Hoe Yoga kan verbeteren je seksleven

Home » Review » Health » Hoe Yoga kan verbeteren je seksleven

 Hoe Yoga kan verbeteren je seksleven
Als je seksleven is een beetje flauw van de late, het doen van yoga regelmatig kan enkel het ding zijn nieuwe energie naar de slaapkamer (of waar dan ook) te brengen. Yoga kan je seksleven te verbeteren op twee niveaus: mentale en fysieke. Yoga tegengaat stress, vermoeidheid en slecht zelfbeeld, die allemaal kunnen uw libido te onderdrukken. U zult ook profiteren van het verhogen van uw lichamelijke conditie, in het bijzonder kracht, flexibiliteit, en spiercontrole.

Verminder stress en vermoeidheid

Niets brengt u “out of the mood” achtig gevoel gestrest en moe. Doet yoga regelmatig is bewezen om stress te verminderen en, zoals elke vorm van lichaamsbeweging, zul je meer energie te geven.

Improve Your Body Afbeelding

Een goed gevoel over jezelf en comfortabel in je lichaam is de sleutel tot een gezond en vervullend seksleven. Als je yoga doet, word je vertrouwd met je lichaam en wat het kan doen. Je leert ook te accepteren en gevoelig te zijn voor je lichaam als het nu is (en niet 15 jaar geleden, toen je op de middelbare school of na waren je verliest van de baby gewicht en terug te krijgen in je skinny jeans). Op hetzelfde moment, wordt u de ontwikkeling van kracht en spierspanning, zodat je ook kijken en zich beter voelt.

Wees in het heden

Yoga moedigt ons aan om in het huidige moment, het verbeteren van de concentratie en bewustzijn. Als je ooit hebt gevonden jezelf te denken over uw boodschappen of Law and Order tijdens het vrijen, leer je technieken, zoals het richten van de adem, om jezelf terug naar het heden te brengen.

Verhoog uw Body Awareness

Yoga vraagt ​​u om uw lichaam te bewegen in zeer specifieke manieren. Bijvoorbeeld, om je karakter te verbeteren, leer je het bekken helften te isoleren door het verplaatsen van de ene kant van het bekken terwijl de andere nog. Uiteindelijk leer je de juiste uitlijning voelen in je eigen lichaam en stel jezelf. Deze extreme gevoeligheid voor de mechanica van het lichaam ontwikkelt de mind-body verbinding, waardoor je meer in harmonie met je eigen lichaam.

Verhoog uw flexibiliteit, Sensitivity, and Control

Flexibiliteit wordt verhoogd door poses zoals heupopeners, waardoor een groter bewegingsbereik. Ervan uitgaande dat dit soort posities, die de uren per dag besteedt u zit in de auto of op een computer terminal, kan ook de bloedsomloop en de doorbloeding te verbeteren door middel van het bekken, het verhogen van de gevoeligheid tegen te gaan. De instructie van mula bandha (de wortel slot), die de tekening in en van de bekkenbodem, net als een Kegel, kan het bewustzijn en de controle van dit gebied te creëren, evenals versterking van deze nieuw gevonden spieren.

Opmerkingen over Yoga en Sex

  • Als uw partner yoga doet of willen proberen, kan je een vonk te vinden door samen te oefenen. Partner yoga boeken en lessen zijn direct beschikbaar voor degenen die willen deze laan te verkennen.
  • Houd er rekening mee dat er gevallen zijn waarin een seksuele disfunctie moet worden behandeld door een arts of therapeut.