Ha (és mit) enni, mielőtt a jóga

Home » Review » Health » Ha (és mit) enni, mielőtt a jóga

Ha (és mit) enni, mielőtt a jóga

Minden jóga FAQ a bolygó ezzel egyetért egy pontban: ne egyen semmit nehéz a két órát, mielőtt úgy dönt, hogy nem jóga. Ha valaha is figyelmen kívül hagyta ezt a tanácsot, akkor felfedezték az oka ennek a hagyományos bölcsesség. Ahogy ugrik az előtt a szőnyeg és vissza, és csavarva előre kanyarban, ez kellemetlen, és esetleg még undorító, hogy túl sok a hasad. De ha nem akarjuk, hogy menjen osztály egy jó adag energia és anélkül, hogy a figyelemelterelés az éhség emésztő a hasa. Csak egy kicsit a tervezés, akkor kezelheti táplálékra menetrend úgy, hogy elérje azt a helyet az teljes és éhező csak jobb.

Egyes hagyományok, különösen azokat, amelyek támogatják a kora reggeli gyakorlatot, mint az Ashtanga, tanácsot, hogy te a ászanák egy teljesen üres gyomorra (és fürdés után, és mozog a belek, az úton). BKS Iyengar, az ő klasszikus könyv,  Fény jóga , azt írja, hogy ha ez nehéz neked, akkor van kávé, kakaó vagy tej, mielőtt a jóga, amely, legalábbis abban az esetben a későbbi két, valószínűleg nem hangzik túl vonzó. Mint a legtöbb dolog a jóga, tudod, a test a legjobb, így kell döntenie, hogy melyik előre jóga táplálékra működik az Ön számára.

Amikor enni

Eszik valamit nagyon könnyű egy órát, mielőtt osztály általában működik ki, valamint (a test változhat, természetesen). Ha fut az osztály munka után, vagy a szűkre szabott, és rájön, hogy csak meg kell enni valamit, akkor vágjuk egy kicsit közelebb, ha csak hogy egy pár falat valamit. Órák után, akkor lehet enni, amikor éhes, bár előfordulhat, hogy a figyelem, amit adott a tested alatt osztály arra ösztönzi, hogy tartsa könnyű és egészséges, ami az egyik módja a jóga segíthet a fogyásban.

Mit enni

Egészséges növényi alapú rágcsálnivalók állnak az út. Kövesse a szabályokat akkor használható bármilyen edzés előtti falatozás, néhány kivételtől eltekintve. A mély fordulatok és előre kanyarban te jóga különösen valószínű, hogy kiszorítsa burps és a gáz, ezért szeretné elkerülni a dolgokat, hogy okozott azoknak. Ön még nem kell szénhidrát terhelés egészen ugyanúgy, mint te a futás vagy biciklizés. Ez többet találni valamit, ami tetszett, és viszi végig a munkamenetet.

  1. Gyümölcs + Protein : Egy darab magas rosttartalmú gyümölcsöt, plusz fehérje, mint egy alma dióval vaj, egy jó go-to. Egy tál bogyók egy kis joghurtot egy másik lehetőség. A banán is jó választás.
  2. Nuts : Egy marék mandulát egy vágott vagy helyettesítheti a kedvenc dió.
  3. Bár : A magas rosttartalmú, magas fehérje, alacsony cukortartalmú bár választott.
  4. Szemek : zabpehely vagy más főtt magvak is hajlamosak működik jól.

Mi nem enni

  1. Bármi zsíros vagy sült : Akkor biztosan megbánni, ha megy egy hamburgert és sült krumpli osztály előtt, amikor elindultok.
  2. Főtt tojás : Jó fehérje, rossz burps.
  3. Fokhagymás ételek : ugyanaz az elv, mint fent. Ha tud elviselni, fokhagymás-fűzős ételek, mint a humusz rendben, de lehet, hogy nem élvezik az ízét annyira a második alkalommal.
  4. Smoothies : Ez lehet ellentmondásos, mert egyes emberek szeretik a pre-jóga turmixokat. Ha működik, akkor jó, de ők is lötyögtetni körül a gyomorban, különösen a pózok, ahol a nyomást a has, mint salabhasana. Jobb, hogy mentse a turmix után jelentkezik osztály kezelésére.