Ismerje jógatechnika kezelésére vagy Könnyű Insomnia

Home » Review » Health » Ismerje jógatechnika kezelésére vagy Könnyű Insomnia

 Ismerje jógatechnika kezelésére vagy Könnyű Insomnia
Ha van egy nehezen kapok aludni, amely magában foglalja a jóga az életedbe segíthet, különösen, ha a álmatlanság stresszel kapcsolatos. Jóga bebizonyította, hogy nagy hangsúlyt Buster és kínál a relaxációs technikák, beleértve a légzőgyakorlatok és a meditáció. Jóga nidra egy mély relaxációs módszer, amely különösen akkor lehet hasznos, akik alvászavar.

Hogyan jóga segíthet

Bár nem egy konkrét jelent, hogy automatikusan elküldjük mély alvás, jóga lehet hatásos altató részeként az egészséges életmód. Ebből a célból, hogy ez egy jó ötlet, hogy rendszeres jóga gyakorlat, még ha ez csak néhány jelent naponta. Nyúlik a test rendszeresen segíti kiadja a feszültséget.

Jóga is arra ösztönzi, hogy a dallam a jelen pillanatban, gyakran összpontosítva a levegőt, amely lehetővé teszi, hogy ne aggódjunk dolog, ami történt a múltban, vagy megtörténhet a jövőben. Ha még soha nem végzett jóga előtt, akkor használja ezt az útmutatót, hogyan kell elkezdeni.

Jóga az Ön Bedtime Ritual

Alvó szakértők gyakran rámutatnak, hogy a hatékonysága az ilyenkor szokásos éjszakai rutin annak érdekében, hogy jelezze a szervezetben, hogy itt az ideje, hogy felkészüljünk az alvás. Dönthet úgy, hogy tartalmaz néhány légzőgyakorlatok vagy enyhe szakaszokon a rituális enyhíti a feszültséget, és segít ellazulni. Háromrészes levegőt, ami nagyon hasznos lehet törölni a fejében a napi zűrzavar, egy jó választás lefekvés előtt.

Jóga jelent, hogy lehet tenni, míg az ágyban fekve közé boldog baba (ánanda balasana) ami az alsó hát és a csípő, így érzi magát lazább és lazább. Istennő jelentenek (supta baddha konasana), amely megnyitja a térd, boka, egy másik jó lehetőség, mivel a lábát a fal (viparita karani).

Corpse jelentenek (savasana) végződik minden jóga, és ez egy jó módja annak, hogy vessen véget a nap is. Az ágyban fekve, a hangsúly a minden testrészt és puhítja meg, mielőtt. Kezdje a lábujjak, feljebb a lábak és a karok, a törzs a nyak, arc, és a fej.

Ezután kiad egy pár percig csak lélegzik. Ha úgy találja, az elméd vándor ez idő alatt, nem vesznek részt a gondolatok; ahelyett, hogy a figyelmet vissza a levegőt. Ez segít létrehozni egy kis szünetet az aktív elme és lehetővé teszi, hogy pihenni aludni.