Hogyan indíthatja el jóga Ha Te nagyobb Bodied

Home » Review » Yoga Basic » Hogyan indíthatja el jóga Ha Te nagyobb Bodied

 Hogyan indíthatja el jóga Ha Te nagyobb Bodied
Kezdve a jóga gyakorlat lehet megfélemlítő bárki: készen áll, hogy élvezik a jóga, de hogyan, hogy az ugrást, hogy ténylegesen csinálja? Yoga stúdió úgy tűnik, mint privát klubok, ahol meg kell tudni, hogy a titkos kézfogást és jelszavát előtt, akkor lehetővé kell tenni, hogy csatlakozzanak. Add, hogy ez a forgatókönyv a népszerű kép a jógi: fiatal, karcsú, és csavart ki, mint egy perecet a feszes spandex. Mi van, ha ez a kép kevéssé hasonló magad? Ha nagyobb testű, túllépve a mentális és fizikai akadályok, hogy megpróbálja jóga először lehet még nagyobb kihívást jelent.

Miért a jóga?

Bármilyen fizikai aktivitás javítja a mobilitást és az általános egészségi állapot. Jóga csökkenti a stresszt, javítja a rugalmasságot, és növeli az izomtónust és az erőt. Az emberek a nagyobb szervezetekkel gyakran gondot ízületi fájdalom; jóga segíthet által elősegítve a test igazítás leterheltségének csökkentésére ízületek lehetővé teszi a keret viseli több a test súlyát. Jóga is fejleszti az egyensúlyt, ami segít úgy érzi, megalapozott és növeli az élettartamot. A jóga segít, hogy az elme-test kapcsolat előtérbe, amely javíthatja önkép, és elfogadják a tested. A legfontosabb, hogy a jóga segíthet jobban érzi magát mind javítja a fizikai állóképesség és felemelő hangulat.

Hogyan kezdjük

A legjobb módja annak, hogy megtanulják a jóga egy szakképzett tanár egy jóga. Speciális osztályok nagyobb testű diákok egyre népszerűbb, de nem mindenhol megtalálhatók. Mivel a jóga létrehozását látja, szükség van, még a tanárok oktatnak kiigazítások nagyobb diákok. Ha ezek a lehetőségek nem állnak rendelkezésre az Ön számára, akkor valószínűleg a legtöbb pozitív tapasztalatait az első jógaórák egy kezdő szintű gyengéd Hatha gyakorlatban. Kripalu, Viniyoga és Integral is jó választás, ha elérhető, mert a tanárok képzik dolgozni különböző képességek és testalkathoz. Szék jóga is egy lehetőség azok számára, akik a mozgásukban korlátozott.

Abby Lentz, az alapító Heavyweight Jóga Austin, Texas, javasolja beszélt a tanár, mielőtt az első jóga, hogy Ön kényelmesen, és a tanár hogy készüljön fel a módosításokat és kellékek szükséges. Ha nem érzi, készen áll egy csoportos órára, saját jógaórák lehet az út. Ez lehet egy nagyszerű módja annak, hogy megtanulják az alapvető pózok és átveheti a bizalmat, hogy használni kellékek hatékony módon, mielőtt csatlakozott a csoporthoz gyakorlatban. Egyre tájékozott jóga a legjobb módja annak, hogy akkor érzik magukat.

Azok, akik nem férnek hozzá jógaórák is kezdéshez segítségével DVD otthon. Lentz a Heavyweight Jóga DVD (lásd alább) a legjobb választás, hiszen végigvezeti alapvető gyakorlatokat kínál módosítások az emberek a különböző méretű és mobilitása.

Online közösségek

A jóga és a testkép Koalíció  már az élvonalban előmozdítása a befogadás és a sokszínűség hogyan jóga ábrázolja a média és gyakorolják a valós világban. Az új generációs fiatal yoginis, beleértve Jessamyn Stanley és Dana Falsetti használja Instagram elősegítése test pozitivitás és megmutassák követőit, hogy milyen fejlett gyakorlat egy nagyobb test néz ki. Ha csak most kezdik el, tartsa szem előtt, hogy minél több akrobatikus jelent azok bizonyító nem a norma jógik bármilyen méretben.

Jóga és Fogyás

Annak érdekében, hogy lefogy, akkor kell korlátozni a kalóriabevitelt, miközben folytató rendszeres testmozgás, hogy megemeli a pulzusszámot. Ha a fogyás az elsődleges cél, vannak hatékonyabb módszereket, mint a jóga. Ennek ellenére, a jóga egy nagyszerű módja annak, hogy növeljék a belső békét és az önbecsülés, ahogy csatlakozzanak egy utazás felé a legjobb önálló (at bármilyen méretű érzi legegészségesebb).

Néhány szó kellékek

Kellékek lesz a legjobb jóga barátja. A kellékek nem jelenti azt, hogy rosszabb: ez azt jelenti, hogy okos. Ha megpróbál olyan típusú jóga, amely nem prop-barát, meg egy másik osztályba. Ugyanez vonatkozik minden tanár amely gátolja, hogy használata kellékek.