Hogyan viselkedni Erősít a csúszós Jógaszőnyeg

Home » Review » Yoga Basic » Hogyan viselkedni Erősít a csúszós Jógaszőnyeg

 Hogyan viselkedni Erősít a csúszós Jógaszőnyeg
Amikor végre a nagy ugrást a tulajdonos a saját jóga mat, ez lehet több, mint egy kicsit kiábrándító, hogy felfedezzék, hogy az úgynevezett ragadós mat nincs vontatási egyáltalán. Eltekintve attól, hogy bosszantó, ha valóban csúszik a szőnyeg, akkor fáj magad. Van néhány hatékony módon megtörni az új szőnyeg, de mielőtt lépéseket fontos tudni, hogy milyen szőnyeg van.

Milyen Mat ne használjon?

A legtöbb csúszós, amikor új jóga szőnyeg alapvető PVC fajta, mint egy Gaiam mat Target. Még prémium PVC szőnyeg, mint a Manduka PRO csúszósak lehetnek az első. Ez különösen bosszantó, mert úgy érzi, mintha csak fizetni 100 $ egy matracot nincs tapadás egyáltalán.

Gumi, TPE, és poliuretán szőnyeg általában nem azonos kezdeti síkosságot a PVC is. Tény, hogy a nagy fogást a get-go egy nagy pipa a plusz oszlopban az ilyen típusú szőnyeg. Ha a csúszó a szőnyeg egy nagy probléma az Ön számára. érdemes, hogy vizsgálja meg egy ilyen alternatív anyagok amikor itt az ideje frissíteni. Gumi szőnyegek közé tartoznak a Jade Harmónia és Manduka EKO, TPE szőnyeg készülnek Kulae és mások, és gumi / poliuretán hibridek által kínált Lululemon és Liforme. Az ilyen típusú szőnyeg van az az előnye, hogy biológiailag lebomló, ellentétben a PVC. Ha érzel magadban zavaros a lehetőségek, mi összehasonlító táblázata segítségével.

Mit kell tenni

Ha már van egy PVC szőnyeg, ne essen kétségbe! A fő különbség az új fényes, tiszta szőnyeg és az elkoptatott verzió által nyújtott edzőteremben nyilvánvaló: a szőnyeg kell viselni le egy kicsit. Akkor felgyorsítja az öregedési folyamatot mosás szőnyeg vízzel. Vékony PVC szőnyeg (is könnyen felhajtható, azaz nem a Manduka PRO) is részesülhet végigmenni a mosógép szelíd ciklusban. Nem szappan van szükség, és győződjön meg róla, hogy rengeteg idő, hogy a levegőn megszáradni. Mivel a jóga szőnyeg nedvszívó, hogy őket teljesen száraz eltarthat akár több napon keresztül. Tartsa segítségével mat, és hamarosan olyan csúszásmentes felülettel.

Ha tényleg izzadó tenyér vagy a lábak, amelyek okoz, hogy csúszik, akkor lehet, hogy egy törölközőt a szőnyeg. Helyezzünk egy szabványos kéztörlő az egész előtt a szőnyeg lehet minden tart. Ön tudja használni, hogy szárítsa meg a kezét, vagy helyezze tenyerét a törülközőt, ha csinál jelent, mint a lefelé néző kutya. Csak győződjön meg róla, hogy a törülközőt a mat, így nem csúszik. Ha továbbra is csúszik, nézd át csúszásgátló termék, mint a Yogitoes Skidless törülközőt. Ez a fajta mosható, nedvszívó törölköző használatra tervezték át a jóga szőnyeg extra tapadást és különösen népszerű hot jóga gyakorlatokat.

Mit ne tegyünk

Van néhány nagyon rossz tanácsot ott, hogyan lehet megtörni a szőnyeg. Ne használja almaecet, ami egy erős sav, kezelésére vagy mossa meg a szőnyeg. Napfény és só lebontják gumi, TPE, poliuretán, és valószínűleg nem sok jó, még egy PVC szőnyeg.