Hoe te beginnen met Yoga als je Bigger Bodied

Home » Review » Yoga Basic » Hoe te beginnen met Yoga als je Bigger Bodied

 Hoe te beginnen met Yoga als je Bigger Bodied
Het starten van een yoga praktijk kan intimiderend zijn voor iedereen: u klaar om de voordelen van yoga te genieten bent, maar hoe maak je de sprong naar werkelijk te doen? Yoga studio kan lijken als privé clubs waar je de geheime handdruk en het wachtwoord weten voordat u zult worden toegestaan ​​om deel te nemen. Voeg aan dit scenario het populaire beeld van de yogi: jong, lenig, en verdraaid als een pretzel in strakke spandex. Wat als dat het heeft weinig gelijkenis met jezelf? Als je zijn groter-bodied, het overwinnen van de mentale en fysieke hindernissen te proberen yoga voor de eerste keer kan een nog grotere uitdaging zijn.

Why Do Yoga?

Een lichamelijke activiteit zal uw mobiliteit en de algemene gezondheid te verbeteren. Doet yoga vermindert stress, verbetert de flexibiliteit, en verhoogt de spierspanning en kracht. Mensen met een grotere lichamen hebben vaak moeite met gewrichtspijn; yoga kan helpen bij het verbeteren van het lichaam van de aanpassing aan de druk op gewrichten verminderen doordat het frame om meer van het gewicht van het lichaam te dragen. Yoga ontwikkelt ook uw saldo, dat helpt je je voelt de grond en verhoogt de levensduur. Yoga helpt om de mind-body verbinding naar voren, dat zelfbeeld en acceptatie van uw lichaam kan verbeteren brengen. Het belangrijkste is, kan yoga helpen beter door zowel het verbeteren van uw lichamelijke conditie en het verhogen van je humeur te voelen.

Hoe te beginnen

De beste manier om yoga te leren is van een gekwalificeerde leraar in een yogales. Gespecialiseerde klassen voor groter-bodied studenten worden steeds populairder, maar kan niet overal te vinden. Zoals de yoga-instelling erkent een behoefte, meer leraren worden opgeleid in de aanpassingen voor een grotere studenten. Als deze opties niet beschikbaar zijn voor u, zult u waarschijnlijk de meest positieve ervaring van uw eerste yogalessen in een beginners niveau zachte Hatha praktijk. Kripalu, Viniyoga en Integral zijn ook goede keuzes, indien beschikbaar, omdat de docenten worden opgeleid om te werken met verschillende capaciteiten en soorten lichaam. Chair yoga is ook een mogelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit.

Abby Lentz, de stichter van Heavyweight Yoga in Austin, Texas, stelt spreken met de leraar voordat u uw eerste yogales om ervoor te zorgen dat u zijn comfortabel en de leraar zal bereid zijn om wijzigingen en rekwisieten te bieden als dat nodig is. Als u niet klaar voor een groepsles voelt, kan privéyogasessies de weg te gaan. Dit kan een geweldige manier om basishoudingen leren en krijgen het vertrouwen om rekwisieten te gebruiken op een effectieve manier voordat hij een groepspraktijk zijn. Het worden geïnformeerd over yoga is de beste manier om ervoor te zorgen dat u op uw gemak zal voelen.

Degenen die geen toegang hebben tot yogalessen kan nog steeds aan de slag met behulp van dvd’s thuis. Lentz’s Zwaargewicht Yoga DVD (zie hieronder) is een goede keuze, omdat het leidt u door basisoefeningen en biedt aanpassingen voor mensen van verschillende afmetingen en mobiliteit.

online Gemeenschappen

De Yoga en Body Image Coalition  is in de voorhoede van het bevorderen van inclusiviteit en diversiteit in de manier waarop yoga wordt afgeschilderd in de media en in de praktijk in de echte wereld. Een nieuwe generatie van jonge yoginis, waaronder Jessamyn Stanley en Dana Falsetti is met behulp van Instagram aan het lichaam van positiviteit te bevorderen en tonen hun volgelingen wat een geavanceerde praktijk met een grotere lichaam eruit ziet. Als je net begint, in gedachten houden dat hoe meer acrobatische stelt ze demonstreren zijn niet de norm voor yogi’s van elke omvang.

Yoga en Weight Loss

Om gewicht te verliezen, moet je je calorie-inname te beperken, terwijl ook betrokken zijn bij regelmatige lichaamsbeweging die uw hartslag verhoogt. Als gewichtsverlies is uw primaire doel, zijn er meer effectieve methoden dan yoga. Dat gezegd zijnde, yoga is een prachtige manier om innerlijke rust en het gevoel van eigenwaarde te vergroten als u aan boord voor een reis naar het beste uit jezelf (op welk formaat je het gevoel gezondste).

Een woord over Props

Props gaat om uw beste yoga vriend. Het gebruik van props betekent niet dat je minderwaardig zijn: het betekent dat je slim bent. Als u probeert een vorm van yoga die niet prop-vriendelijke, zoek een andere klasse. Hetzelfde geldt voor elke leraar die die gebruik maken van rekwisieten ontmoedigt.