Hogyan szedjük a jóga merülő Ha te egy ember

Home » Review » Fitness » Hogyan szedjük a jóga merülő Ha te egy ember

 Hogyan szedjük a jóga merülő Ha te egy ember
Valamikor jóga közelmúltban, a nemek közötti váltás történt. Jóga, amely hagyományosan már gyakorolják csak férfiak kezdték nők által. Ma egy átlagos jóga lesz több női, mint férfi hallgatók. Az Egyesült Államokban, a jógaoktató is nagyobb valószínűséggel nő, bár vannak nagy számban feltűnő férfi tanárok, köztük az alapító néhány jóga legnépszerűbb modern stílusokat.

Sok férfi attól tartanak, hogy a jóga nem megfelelő a számukra, mert nem természetes rugalmas. A rugalmasság azonban nem előfeltétele a jóga. A tény az, a férfiak sokat nyerhetnek a jóga, és üdvözölt, mint a nők szinte minden helyzetben. Ha egy férfi, akit akarta próbálni a jóga, itt a szükséges információt, hogy az ugrást.

Elkezdeni

Mielőtt merülés, tanulni néhány alapvető pózok és gyakorlat a saját, így érezni felkészültebb az első osztályba. Utána:

To Get Yoga-Ready:

 • Olvasd fel a különböző típusú jóga, és válassza azt, amelyik legjobban illik hozzád
 • Látogassa meg a jógastúdiót és kérdezze meg, meg lehet nézni egy kicsit osztály, így tudja, mire számíthat
 • Pick egy intro osztály kezdeni. Akkor valószínűleg lepődni, milyen gyorsan tud előre

Íme néhány tipp az induláshoz jóga:

 • Hogyan kezdjük el a jóga: Sok ember, aki szeretné kipróbálni a jóga, de érzem, hogy nem tudom, hol kezdjem. Ez az útmutató végigvezet lépésről lépésre, beleértve a választott jóga típus, felvette egy osztály, tudta, mire számíthat, napi szakaszokon, és mit kell, és mit nem.
 • A rugalmasság nem előfeltétele: Sok férfi úgy gondolja nem tudnak próbálja ki a jógát, mert nem tudja megérinteni a lábujjait. Szerencsére, megható a lábujjak és rugalmasak nincs szükség jóga. Rugalmasság lehet fejleszteni.
 • Kezdve jelent a férfiak számára : Tanulási néhány alapvető pózok azt jelenti, hogy lehet gyakorolni a saját, vagy úgy érzi, több készülniük az első osztályba.

Gear fejek

Íme néhány szórakoztató felszerelés jóga:

 • Jóga felszerelés: Ez egy sztereotípia egy ok: olyanok, mint fogaskerék. Jóga nem igényel sok, de a geek fektetve, és blokkolja, ha kell.
 • Jóga nadrág a férfiak : Persze, lehet újra felhasználni a régi főiskolai sweatpants, de van egy egész világ szakosodott jóga nadrág csak a férfiak számára ott, hogy tárja fel.
 • Jóga nadrág férfiaknak : Sok a férfiak inkább a gyakorlat rövidnadrág, így és van egy sor hosszúságú lehet választani, beleértve a közép-borjú comb.
 • Jóga ajándékok férfiaknak : Most, hogy már teljesen magáévá jóga, viszont ez a listát a legjobb jóga ajándékok férfiak körül, amikor a születésnapját, vagy Apák napja közeledik.

Jóga Reading List

Ha a típus, aki szeret olvasni, ezek a könyvek a jóga lehet az Ön számára:

 • Jóga kezdőknek : Bár „Jóga kezdőknek” nem hangzik legígéretesebb vagy felvilágosult cím, ez a könyv valóban biztosítja a jó, egyszerű információ a jóga kezdő.
 • Yoga Anatomy : Leslie Kaminoff könyve ábrázolja jóga jelent belülről kifelé segítségével anatómiai rajzokat, hogy kiemelje a hatása az egyes jelentenek a szervezetben.
 • Stretch: a valószínűtlen készítése a jóga Dude : Neil Pollack vicces, és ő átalakulásának jóga haver számos lehetőséget nyújt a nevetés.