtás és nyugalom az elme, nem a elégetett kalóriákat. Gyengéd jóga stílusok nem lehet a hír, de még mindig fontos szerepet játszik a jóga spektrumot. A legtöbb jóga rivaldafénybe megy az új hibrid trendek és egyre növekvő szélsőséges hőmérsékleti és atletikusságát. Amíg lehet fel próbál új dolgokat, néha csak azt, régimódi szakaszon, talán még egy kis kántálás.

Hogyan gyengéd jóga különbözik

A szótári definíciója szelíd jelentése mentén mérsékelt vagy enyhe. Gyengéd fogadták be a jóga lexikon leírni a stílus gyakorlat, amelynek középpontjában a nyújtás és a légzés, nem erőkifejtésre vagy rendkívüli rugalmasságot. Mégis, nem várhatjuk, hogy tölteni az egész osztály hanyatt csomagolva egy takarót (próbálja helyreállító jóga, ha ez úgy hangzik, vonzó). Megteheti állandó testtartás, előre ívek, és a kis intenzitású backbends, ráadásul ülő nyúlik.

Hatha jóga Összehasonlítva Gentle

Bár sok Hatha jóga órákat szelíd, a szavak nem szinonimák. Hatha jóga egy sokkal általánosabb kifejezés, amely tényleg azt jelenti, bármilyen típusú fizikai jóga, bár gyakran jelölik egy osztály, amely nem folyik munkavégzés. Egy gyengéd osztály tartalmazhat néhányat vinjásza áramlását, de a lényeg, hogy ne emelje fel a szívverése, vagy próbálja meg a lábát a feje mögött. Ez igazán ráhangolódni a test és a levegőt. Expect prop-támogatott testtartások a hangsúlyt a nyújtás.

Gyengéd Jóga Stílusok

Kezdve szintű osztályok az alábbi jóga stílusok jó helyen kezdeni a feltárása szelíd jóga. Ugyanakkor a csoportok nem változik, annak ellenére, hogy vannak jelölve. Beszélj a tanár vagy a stúdióban igazgató előzetesen, hogy megtudja, ha úgy ítélik meg az osztályt, hogy legyen kedves.

  • Integrál jóga: Integral egy gyengéd Hatha jóga hozta a Nyugat Sri Swami Satchidananda. Arra törekszik, hogy integrálja a szellem, a test és a lélek. Osztályok gyakran tartalmaznak légzőgyakorlatok, kántálás, kriyas, és a meditáció.
  • Kripalu jóga: Ez egy gyengéd Hatha jóga gyakorlatok egy együttérző megközelítés hangsúlyozva a meditáció, a fizikai gyógyulás és a lelki átalakulás. A diákok megfigyelése gondolataik ítélkezés nélkül, és jön elfogadni és szeretni magukat, ahogy vannak. Az osztályok általában kezdődik pránajáma gyakorlatok és gyengéd nyúlik majd ászana gyakorlás, és befejezve a végső pihenést.
  • Sivananda jóga: Ez a módszer a törzse Swami Sivananda hozta a West Swami Vishnudevananda. Ez alapján öt alapelv az optimális egészség és a lelki növekedés, beleértve a megfelelő testmozgás révén 12 pózok, légzés, relaxáció, vegetáriánus étrend, és a pozitív gondolkodás meditáció. A pózok közé inverzió, backbends, előre kanyarban, csavarják, egyenlegek és megbénít nyúlik.

Gyengéd jóga az Ön számára?

Gyengéd jógaórák lesznek elfogadva a kezdők és az emberek, akik fizikailag megtámadta. Ezek a következők lehetnek meditáció. Céljuk, hogy nyugtató és csökkenti a stresszt. Ha már megfélemlíteni sportos jóga stílusok, vagy keres egy módja annak, lazításra, akkor érdemes felfedezni szelíd jóga.