Hogyan kell csinálni a Simhasana és mik az előnyei

Home » Review » Yoga Basic » Hogyan kell csinálni a Simhasana és mik az előnyei

Hogyan kell csinálni a Simhasana és mik az előnyei

Szanszkrit: सिंहासन; Simha – Lion, Asana – Pose; Kimondva As – sim-HAHS-Anna

A Simhasana nevű úgy hasonlít egy ordító oroszlán végső póz. Ez ászana igényel a test és az arc, hogy dolgozzanak hivatkozva egy oroszlán intenzív üvöltés. Ez elég kényelmes ászana, hogy bárki el tud végezni. Bár ez nem egy megszokott póz, annak előnyeit, nagyon különbözik a többi ászanák. Vessen egy pillantást, amit ez ászana kínál.

Mit kell tudni Mielőtt ezt megteszi Asana

Ez ászana kell gyakorolni a többi jóga ászanákat kora reggel. De ha nem ébred fel, vagy más házimunkát, hogy részt vegyen, ezt ászana lehet tenni az esti órákban.

Csak győződjön meg róla, hogy hagyjon legalább 4-6 óra teljen az étkezést és a gyakorlatban. A gyomor és a belek üresnek kell lennie, amikor ezt ászana.

Szint: Alap
Stílus: Hatha jóga
Időtartam: 30 mp
Ismétlés: Egyszer minden láb
Nyújtja: torokizmokat
Erősíti: torok, a tüdő, a Voice

Hogyan kell csinálni a Simhasana (Lion Pose)

 1. Kezdeni az ászana, letérdeltek a földre. Kereszt a bokája, hogy az első a jobb bokája áthalad a hátsó a bal bokáját. A lábakat rámutatni mindkét oldalán. A gát le kell nyomnia a tetején a sarka
 2. Helyezze tenyerét a térdén. Szét tenyere, oly módon, hogy az ujjait kifelé szélesedik. Nyomja őket szilárdan egymás ellen térdét.
 3. Lélegezz be az orron keresztül, és mint te, hogy nyissa ki a száját, és nyújtsd ki a nyelved. Curl csúcsa felé az álla. Szemed legyen nyitott, és az izmok az első a torok szerződött. Kilégzés a szájon át, ahogy készítsen egy külön „ha” hangot. Biztosítania kell, hogy a lélegzet áthalad a torok hátsó részén.
 4. Míg néhány irányzat arra utalnak, hogy be kell állítani a tekintete a szemöldökök között, mások kérni, hogy nézd meg a hegyét az orrát.
 5. Roar egy párszor. Változás a kereszt a lábad, és ismételje meg a ászana.

Óvintézkedések és ellenjavallatok

Ez ászana nagyon biztonságos gyakorolni, és nincs valós megelőző intézkedéseket. Ha van egy térdsérülés, akkor ül egy széken, és nem a póz.

Kezdők Tip

Ha elindul, akkor lehet, hogy nem veszik észre, hogy a lapockák és a kezek csatlakozik együttérzően. Tehát, ha helyet a tenyér a térd, úgy érzi, a lapockák elterjedt az egész vissza. Növekszik a push úgy érzi, akkor meg mélyen a hátad. Ez segít felemelni a szíved.

Részletes póz változtatások

Hogy növelje a szakaszon, meg kell ülni a Mandukasana mindeközben a Simhasana. Ehhez, térdeljen le, ülj térdre, és állítsa be a fenék az ívek a láb. Ez lesz egyfajta nyereg. Ezután érintse meg a nagy lábujjait, és terjedt el a térdét. Úgy legyen olyan széles, mint a külső csípő. Hajoljon előre, és helyezze el a tenyér erősen lábad között. Az ujjaid kell visszafordult, hogy előttük a medencét. Tartsa a könyök egyenes. Továbbra is csinál az ászana, mint rendesen.

Előnyök az oroszlán póz (Simhasana)

Ezek közül néhány csodálatos előnyeit Lion jelentenek.

 • Ez segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget a mellkason és az arcon.
 • Serkenti a platysma (vékony, lapos, téglalap alakú izom, ami fekszik az első a torok). Tartja ez az izom cég, mint mi is az életkor.
 • Régi szövegek azt mondják, hogy ez a ászana elpusztítja betegségek és aktiválja a három fő bandhák – Mula, Jalandhara és Uddiyana.
 • Ezek a részek ezen ászana ellátások – az arc, a szem, a nyelv, a torok, hangszalagok, a has, a légutak, rekeszizom, mellkas, kezek és az ujjak.
 • Segít megszabadulni a fertőzés, amely érinti a légzőrendszert.
 • Segít gyakorolni a nyelvet miatt teljes szakaszon kívül a szájban.
 • Segít megszabadulni a rossz lehelet.
 • Gyógyít, dadogás, fogcsikorgatás, összeszorított állkapcsát, és hátfájás.
 • Ez segít eltávolítani a ráncokat és késlelteti az öregedési.
 • Enyhíti égő szemét.
 • Azt is ellazítja a nyaki izmok.
 • Ez ászana javítja a tónusát és textúráját a hang.

A tudomány mögött a Simhasana

Ez ászana arra ösztönzi, hogy bemutassa a heves oldalon. Ez megkönnyíti az energia zár a testben, és segít egyértelműen a folyosón a torkán. Ez a testtartás azt mondják, hogy az egyik legjobb arc gyakorlatokat. Segít kering a vér az arcát, és csökkenti a szarkalábak és ráncok. A bőr az arcon van nyújtva, és ezért továbbra is szilárd. Ez ászana is tartja a platysma erős. Ez egy szórakoztató ászana, hogy tart újjáéledt, és boldog.

Most, hogy tudjuk, hogyan kell csinálni Simhasana, mit vársz? Ez az animált és kifejező ászana egyszerű és szórakoztató, és van egy csomó előnyöket is. Gyakorolják ezt ászana lehet a titok, hogy a fiatalos és ragyogó bőr. Oh! És egy szép hangja is!