Hogyan jóga segíthet a fogyásban

Home » Review » Weight Loss » Hogyan jóga segíthet a fogyásban

 Hogyan jóga segíthet a fogyásban
Jóga rendszeresen számos előnyt kínál, többek között, hogy jobban érzi magát a tested ahogy egyre erősebb és rugalmasabb, tonizáló az izmok, csökkenti a stresszt, és javítja a mentális és fizikai jólétét. De hogyan segíthet a fogyásban?

Milyen jóga mit nem

Gyakorló bármilyen jóga épít erőt, de a vizsgálatok azt mutatják, hogy a jóga nem emeli a pulzusszámot elég ahhoz, hogy az egyetlen formája a gyakorlat meg kell istállót fontot. Annak érdekében, hogy lefogy, akkor kell egészségesen étkezni és kalóriát éget csinál gyakorlat, hogy megemeli a pulzusszámot rendszeresen. Élénkebb jóga stílusok egy jobb edzés, mint szelíd jóga, de ha a fogyás az elsődleges cél, akkor eldönthetjük, hogy összekapcsolják jóga futás, gyaloglás, vagy más aerob testmozgás, amit élvezni. Mégis, jóga játszhat fontos szerepet a testsúlycsökkentő programot.

Milyen jóga megeshet

Míg a fogyás lehet egyszerűsíteni a kalória vs kalóriát ki egyenlet sokkal bemegy sikeresen módosítja a szokások, hogy egészségesebb választás második természet. A jóga segít azáltal, hogy jobb, ha a dallam a tested, javítja az énképet és értelme a jól-lét. Csökkenti a stresszt, és ezáltal stresszmentesen eszik egy másik módja, hogy a jóga is támogatja a fogyást. Ösztönözve az egészséges életmód, következetes jóga valószínűbbé teszi, hogy Ön képes lesz arra, hogy fenntartsák a fogyás. Talán a leglényegesebb, jóga hangsúlyt hallgat a test elsősorban lehetnek a tengeri változást az emberek számára, akik nem tudtak istállót fontot a múltban. Jóga fontos szerepet játszanak a holisztikus megközelítés fogyás.

Milyen jóga?

Ha még soha nem végzett jóga előtt, biztos, hogy indul kezdő szintű osztályok. Akkor éget a legtöbb kalóriát sportos Vinyasa osztályok. Ezek a stílusok általában kezdődik egy gyors iramú sorozat pózok nevezett nap salutations, majd áramlási álló pózok ami mozgásban tart. Miután bemelegedett, mélyebb szakaszok és backbends kerülnek bevezetésre. Vinyasa számos olyan népszerű, izzadó jóga stílusok, mint például:

  • Astanga : Astanga jóga egy nagyon erőteljes stílus gyakorlat és a szakemberek között az egyik dedikált jógik. Kezdők gyakran arra ösztönzik, hogy iratkozzon fel egy sor osztályok, ami segít majd a motiváció. Mivel Astanga következik, ugyanazt a sorozatot jelent minden egyes alkalommal, ha egyszer megtanulod a sorozat, akkor a gyakorlatban bármikor otthon vagy csatlakozzon egy Mysore stílusú csoport, amelyben van egy tanár jelen van, de minden hallgató megy a saját üteme.
  • Power Jóga : Teljesítmény jóga rendkívül népszerű edzőtermek és egészség klub, bár széles körben elérhető a dedikált jóga stúdió is. Teljesítmény jóga alapja az épület hő és intenzitása Ashtanga míg adagoló fix sorozata jelent.
  • Hot Yoga : Vinyasa jóga tenni egy meleg szobában felemel a ante garantálva akkor izzad vödrök. Legyen tudatában annak, hogy Bikram jóga és a forró nem szinonimák. Bikram egy úttörő stílusát hot jóga, amely magában foglalja egy sor sor jelent, és valóban, a script által fejlesztett alapítója Bikram Choudhury. Ezek a napok, sok más típusú hot jóga, hogy kihasználják a meleg szobában, de nem a Bikram-sorozat.

Gyengéd jóga, miközben égő kevesebb kalóriát, még mindig egy nagyszerű módja annak, táplálja és ápolja a testet.

  • Hatha jóga : Bár nem minden Hatha osztály gyengéd, a kifejezés ma már sokan használják a jóga stúdió, jelezve, osztályok, amelyek nem Vinyasa. Kérdezd meg a stúdióban vagy tornaterem.
  • Integrál Jóga : Ahogy a neve is sugallja, Integral szól integráló elme és a test a cél az élet egy boldogabb életet. Ez a megközelítés, amely nagy mértékben hozzájárul az emberek, akik úgy érzik, különválasztható a testüket.
  • Kripalu Jóga : Kripalu egy olyan stílus, amely ismert a nyitott elfogadása minden szintjén gyakorlat és típusú szervezet. Egyénre szabott megközelítés tette a legjobb választás azok számára, akik ódzkodnak részvétel csoportos órák.

Jóga otthon

Megteheti jóga otthon a napon nem tud egy osztály. Online jóga videó weboldalak könnyen gyakorolni a saját nappalijában. Ahhoz, hogy maximalizálja a jóga előnyei, ez jó, hogy nem egy kicsit minden nap. Kezdve az otthoni meditációs gyakorlat egy másik. Jóga előnyei a mentális és fizikai, így egy szerves része a sok sikeres fogyás rezsimek.