Hvad de kan forvente under din første Bikram Yoga Class

Home » Review » Yoga Basic » Hvad de kan forvente under din første Bikram Yoga Class

 Hvad de kan forvente under din første Bikram Yoga Class
Bikram Yoga er en meget specifik hot yoga metode. Det er vigtigt at forstå, at Bikram Yoga er altid hot yoga, men hot yoga er ikke altid Bikram. Med andre ord, Bikram Yoga er en “navn brand” version af yoga udført i en varm studie.

For alle nye til begrebet hot yoga, kan det være gavnligt at tage din første klasse på en Bikram studiet simpelthen fordi Bikram standarder er utrolig detaljeret, og alle Bikram studierne overholde de samme standarder. Dette reducerer noget af den usikkerhed for at forsøge en ny klasse, fordi, bortset fra instruktøren, stort set alle af workout detaljer er forudbestemt. En ny studerende kan forberede sig til klassen og ved præcis, hvad de skal forvente. For eksempel Bikram studios og klasser skal:

  • Opvarmes til 105 grader F, med 40% fugtighed
  • Har tæppe gulvbelægning
  • Har spejle på den forreste væg
  • Blive undervist af Bikram-certificerede instruktører
  • Sidste 90 minutter
  • Bestå af en specifik begynder yoga sekvens der indbefatter to åndedrætsøvelser og 26 poses (variationer fra denne serie er ikke tilladt)
  • Har lyse belysning
  • Har ingen musik afspilles under klasse

Som ny elev, kan du føle tillid til, at enhver klasse du deltager bliver passende overvåges, og at du ikke vil blive presset til at skubbe forbi dine personlige begrænsninger. Dette er vigtigt, fordi arbejdet i et varmt, fugtigt rum, hvis den ikke lykkedes, kunne føre til varme-relateret sygdom.

Jeg tog min første Bikram klasse som en del af et abonnement på ClassPass, og nød grundigt det. Det var hårdt, det var ildelugtende, og jeg svedte som en hund, men bagefter, følte jeg fantastisk. Hvis du overvejer overskrift til en nærliggende studie, dette er hvad du bør vide, før du går:

1. Det kan lugte

Put 30 personer i en varm, fugtigt rum i 90 minutter, med det mål at fremkalde intens sved, og du kommer til at ende op med en stinkende værelse. Klassen tog jeg startede omkring 30 minutter efter den foregående klasse, og gå i for første gang, jeg følte jeg walking i en intens version af en high school drenge omklædningsrummet. Du kan få akklimatiseret til duften, når du har været i rummet i et stykke tid, men det aldrig helt går væk. Bare forstå, at din egen svedig krop vil begynde stinkende op det sted, også, så du kan ikke virkelig hader på andre folks stank.

2. Det vil være Hot-klæde sig passende

Jeg fejlagtigt havde lange yoga bukser og en bomulds tank top til min første klasse. Tro mig, når jeg siger jeg var overdressed. Masser af kvinder bærer yoga gear beslægtet med booty shorts og en sports BH, mens fyrene er normalt shirtless og i atletiske shorts.

Du er velkommen til at bære, hvad du føler dig mest tilpas i, men tætsluttende, svedtransporterende gear, især shorts og en tank top eller sports-bh for kvinder, og shorts med eller uden en svedtransporterende T-shirt til mænd er dit bedste indsatser.

Hvis du ikke kan lide varmen eller svedtendens, vil du sandsynligvis ikke lide Bikram. Det er ikke for alle.

3. Bring vand og mad

Hydrating før klassen er utrolig vigtigt, da du vil være sikker på du ikke er dehydreret før udgifter 90 minutter i 105-graders varme. Det er også vigtigt at bringe vand med dig i studiet. Instruktøren foreslår en vand pause tidligt i klassen, men du kan tage frivillige pauser hele vejen igennem. Med det beløb, du bliver sveden, bør du gøre en indsats for at drikke flere oz mindst hver 10-15 minutter.

Efter klassen, er du nødt til at genopbygge dine væsker, så påfylde din vandflaske eller have et andet på hånden, så du kan drikke op. Jeg fandt også selv skrubsultne efter klasse. Jeg vil foreslå at pakke en let snack du kan spise på vej hjem-evt et æble og snor ost, eller en enkelt-tjene portion hummus og saltkringler. En blanding af proteiner og kulhydrater kan hjælpe med at opretholde dig, indtil du er i stand til at sidde ned til din næste måltid.

4. Bringe en ændring af tøj

Bikram studios er forpligtet til at give brusere, så hvis du foretrækker bader lige efter klasse, er det altid en mulighed. Men hvis du foretrækker at brusebad derhjemme, vil du stadig ønsker at skifte tøj, før du forlader studiet. Jeg overdriver ikke, når jeg siger jeg svedte mere i løbet af min Bikram klasse, end jeg gjorde spiller 6-timers basketball i en un-air-condition træningscenter i Texas i midten af ​​sommeren. Du ønsker ikke at køre hjem, mens iført tøj så våd det føles som om du bare kravlede ud af en pulje.

5. Du kan (og bør) Hold pauser som Needed

Da jeg gik ind i studiet og fortalte instruktøren det var min første gang til at prøve Bikram, hun fortalte mig, “Din eneste mål for i dag er at opholde sig i rummet. Jeg er ligeglad, hvis du bare ligge på din måtten hele klasse og ikke forsøge en enkelt positur, jeg vil bare have dig til at bo i rummet.” Med andre ord kunne jeg gøre, hvad jeg skulle gøre for at komme igennem klassen. Jeg befandt mig at tage regelmæssige vand pauser, og mens jeg forsøgte hver positur, jeg valgt ud af kamel udgøre fordi jeg befandt mig at få svimmel. I stedet satte jeg mig ned, drak vand, og sluttede sig tilbage i, når den svimmelhed bestået.

Selv krydret Bikram Yogis ofte tage pauser, så tage så mange som nødvendigt, og sørg for at drikke nok vand. Målet, især hvis du er nybegynder, er at opholde sig i rummet og vænne sig til varmen.

6. Du vil blive tilskyndet til at opholde sig i rummet

Se punkt over. Opholder sig i rummet og acclimating til varmen er en vigtig del af Bikram yoga fordi varmen selv hjælper til at løsne dig op for at øge fleksibiliteten i dine muskler.

7. Poses Er Begynder-venligt

Før min første klasse, fortalte jeg min mand, “Jeg håber, de ikke bede os om at gøre noget skøre headstands eller balance udgør.” De gjorde ikke. Den 26-positur serien er taget fra Hatha Yoga, og instruktionen er meget nybegynder venlige. Mens mere avancerede versioner af hver udgøre introduceres, alle er mulige for sande begyndere at tage på, selv dem, der ikke er meget fleksible.

8. Du kan måske ikke lide det øjeblikkeligt

Jeg var ikke en stor fan af Bikram mens klassen fandt sted. Jeg havde ikke noget imod stillingerne, og det var ikke, at jeg hadede varmen. Det var en oplevelse af generel ubehag-ekstrem varme, aktivitet og vedholdende stigende dehydrering arbejder sammen om at øge min puls, udfordre min vejrtrækning, og skubbe mig forbi min normale vifte af bevægelse. Det tog en masse mental koncentration at fokusere på korrekt form under forsøget på at ikke tænke på det generelle ubehag jeg følte. Jeg var klar til klassen til at være over ved omkring halvvejs.

Når det er sagt, Ieaving studiet, jeg følte både træt og levende-invigorated. Udmattet, men også spændt for resten af ​​min dag. Følelsen varede i en fuld 24 timer. Enhver træning, der giver den slags mental fordel og den positive glød er en træning værd at gøre igen.