Jóga ászanák, amelyek segítenek a kerékpárosok kinyújtom

Home » Review » Fitness » Jóga ászanák, amelyek segítenek a kerékpárosok kinyújtom

Kerékpárosok gyakran tapasztalnak szorító főbb izomcsoportok használt biciklizés: a borjú, tricepsz, hamstrings, fenék, csípő, váll és a nyak különösen szükségük van a rendszeres nyújtás. Ez a rövid sorozat jóga jelent célja a szabadidős kerékpáros és kell tenni, amikor az izmok már meleg. Ez hasznos lehet néhány kellékek praktikus, de akkor helyettesítheti háztartási eszközök, ha nincs rájuk (a biztonsági öv működik, mint egy szíjjal, könyvek vagy dobozok állhat a blokk).

kismedencei ponyvák

Kezdjük ezt a csodálatos, gyengéd bocsátás a deréktáji. Képzeljük el a medence, mint egy tál vizet. Míg a hátadra fekszel, behajlított térddel, billentse meg a medence vissza úgy, hogy a víz kifolyása rá a hasa, és az ágyéki gerinc prések sima a padlóra. Lélegezz be és kiadás. Ismételjük meg ezt tízszer. A mozgás finom, de hatásos.

Hanyatt Gerinc Twist – Supta Matsyendrasana

A szakaszon a fenék, a hát és a váll. Ha a nyak zavar, akkor tartsa a semleges helyzetben ahelyett forgatva az oldalon. Gondoskodjon arról, hogy mindkét fél számára.

Ülő Forward Bend – Paschimottanasana

Ülő Forward Bend - Paschimottanasana

A klasszikus megbénít stretch, jóga stílusban. Ez azt jelenti, hogy nem minden a megható a lábujjak. A munka halad a előre kanyarban forgatásával az Ön medence (mint a kismedencei tilt, fent), miközben a gerinc hosszú helyett leroskadások bele. Is használja a levegőt, meghosszabbítják a gerinc minden be és elmélyítése előre kanyarban minden kilégzéskor.

Cow Face Pose – Gomukhasana

Mi koncentrálva a vállát szakaszon van, így ha érzékeny térdét, csak tartsa a lábát, amíg az előző póz. Használjon szíj a kezei között, ha szükséges.

Camel Pose – Ustrasana

A quadok, a nagy izmok elején a comb, különösen szükségük van a nyújtás. Tedd teve póz blokkok alatt a kezét, hogy hangsúlyozzák a quad szakaszon, hanem a hátsó kanyarban. Tartsa a nyak hosszú ahelyett, hogy a fej visszaesik.

vezetőszár

Kitöréseket remek nyúlik a csípő hajlító, az izomcsoport, hogy ellenőrizzék a lábak mozgását felé a törzs. Tegye mindkét oldalon. Akkor vidd vissza a térd a mat, ha ez kényelmesebb.

Malasana – Garland Pose

Malasana - Garland Pose

A szakaszon a csípő, térd, boka, és a boka. Próbálja tartani a gerinc hosszú helyett kerekítés előre. Vegye padding, mint egy feltekert takaró alatt a sarka, ha nem jönnek a földre. Ha guggolás nagyon nehéz neked, a forgalomba blokk alatt a segged ülni tud segíteni.

Álló nagylábujj Pose – Utthita Hasta Padangusthasana

Álló nagylábujj Pose - Utthita Hasta Padangusthasana

A szórakozás, próbálja jönnek ebbe jelent az előzőtől, koszorú jelent. Fogja meg jobb nagylábujj egy jógi lábujj zár, miközben még a guggolás. Gyere fel állni hajkiegyenesítő a bal lábát, miközben megfogta a jobb lábujj. Ha állt a lábán bal, meghosszabbítja a jobb láb felé egyenes. Használjon szíj, ha feltétlenül szükséges, mert akkor kap egy szép szakaszon a borjú. Ezután kihajlítható a jobb lábát, és lejjebb egy zömök, hogy nem a másik oldalon. Ez a gyakorlat is javítja az alapvető erő és az egyensúly. Ha azt szeretnénk, hogy nyugi, nem a dönthető változata ezt a pózt.

Pigeon Pose – Eka Pada Rajakapotasana (Mermaid Variation)

Pigeon Pose - Eka Pada Rajakapotasana (Mermaid Variation)

A nagy hip nyitó és szakaszon a fenék. Kezdjük egy hagyományos galamb prep a hátsó lábát kinyújtotta. Ha úgy érzi, kényelmes itt, és szeretnék egy quad szakaszon, lépni ezen sellő variáció a hátsó térd behajlítva.

Legs Up the Wall – Viparita karani

Fejezd azáltal, hogy a lába egy szép pihenés ebben a helyreállító testtartás.