Hvordan gjøre Virasana og hva er dens fordeler

Home » Review » Yoga Basic » Hvordan gjøre Virasana og hva er dens fordeler

Hvordan gjøre Virasana og hva er dens fordeler

Sanskrit: वीरासन; Vira – Hero, Asana – Pose; Uttales As – veer-AHS-anna

Virasana er et sanskrit ord som oversettes til Hero Pose. Den konvensjonelle helten er den typen som kjemper for verden. Han beskytter og ivaretar sin egen. Han sitter fortsatt bare når han har erobret sin fiende. Yogic helten er ment å overvinne hans / hennes egen indre uro. Dette asana gjør nettopp det.

Hva du bør vite før du gjør The Asana

Dette asana er en meditativ positur, så det er best hvis du praktisere denne positur i morgen. Men du kan gjøre det i kveld også.

Det er ikke obligatorisk at dette asana må gjøres på tom mage. Men hvis du er før eller etter den opp med yoga asanas, er det beste du har dine måltider minst fire til seks timer før du gjør dette asana. Sørg også for at tarmene er rene.

Nivå: Grunnleggende
Stil: Hatha Yoga
Varighet: 30 til 60 sekunder
Repetisjon: Ingen
strekninger: Knees, lår, ankler
Styrker: Arches av foten

Hvordan gjøre Virasana

 1. Knele på gulvet. Pass på at knærne er plassert direkte under hoftene. La hendene hvile på kne.
 2. Bringe knærne nærmere hverandre slik at gapet mellom føttene automatisk utvider. Det bør være bredere enn bredden på hoftene.
 3. Deretter trykker du bestemt på toppen av føttene på gulvet.
 4. Senk hoftene, slik at din finne deg selv sittende på matten. Rull kalvene unna. Sørg for hoftene er rett mellom hælene.
 5. Du må sørge for at når du kommer inn i positur, trenger du ikke føler noen skarpe, kronglete opplevelser i knærne.
 6. La tærne peke utover og tilbake. Din indre anklene må trekkes inn for å beskytte knærne.
 7. Trekk i navlen. Utvid halebenet fra kronen på hodet til gulvet.
 8. Hold stillingen i ca 30 sekunder. Utgivelse. Når du blir komfortabel i denne positur, kan du også bruke den som en meditativ holdning.

Forholdsregler og Kontra

Dette er noen punkter av forsiktighet må du huske på før du gjør dette asana.

 1. Unngå dette asana hvis du har hjerteproblemer.
 2. Hvis du har hodepine, ligge på en styrke når du praktiserer denne asana.
 3. Unngå dette asana hvis du har en kneskade, med mindre du er praktisere det under tilsyn av en sertifisert yoga instruktør.

Nybegynner tips

Som nybegynner kan du finne det vanskelig å balansere trykket på toppen av føttene på gulvet. Du vil se at den indre delen av toppen av føttene trykker hardere enn de ytre delene. For å unngå dette, skyv bunnen av håndflatene langs ytterkantene av føttene som du forsiktig skyver de små tærne på hver fot på gulvet.

Avansert Pose Endring

Å utdype positur, sluker knærne med håndflatene, og gjør armene rett. Nå trekker på knærne. Sørg for at skulderbladene er fast mot ryggen din. Løft opp den øvre del av brystbenet, og la haken falle på brystet. Sørg for at baksiden av halsen ikke er anstrengt. Hold posere i ca 20 sekunder. Deretter slipper knærne, og løft hodet til nøytral stilling, men fortsetter å holde heisen i brystbenet.

Fordelene med The Hero Pose

Dette er noen fantastiske fordeler av Virasana.

 1. Det gir ankler, lår og knær en god strekk.
 2. Buene av føttene bli sterk.
 3. Dette asana fungerer som en fordøyelseskanal som ikke bare forbedrer prosessen, men også lindrer gass.
 4. Det bidrar til å lette symptomer på overgangsalder.
 5. Det bidrar til å lindre og redusere hevelse i bena gjennom andre trimester av svangerskapet.
 6. Det forbedrer blodsirkulasjonen i bena og lindrer trette ben.
 7. Det hjelper bedre holdning.
 8. Det hjelper kurere høyt blodtrykk, astma og flate føtter.

Vitenskapen bak den Virasana

Du synes kanskje det er uforståelig at de fleste yogier miste sin følelse av expansiveness når de praktiserer den Virasana. Selv om dette asana ser utrolig enkelt, det krever lårene, ankler, og hip flexors å være fleksibel. Det krever også knærne å ha en dyp fold. Siden vi ikke er vant til å sitte på gulvet, det er enormt press på toppen av føttene. Du vil også føle nedre torso komprimere og lårene belastning. Du vil finne svært få mennesker sitter muntert i Virasana, med mindre, selvfølgelig, de er veteraner.

Men hold ut! De Virasana Fordelene er fantastisk. Det gir bena en god stretch, og hjelper deg i enkle daglige aktiviteter som løping, gåing og sykling. Det gir styrke til buene av føttene. Quadriceps er langstrakte, og din sacrum er utvidet. Dette er bra fordi når du sitter i en stol hele dagen, er sacrum ofte overbelastet. Dette asana hjelper også riktig fordøyelse.

Når du anta Virasana, instills sin holdning en følelse av rom og ro, noe som gjør dette utgjøre ideelt for meditasjon. Du kan også bli klar over din mentale tilstand uten å bli for knyttet. Holdning ligner en sterk funksjonsfriske og stabil-minded kriger.

forberedende Poses

Baddha Konasana
Bālāsana

Oppfølging Poses

Padmasana
Bakasana

Nå som du vet hvordan du Virasana posere, hva venter du på? Dette er en vakker asana som hjelper deg i dybden dypt inne slik at du forstår ditt vesen og bli sterkere og mer bevisst på deg selv og verden rundt deg.