Hvordan yoga kan hjælpe dig tabe

Home » Review » Weight Loss » Hvordan yoga kan hjælpe dig tabe

 Hvordan yoga kan hjælpe dig tabe
Doing yoga regelmæssigt byder på mange fordele, herunder at du føler dig bedre om din krop, som du bliver stærkere og mere fleksibel, toning dine muskler, reducere stress og forbedre din mentale og fysiske velbefindende. Men hvordan kan det hjælpe dig med at tabe?

Hvad yoga ikke kan gøre

Øve enhver form for yoga vil opbygge styrke, men undersøgelser viser, at yoga ikke hæve din puls nok til at gøre det den eneste form for motion, du har brug for at kaste pounds. For at tabe sig, skal du spise sundt og brænde kalorier ved at gøre motion, der rejser din puls på en regelmæssig basis. Mere energisk yoga stilarter kan give en bedre træning end blid yoga, men hvis vægttab er dit primære mål, vil du ønsker at kombinere yoga med løb, gang, eller enhver anden aerob øvelse, du nyder. Alligevel kan yoga spille en vigtig rolle i et vægttab program.

Hvad yoga kan gøre

Mens tabe vægt kan forenkles til en kalorier i vs kalorier ud ligning, meget mere går i held at ændre dine vaner at træffe sundere valg anden natur. Yoga hjælper ved at bringe dig bedre i harmoni med din krop, forbedre din selvopfattelse og følelse af velvære. Reducere stress og dermed stress spise er en anden måde at yoga kan understøtte vægttab. Ved at opmuntre en sund livsstil, der gør det mere sandsynligt, at du vil være i stand til at opretholde dit vægttab konsekvent yoga praksis. Måske mest markant, yoga lægger vægt på at lytte til din krop først og fremmest kan være en stor ændring for folk, der har kæmpet for at kaste pounds i fortiden. Yoga har en vigtig rolle at spille i en holistisk tilgang til vægttab.

Hvilken slags Yoga?

Hvis du aldrig har gjort yoga før, skal du sørge for at starte med nybegynder niveau klasser. Du vil brænde flest kalorier i atletisk vinyasa klasser. Disse stilarter starter som regel med et tempofyldt række rejser kaldet sol hilsener, efterfulgt af en strøm af stående stillinger, som vil holde dig i bevægelse. Når du er varmet op, bliver dybere strækninger og backbends indført. Vinyasa indeholder mange populære, svedige yoga stilarter, såsom:

  • Ashtanga : Ashtanga Yoga er en meget energisk stil af praksis og dens udøvere er blandt de mest dedikerede af yogier. Begyndere er ofte opfordres til at melde sig til en række klasser, som vil hjælpe med motivation. Siden Ashtanga følger den samme række rejser hver gang, når du lærer rækkefølgen, kan du øve dig når som helst i hjemmet eller deltage i en Mysore-stil gruppe, hvor der er en lærer til stede, men hver elev går i deres eget tempo.
  • Power Yoga : Power yoga er ekstremt populær på fitnesscentre og sundhed klubber, selv om det er alment tilgængelig på dedikerede yoga studios så godt. Power yoga er baseret på opbygning af varmen og intensiteten af Ashtanga mens dispensering med fast række rejser.
  • Hot Yoga : vinyasa yoga gjort i et varmt rum ups ante ved at garantere du vil svede spande. Vær opmærksom på at Bikram og hot yoga er ikke synonyme. Bikram er en banebrydende stil af hot yoga, som omfatter et sæt række rejser og, ja, et script udviklet af grundlæggeren Bikram Choudhury. Disse dage, er der mange andre stilarter hot yoga, der gør brug af varmt rum, men ikke Bikram serien.

Blid yoga, mens brændende færre kalorier, er stadig en fantastisk måde at give næring og pleje din krop.

  • Hatha Yoga : Selv om ikke alle Hatha klasser er blid, er udtrykket kommet for at blive brugt af yoga studios at indikere klassificeringssystem, som ikke vinyasa. Spørg på dit studie eller gym.
  • Integral yoga : Lige som navnet antyder, Integral handler om at integrere krop og sind med det mål at leve et lykkeligere liv. Dette er en tilgang, der i høj grad kan gavne mennesker, der føler sig adskilt fra deres kroppe.
  • Kripalu Yoga : Kripalu er en stil, der er kendt for sin åbne accept af alle niveauer af praksis og kropstyper. Dens individualiseret tilgang har gjort det et godt valg for folk, der er nervøse for at deltage gruppe klasser.

Doing yoga derhjemme

Du kan også gøre yoga hjemme på de dage, du ikke kan lave en klasse. Online yoga video websites gør det nemt at praktisere i din egen stue. For at maksimere yoga fordelene, er det dejligt at gøre en lille smule hver dag. Start et hjem meditationspraksis er en anden. Yoga fordelene er både psykisk og fysisk, hvilket gør det til en integreret del af mange succesfulde vægttab regimer.