Hvordan at tage Yoga springet, når du er en mand

Home » Review » Fitness » Hvordan at tage Yoga springet, når du er en mand

 Hvordan at tage Yoga springet, når du er en mand
Engang i yoga nyere historie, en køn skift indtraf. Yoga, der traditionelt kun var blevet praktiseret af mænd, begyndte at blive domineret af kvinder. I dag, vil en gennemsnitlig yoga klasse have flere kvindelige end mandlige studerende. I USA, din yogalærer er også mere tilbøjelige til at være kvinde, selv om der er et stort antal fremtrædende mandlige lærere, herunder grundlæggerne af nogle af yoga mest populære moderne stilarter.

Mange mænd bekymre, at yoga er ikke passende for dem, fordi de ikke er naturligt fleksible. Men fleksibilitet er ikke en forudsætning for yoga. Faktum er, mænd har meget at vinde ved yoga og er som velkommen som kvinder i næsten enhver situation. Hvis du er en mand, der har haft lyst til at prøve yoga, her er de oplysninger, du har brug for at gøre dette spring.

Kom godt i gang

Før du dykke i, lære et par grundlæggende rejser og praksis på egen hånd, så du kan føle sig mere forberedt på din første klasser. Efter det:

At få Yoga-Ready:

 • Læs op på de forskellige typer af yoga, og vælge en, der passer bedst til dig
 • Besøg en yoga studio og spørge, om du kan se lidt af en klasse, så du ved, hvad du kan forvente
 • Pick en intro klasse til at starte med. Du vil sikkert blive overrasket over, hvor hurtigt du kan gå videre

Her er nogle tips til at komme i gang med at gøre yoga:

 • Hvordan at begynde at gøre yoga: Der er mange mænd, der ønsker at prøve yoga, men føle, at de ikke ved, hvor du skal begynde. Denne vejledning tager dig igennem det trin for trin, herunder valg af en yoga form, plukke en klasse, vide, hvad forventer, daglige strækninger, og hvad du bør og ikke bør gøre.
 • Fleksibilitet er ikke en forudsætning: Mange mænd tror, at de ikke kan prøve yoga, fordi de ikke kan røre deres tæer. Heldigvis, røre dine tæer og være fleksibel er ikke påkrævet for at gøre yoga. Fleksibilitet kan udvikles.
 • Begyndelsen udgør for mænd : At lære et par grundlæggende positurer betyder, at du kan øve på egen hånd eller føle sig mere forberedt til din første klasser.

Gear Heads

Her er nogle sjove redskaber til yoga:

 • Yoga udstyr: Det er en stereotyp for en grund: Fyre som gear. Yoga kræver ikke meget, men du kan nørde på måtter og blokke hvis du skal.
 • Yoga bukser til mænd : Selvfølgelig kan du genbruge dine gamle kollegium sweatpants, men der er en hel verden af specialiserede yoga bukser bare for mænd derude for dig at udforske.
 • Yoga shorts til mænd : Mange mænd foretrækker at praktisere i shorts, så og der er en række længder at vælge imellem, herunder midten af læggen til overlåret.
 • Yoga gaver til mænd : Nu hvor du fuldt ud har taget yoga, hånd denne liste over de bedste yoga gaver til mænd rundt når din fødselsdag eller Fars dag kommer op.

Yoga læseliste

Hvis du er den type fyr, der kan lide at læse, kan disse bøger om yoga for dig:

 • Yoga for Dummies : Selvom “Yoga for Dummies” lyder ikke som den mest lovende eller oplyste titel, denne bog faktisk giver god, ligetil oplysninger for begynderen yoga.
 • Yoga Anatomi : Leslie Kaminoff bog skildrer yogastillinger indefra og ud ved hjælp af anatomiske tegninger for at fremhæve effekten af hver udgør på kroppen.
 • Stræk: Den Usandsynligt Making of en Yoga Dude : Neil Pollack er sjovt og hans forvandling til en yoga fyr giver masser af muligheder for griner.