Hvordan yoga kan forbedre dit sexliv

Home » Review » Health » Hvordan yoga kan forbedre dit sexliv

 Hvordan yoga kan forbedre dit sexliv
Hvis dit sexliv er lidt glansløse for sent, gør yoga regelmæssigt kan være lige den ting til at bringe ny energi til soveværelset (eller hvor). Yoga kan forbedre dit sexliv på to niveauer: mentale og fysiske. Yoga modvirker stress, træthed og dårlig selvopfattelse, som alle kan undertrykke din libido. Du vil også drage fordel af at øge din fysiske kondition, især styrke, fleksibilitet og muskel kontrol.

Reducere stress og træthed

Intet sætter dig “ud af humør” lignende følelse stresset og træt. Doing yoga regelmæssigt har vist sig at reducere stress, og ligesom enhver form for motion, vil give dig mere energi.

Forbedre din krop billede

Feeling godt om dig selv og komfortabel i din krop er nøglen til en sund og tilfredsstillende sexliv. Når du gør yoga, du bliver fortrolig med din krop og hvad den kan gøre. Du lærer også at acceptere og være følsom over for din krop, som den er i dag (og ikke 15 år siden, da du var i gymnasiet, eller efter du mister barnet vægt og komme tilbage i dine skinny jeans). På samme tid, vil du udvikle styrke og muskeltonus, så du vil også se og føle sig bedre.

Vær i den nuværende

Yoga opfordrer os til at være i nuet, forbedre koncentration og bevidsthed. Hvis du nogensinde har fundet dig selv at tænke over din dagligvarer eller lov og orden under sex, vil du lære teknikker, såsom at fokusere på åndedrættet, for at bringe dig tilbage til nutiden.

Øge din kropsbevidsthed

Yoga beder dig om at flytte din krop på meget specifikke måder. For eksempel for at forbedre din justering, du lærer at isolere bækken halvdele ved at flytte den ene side af bækkenet og samtidig holde den anden stadig. Til sidst, du lærer at fornemme den korrekte justering inden for din egen krop og justere dig selv. Denne ekstrem følsomhed over for kroppens mekanik udvikler sind-krop-forbindelse, hvilket gør dig mere i harmoni med din egen krop.

Forøg din fleksibilitet, følsomhed, og Kontrol

Fleksibilitet øges gennem poses som hip åbnere, der muliggør en bredere vifte af bevægelse. Antages disse typer af stillinger, der modvirker de timer hver dag, du tilbringer sidder i bilen eller på en computer terminal, kan også forbedre cirkulation og blodgennemstrømning gennem bækkenet, øge følsomheden. Instruktionen af ​​mula bandha (roden lås), som er den tegning i og op af bækkenbunden, meget gerne en Kegel, kan skabe opmærksomhed og kontrol af dette område samt styrke disse nyfundne muskler.

Bemærkninger om yoga og sex

  • Hvis din partner gør yoga eller er åben for at prøve det, kan du finde en gnist ved at praktisere sammen. Partner yoga bøger og klasser er let tilgængelige for dem, der ønsker at udforske denne avenue.
  • Husk på, at der er tilfælde, hvor en seksuel dysfunktion har brug for at blive behandlet af en læge eller terapeut.