Început de antrenament Yoga pentru bărbați

Home » Review » Fitness » Început de antrenament Yoga pentru bărbați

Cum să luați Plonjați Yoga Când ești un om - Început Yoga antrenament pentru bărbați

Deși poate fi greu pentru oricine pentru a depăși disconfortul lor inițial și începe să faci yoga, se pare deosebit de dificil pentru unii oameni. Există un singur om eu știu cine vorbește cu mine despre încercarea de yoga de fiecare dată când îl văd, dar nu se poate face destul de el însuși face acest lucru. Există câțiva factori care fac greu pentru voi să apară la prima lor clasa de yoga, în ciuda sentimentul lor de bază că ar fi foarte bine pentru ei. Dacă acest lucru sună familiar, unul dintre cele mai bune moduri de a începe să se simtă mai confortabil este de a practica unele poziții pe cont propriu la domiciliu. În timp ce încurajez mereu incepatori pentru a merge la clasă cât mai mult posibil, de asemenea, există o mulțime de spus pentru a învăța câteva ipostaze în prealabil și începe să se simtă beneficiile unei practici regulate.

Un cuvânt despre Recuzita

Recuzita, cum ar fi blocuri și pături pot face într-adevăr o mare diferență în practica yoga de începător. Folosind elemente de recuzită vă ajută să obțineți în alinierea corectă pentru a ajuta organismul dumneavoastră se întind într-un mod sigur. Dacă nu aveți elemente de recuzită oficiale, puteți încerca hacks noastre prop. Blocuri sunt deosebit de utile. Puteți folosi cărți groase, cutii, coșuri de gunoi răsturnate, scărițe, scaune pentru copii, orice ai avea în jurul casei.

Un cuvânt despre respirație

Ați putea fi utilizate pentru a măsurarea antrenament în repetari, seturi, sau minute. yoga sunt măsurate în respirații. În mod ideal, respirații plin adânc pe nas. În cazul în care o postură te face disconfort, cred că de a trimite respirația în zona în care este acea senzație. Observați dacă respirația vrea să vină mai repede sau mai puțin adânci în anumite poziții și să încerce să-l prelungi. În cazul în care respirația devine dificilă în orice postură, ieși și să se odihnească.

Atenție: generalizări înainte!

Aceasta este o rutină care este adaptat pentru persoanele cu șolduri înguste, hamstrings, și umerii, dar corpurile superioare puternice. În general vorbind, acest lucru descrie o mulțime de oameni care isi exercita, dar nu au o experiență de yoga, dar s-ar putea lucra la fel de ușor pentru o femeie cu același tip de organism. De asemenea, există mulți oameni care sunt flexibile, fie pe cale naturală, de la yoga, sau de la un alt tip de exercițiu. Dacă acest lucru este valabil pentru tine, uita-te la unele din alte programe de antrenament noastre de yoga.

Înainte permanent Bend

Primul este un cot postură în picioare în față, care este, în general, o întindere mai ușoară pentru ischiogambieri decât un cot așezat în față, deoarece gravitația ajută. Nu vă faceți griji cu privire la atingerea degetele de la picioare sau de podea. Doar atârnă peste picioare drepte, fără a încuia genunchi. Picioarele tale ar trebui să fie de aproximativ distanța șoldurile în afară. Acest pose se numește uttanasana.

Ia-o Inspira profund și să vină până la o jumătate de cot înainte (ARDHA uttanasana). Acest lucru înseamnă că vine până la spate este plat și odihnindu-vă mâinile pe gambe sau coapse (evitați pune mâinile direct pe genunchi). Pe următoarea expirație, trage buricului spre șira spinării și se îndoaie într-o curbă înainte adânc. Se repetă acest lucru înainte și înapoi de 5 ori, acordând o atenție la inhaleaza și expirații tale.

Fandare Plus un Twist

Îndoiți genunchii la fel de mult cât este necesar pentru a aduce palmele plat la mat. Pasul piciorul drept la partea din spate a rogojina, păstrând îndoit genunchiul stâng peste glezna stângă. Stai pe minge piciorului drept și să păstreze dreapta drepte picior. Puteți veni cu vârful degetelor sau de a folosi distanțiere sub mâinile. Ia câteva respirații în fandare acest alergător lui. Apoi, planta mâna dreaptă ferm pe podea sau pe un bloc și ridicați brațul stâng spre tavan care vine într-o poftă de mâncare. Observați dacă răsucire face mai greu să respire. Stai 3-5 respirații, apoi eliberați mâna stângă la podea, pas piciorul drept înainte să o curbă înainte și se repetă pe de altă parte.

Cat si Cow

Apoi, vin la mâini și genunchi. Asigurați-vă că pentru a configura cu încheieturile sub umeri și genunchi sub solduri. În cazul în care genunchii sunt sensibile, a pus o patura sau un prosop sub ele pentru umplutură. Vei încălzi coloanei vertebrale cu unele intinde pisica-vaci. Pe o inhalare, ridicați coccisul dvs., picătură burta și ridicați capul. La următoarea expirație, Tuck coada, rotunji coloanei vertebrale și fixați capul. Continuă aceste mișcări opoziționale pe fiecare respirație, timp de 5 runde.

Câine orientată în jos

Acum vei muta în jos cu care se confruntă câine. Este posibil să fi auzit de acest pose, chiar dacă nu ați făcut yoga înainte. Este una dintre cele mai comune ipostazele. făcut în aproape fiecare clasă de yoga. Mâinile și genunchii poziția pe care o stabilește frumos. Curl degetele de la picioare sub și împinge în mâinile tale. Îndreaptă picioarele, umerii muta înapoi, astfel încât acestea nu mai sunt peste încheieturile mâinilor și să aducă fundul în sus de mare. Corpul tau face forma unui V. Lasă-ți capul atârnă greu. Indoaie un genunchi și apoi celălalt stricăm afară picioarele. Puteți să vă păstrați îndoit genunchii, dacă nu vă puteți îndrepta picioarele. Stai timp de 5 respirații.

Scândură

Poziția Plank poate fi familiar pentru tine dacă urmați tendințele de antrenament. De la câine în jos cu care se confruntă, schimba corpul vostru înainte, astfel încât umerii sunt înapoi peste încheieturile. șoldurile picătură și picioarele stați drepte ca tine sunt pe cale de a face un push-up. Imaginați-vă o linie dreaptă de energie din creștetul capului la tocuri. Doar exploatație scândură este o modalitate buna de a consolida dumneavoastră de bază. Stai timp de 5 până la 10 respirații, asigurându-vă că vă puteți ține de aliniere pentru timpul completă. Dacă șoldurile începe să se scufunde sau se deformeze umerilor, este timpul să iasă.

Ghemuit

Mers pe jos mâinile înapoi la picioarele tale. Deschide picioarele la fel de mare ca și rogojina (aproximativ 18 inch în afară). Întoarceți-vă degetele de la picioare afară și îndoiți genunchii într-o pozitie ghemuita (Garland pozeze). Acest lucru este cu adevărat o provocare pentru persoanele cu solduri strânse, deci utilizați următoarele modificări, dacă este necesar. Dacă tocuri pop-up, roll-o pătură și glisați-l sub tocuri pentru asistență. Vrei să fii capabil să se odihnească înapoi în tocuri în loc de răsturnare greutatea înainte, care se va întâmpla dacă stați pe bile de picioarele tale. Puteți glisa de asemenea, ceva sub fund pentru a vă sprijini. Un bloc de yoga este mare, dacă aveți unul. Dacă se poate, aduce coatele în interiorul genunchi și mâinile într-o poziție de rugăciune în fața inimii tale. În cazul în care nu funcționează, ține mâinile pe podea. Dacă aveți dureri de genunchi, vino afară. Dacă există disconfort în șolduri și inghinală, imaginează-ți respirația trimiterea către acele zone.

Arbore Pose

Ridică-te și se agită în picioare. Acum vei lucra pe o postură de echilibrare. Shift greutatea pe piciorul drept și îndoiți genunchiul stâng pentru a ridica piciorul stâng de pe podea. Pentru a intra în copac prezintă, vei plasa talpa piciorului stâng pe interiorul piciorului drept. Dacă se poate ajunge la coapsa interior, mare. Dacă nu, puneți-l în jos mai mici, dar nu direct pe partea laterală a genunchiului. Găsiți un punct fix să se concentreze privirea pe și țineți apăsat timp de 5 respirații. Este în regulă să se clatine și chiar să scadă. Vino înapoi în sus. Cele mai frumoase lucruri despre copac este că vă va îmbunătăți rapid echilibrul cu practica obișnuită. Asigurați-vă că pentru a face ambele picioare.

Pose Cobbler lui

Când ați terminat cu copac vin să se așeze pe podea. Adu tălpile picioarelor împreună și lăsați genunchii cad de ambele părți pentru a întinde zona inghinală în pose cizmar lui. În cazul în care acest lucru este greu, încercați așezat pe o pătură pliate sau un bloc. Puteți pune, de asemenea, blocuri (sau perne) sub fiecare genunchi pentru sprijin. Ia inhaleaza adânci și expirații aici.

Podul Pose

Întinde-te pe spate, cu genunchii îndoiți și cu picioarele dvs. paralel. Ajungeți în jos și asigurați-vă că vă puteți pasc tocurile cu vârful degetelor. Pe o inhalare, ridicați șoldurile de pe podea pentru a pune o punte. Încercați să incrucisati degetele în spatele spate și Tuck umerii sub o porțiune de umăr. În cazul în care nu funcționează, ține brațele de corp. Nu lasa picioarele se dovedesc sau genunchi evazați. Păstrați șolduri ridicate timp de 5 respirații și apoi eliberați. Odihneste câteva respirații și apoi ridicați din nou. Dacă aveți la îndemână un bloc, un pod susținut cu blocul sub sacrului este, de asemenea, o opțiune.

Bonus Pose! Cioară

Crow prezintă în primul antrenament de yoga? Da, și am să-ți spun de ce. Persoanele cu organismele superioare puternice și de bază pot face de multe ori brațul soldurilor imediat după ce începe să faci yoga. Detalierea acestor ipostaze care pot părea imposibil la demystifies prima yoga și construiește încredere. Tu nu va primi neapărat acolo imediat, dar este distractiv pentru a încerca. Dintr-o ghemuit, veni pe bile de picioarele tale. Indoaie coatele drepte din spate, rotirea brațelor superioare într-un raft pentru genunchi. Ridica fundul mult și începe să schimbe greutatea înainte. Strângeți genunchii strâns în brațele tale superioare. Joaca-te cu un picior de ridicare sau poate ambele se simt de la sol. Dacă vă simțiți nu sunteți pregătit pentru această postură, nici o problema. Doar sari peste.

Corpse Pose

Fiecare sesiune de yoga se termină cu un repaus în cadavru prezintă, de asemenea, numit de relaxare finală. Ideea este sa se intinda complet relaxat se bucură de efectele de practica si de compensare mintea ta pentru un mini meditație.