Hogyan Jóga javíthat a szexuális életet

Home » Review » Health » Hogyan Jóga javíthat a szexuális életet

 Hogyan Jóga javíthat a szexuális életet
Ha a szexuális életet egy kicsit fakó végén, jóga rendszeresen lehet, csak a dolog, hogy néhány új energiát a hálószobában (vagy bárhol). Jóga javíthatja a szexuális életet két szinten: a mentális és fizikai. Jóga ellensúlyozza a stressz, a fáradtság, és a rossz önkép, amelyek elnyomják a libidót. Azt is részesülhetnek növeli a fizikai, különösen a szilárdságát, rugalmasságát, és az izom ellenőrzés.

Csökkenti a stresszt és fáradtság

Nincs hozza meg „ki a hangulat” érzést stresszes és fáradt. Jóga rendszeresen bizonyítottan csökkenti a stresszt, és mint minden formáját gyakorolja, kapsz több energiát.

Javítja a test fényképek

Jó érzés magáról, és kényelmesen a test legfontosabb, hogy egészséges és kielégítő szexuális életet. Ha nem jóga, akkor lesz szorosan ismerik a szervezetben, és mit tehet. Azt is megtudjuk, hogy elfogadja, és érzékeny legyen a tested, mint ma (és nem 15 évvel ezelőtt volt, amikor a középiskolában, vagy miután elveszíti a baba súlya, és kap vissza a vékony farmer). Ugyanakkor, akkor a fejlődő erő és az izomtónus, így akkor is néz ki, és jobban érzi magát.

Legyen a jelenben

Jóga ösztönöz bennünket, hogy a jelen pillanatban, javítása koncentráció és tudatosság. Ha valaha is talált magának gondol a bevásárlás vagy Law and Order szex közben, akkor megtanulják, technikák, mint például fókuszáló levegőt, hogy vissza magad a jelen.

Fokozza a testtudat

Jóga kéri, hogy mozog a tested nagyon sajátos módon. Például, hogy javítsa az összehangolás, megtanulod, hogy elszigetelje a kismedencei részre mozgatásával egyik oldalán a medence, miközben a másik még mindig. Végül, ha megtanulják érzékelni a megfelelő beállítást a saját test és állítsa be magát. Ez rendkívüli érzékenység a szervezet mechanika fejleszti a test-elme kapcsolat, hogy Ön jobban összhangban a saját test.

Növelje rugalmasság, érzékenység és a vezérlő

A rugalmasság növelésének keresztül pózok mint a hip-nyitók, amelyek lehetővé teszik a szélesebb körű mozgás. Feltételezve, hogy az ilyen típusú pozíciók, amelyek ellensúlyozzák az órát minden nap tölteni ül az autóban, vagy egy számítógép, szintén javítja a vérkeringést és a vér áramlását a medence, az érzékenység növelésére. Az utasítás a mula Bandha (a gyökér zár), amely a rajzot, és akár a medencefenék, mint egy Kegel hozhat létre a tudatosság és ellenőrzése ezen a területen, valamint erősítse az új keletű izmokat.

Megjegyzések a jóga és a szex

  • Ha a partner nem a jóga vagy a nyitott kipróbálni, akkor talál egy szikra gyakorló együtt. Partner jóga könyvek és osztályok könnyen elérhető azok számára, akik ezt az irányvonalat.
  • Ne feledje, hogy vannak olyan esetek, amikor a szexuális diszfunkció kell kezelni az orvos vagy terapeuta.