Hvordan ta Yoga Plunge Når du er en mann

Home » Review » Fitness » Hvordan ta Yoga Plunge Når du er en mann

 Hvordan ta Yoga Plunge Når du er en mann
En gang i yoga nyere historie, skjedde et kjønnsskiftet. Yoga, som tradisjonelt hadde vært praktisert bare av menn, begynte å bli dominert av kvinner. I dag, vil en gjennomsnittlig yoga klassen har flere kvinnelige enn mannlige studenter. I USA, er yoga lærer også mer sannsynlig å være kvinne, selv om det er et stort antall fremtredende mannlige lærere, inkludert grunnleggerne av noen av yoga mest populære moderne stiler.

Mange menn er redd for at yoga er ikke hensiktsmessig for dem fordi de ikke er naturlig fleksibel. Men fleksibilitet er ikke en forutsetning for yoga. Faktum er, menn har mye å tjene på yoga og er så velkommen som kvinner i nesten enhver situasjon. Hvis du er en mann som har lyst til å prøve yoga, her er informasjonen du trenger for å gjøre det spranget.

Starter

Før du dykke i, lære noen grunnleggende positurer og praksis på egen hånd, slik at du kan føle deg mer forberedt for din første klassene. Etter det:

For å få Yoga-Ready:

 • Les om de forskjellige typer yoga, og velge en som passer best for deg
 • Besøk en yoga studio og spørre om du kan se en bit av en klasse slik at du vet hva du kan forvente
 • Plukk en intro klasse å begynne med. Du vil sannsynligvis bli overrasket over hvor raskt du kan gå videre

Her er noen tips for å komme i gang på å gjøre yoga:

 • Hvordan begynne å gjøre yoga: Det er mange menn som ønsker å prøve yoga, men føler at de ikke vet hvor du skal begynne. Denne guiden tar deg gjennom det steg for steg, blant annet velger en yoga-type, plukke en klasse, og vite hva du kan forvente, daglige strekninger, og hva du bør og ikke bør gjøre.
 • Fleksibilitet er ikke en forutsetning: Mange menn tror de kan ikke prøve yoga fordi de ikke kan ta på tærne. Heldigvis, rørende tærne og være fleksibel er ikke nødvendig for å gjøre yoga. Fleksibilitet kan utvikles.
 • Begynnelsen positurer for menn : Lære noen grunnleggende positurer betyr at du kan øve på egen hånd eller føler seg mer forberedt for din første klassene.

Gear Heads

Her er noen morsomme utstyr for yoga:

 • Yoga utstyr: Det er en stereotypi for en grunn: Gutter liker gear. Yoga krever ikke mye, men du kan geek ut på matter og blokker hvis du må.
 • Yoga bukser for menn : Jada, du kan gjenbruke din gamle college joggebukse, men det er en hel verden av spesialiserte yoga bukser for menn der ute for deg å utforske.
 • Yoga shorts til menn : Mange menn foretrekker å trene i shorts, så og det er en rekke lengder å velge mellom, inkludert midten av kalv til øvre del av låret.
 • Yoga gaver for menn : Nå som du har fullt omfavnet yoga, hånd denne listen over de beste yoga gaver for menn rundt når din bursdag eller farsdag kommer opp.

Yoga Reading List

Hvis du er den typen fyr som liker å lese, kan disse bøkene på yoga være noe for deg:

 • Yoga for Dummies : Selv om “Yoga for Dummies” høres ikke ut som den mest lovende eller opplyst tittel, denne boken gir faktisk bra, grei informasjon for yoga nybegynner.
 • Yoga Anatomy : Leslie Kaminoff bok skildrer yoga fra innsiden og ut ved hjelp av anatomiske tegninger for å fremheve effekten av hver positur på kroppen.
 • Strekk: Den Usannsynlig Inngåelse av en Yoga Dude : Neil Pollack er morsomt og hans forvandling til en yoga fyr gir mange muligheter for ler.