Hogyan kell csinálni a Astavakrasana és mik az előnyei

Home » Review » Yoga Basic » Hogyan kell csinálni a Astavakrasana és mik az előnyei

Astavakrasana, vagy nyolc szög Jelent egy ászana. Ashta – Nyolc, Vakra – Curve / Bend, Asana – Pose; Kimondva As – ahsh-tah-Vág-krahs-Anna

Ez ászana van elkötelezettség a zsálya Ashtavakra. A legenda szerint Ashtavakra feldühítette az apját, amikor még az anyaméhben, ezért megátkozta és született görbe nyolc helyen.

Ez ászana egy speciális kar egyensúly, de van egy csavar. Amikor ránézek, úgy tűnhet, mintha a nyolc-Angle Pose elég lehetetlen, kanyargós utat a helyét a szervezetben, és miközben egyensúlyt magatokat a fegyvert.

Ashtavakra bölcsen azt mondja: „Ha valaki azt gondolja az ember önmagára mint szabad, egy ingyenes, és ha arra gondolunk, önmagunk kötött, az egyik kötődik.” Tehát, amikor megpróbálja ezt ászana, meg kell emlékezni, hogy engedje el a hiányosságokat vagy korlátozásokat, a fizikai és szellemi. Ez lehetővé teszi, hogy megtalálja a teret és szabadságot emelkedik és az egyensúly, miközben Ön ezt a pózt.

Mit kell tudni, mielőtt csinálni Az Asana

Mint a többi jóga ászanákat, elengedhetetlen, hogy a gyomor és a belek üresek, amikor először ezt ászana. Győződjön meg róla, van egy rés legalább 4-6 óra teljen az étkezést és a gyakorlat. Ez ad elegendő időt megemészteni az ételt és az energia a gyakorlatban.

Továbbá, reggelente ideális tornázni. De abban az esetben, akkor nem tornázni reggel, este egy jó időt is.

Szint: Haladó
Stílus: Ashtanga Yoga
Időtartam: 60 mp
Ismétlés: Egyszer minden oldalán
terül: lábak, karok
Erősíti: Arms, csukló

Hogyan kell csinálni a Astavakrasana

  1. Kezdjük az Dandasana. Ezután ölelés a jobb térd, így biztos, hogy közel van a láda. Lélegezz, és lehetővé teszi a légzést, hogy segítsen megnyitni a csípőt. A bal láb kell maradnia egyenes és kiterjesztése a láb hajlított.
  2. A jobb térd mindig kerül be a törzs, nyomja meg a tenyerét szilárdan a földön. Ezen a ponton, a jobb lábát kell mögé a jobb váll, úgy, hogy a hátsó a jobb comb pihen a jobb tricepsz. Döntetlen a vállát, hogy a hátsó, hogy hátul a test részt vesz.
  3. Lélegezz be, és nyomja meg a kezét, hogy emelje fel a lábait és a csípő a földről. Reteszt a bal boka fölött az igazit. Lélegezz ki, és hozza a vállak előre, hogy hozzon létre egy 90 fokos szögben a könyök a lábad swing át a jobb oldalon. Hagyd, hogy a belső comb szorítani a jobb karját úgy, hogy a lábak cég.
  4. Ezen a ponton, a mag be kell vonni. Lehet zár a tekintete bármely pontján a padlón előtted, hogy segítsen megtartani az egyensúlyát. Tartsa a pózt körülbelül 30-60 másodpercig, majd lassan engedje fel. Rest néhány másodpercig, ahogy folyamatosan a légzés állandó. Ismételjük meg a ászana a jobb lábát kinyújtva és bal lábát hajtva.

Óvintézkedések és ellenjavallatok

Ezt a pózt kell kerülni, ha a sérülések a váll, csukló, könyök.

Kezdők Tip

Mint kezdő, akkor lehet találni nehéz egyensúlyt ebben a pózban. Ezekben az esetekben, akkor a himba pihenni az alján a csípő és a külső szárak.

Részletes póz módosítása

Ez ászana előrehaladott jelentenek, és ezért nincs további fejlődés.

Az előnyök a nyolc szög póz

Ezek néhány előnyeit a Astavakrasana.

  • Lehetővé teszi, hogy a karok és a csukló erős.
  • Tonizálja és erősíti a hasi izmok, és ezáltal javítja az emésztést.
  • Ez segíti az összefonódás és az egyensúly.
  • Enyhíti a test a stressz és a szorongás.
  • A menstruációs zavarok és a klimaxos tünetek vannak megbékítette.
  • A kihívás a póz segít a test és a lélek, hogy építsenek egy nagy connect.

A tudomány mögött a Astavakrasana

Ez úgy tűnik, mint elég kihívást jelent, amikor először látja. Karod emeld fel a csípő, a törzs csökken egyfajta push-up pozícióját, és a lábak csomagolva körül a karok. Kiegyensúlyozó az egész testet, miközben fenntartja a békét, nyugalmat, és a kegyelem lehet elég félelmetes. Ha a pózt tűnik lehetetlen elérni, ne add fel csak még. Meg kell dolgozni a kar és az alapvető erőt az első, és az idő és a tapasztalat, akkor képes lesz elérni a tökéletességet ebben ászana, amely egyfajta jókedv, valamint felhatalmazást.

Most, hogy tudjuk, hogyan kell csinálni Astavakrasana jelentenek, mit vársz? Ez csak akkor, ha kihívást magad minden nap, hogy növekedni fog. Ez ászana megadja neked a lehetőséget, hogy tolja magát, és valami újat tanulni a test és lélek, ahogy veszi a feladatot elsajátításához.