Hur man tar Yoga Plunge när du är en man

Home » Review » Fitness » Hur man tar Yoga Plunge när du är en man

 Hur man tar Yoga Plunge när du är en man
Någon gång i yoga moderna historia, inträffade ett genus skift. Yoga, som traditionellt varit praktiseras endast av män, började att domineras av kvinnor. Idag kommer en genomsnittlig yoga har fler kvinnliga än manliga studenter. I USA är din yogalärare också mer sannolikt att vara kvinnor, även om det finns ett stort antal framstående manliga lärare, inklusive grundarna av några av yoga mest populära modern stil.

Många män oroar sig för att yoga inte är lämplig för dem eftersom de inte är naturligt flexibel. Men flexibilitet är inte en förutsättning för yoga. Faktum är att män har mycket att vinna på yoga och så välkomnas som kvinnor i nästan varje situation. Om du är en man som har vilja prova yoga, här är den information du behöver för att göra det språng.

Komma igång

Innan du dyker in, lära sig några grundläggande poser och praxis på egen hand så att du kan känna sig mer förberedda för din första klasser. Efter det:

Att få Yoga-Ready:

 • Läs upp på olika typer av yoga, och välj en som passar dig bäst
 • Besök en yoga studio och fråga om du kan titta på en bit av en klass så att du vet vad som väntar
 • Välj ett intro klass för att börja med. Du kommer förmodligen bli förvånad över hur snabbt du kan gå vidare

Här är några tips för att komma igång på att göra yoga:

 • Hur man börja göra yoga: Det finns många män som vill prova yoga, men känna att de inte vet var jag ska börja. Denna guide tar dig igenom det steg för steg, inklusive att välja en yoga typ, plocka en klass, att veta vad som väntar, dagliga sträckor, och vad du bör och inte bör göra.
 • Flexibilitet är inte en förutsättning: Många män tror att de inte kan prova yoga eftersom de inte kan röra sina tår. Tack och lov, röra tårna och vara flexibel krävs inte för att göra yoga. Flexibilitet kan utvecklas.
 • Början poser för män : lära några grundläggande poser innebär att du kan öva på egen hand eller känna sig mer förberedda för din första klasser.

Gear Heads

Här är några roliga redskap för yoga:

 • Yoga utrustning: Det är en stereotyp av en anledning: Killar som redskap. Yoga kräver inte mycket, men du kan geek ut på mattor och block om du måste.
 • Yoga byxor för män : Visst, du kan återanvända dina gamla college sweatpants, men det finns en hel värld av specialiserade yoga byxor bara för män där ute för dig att utforska.
 • Yoga shorts för män : Många män föredrar att träna i shorts, så och det finns ett antal längder att välja mellan, inklusive halva vaden till låret.
 • Yoga gåvor för män : Nu när du helt har anammat yoga, hand denna lista över de bästa yoga gåvor för män runt när din födelsedag eller Fars dag kommer upp.

Yoga läslista

Om du är den typen av kille som gillar att läsa, kan dessa böcker om yoga vara för dig:

 • Yoga for Dummies : Även “Yoga for Dummies” inte låter som den mest lovande eller upplyst titel, faktiskt ger denna bok bra, okomplicerad information för yoga nybörjare.
 • Yoga Anatomy : Leslie Kaminoff bok skildrar yogaställningarna inifrån och ut med hjälp av anatomiska ritningar för att belysa effekterna av varje ställer på kroppen.
 • Stretch: den osannolika Making of a Yoga Dude : Neil Pollack är rolig och hans förvandling till en yoga snubbe ger gott om möjligheter till skratt.