Jóga ászanák javítása Leg Erő és az izomtónus

Home » Review » Fitness » Jóga ászanák javítása Leg Erő és az izomtónus

Jóga ászanák javítása Leg Erő és az izomtónus
Szeretné javítani a láb erejét és izmos meghatározása a jóga? Álló pózok az út. Ahhoz, hogy erősebb, próbálja meg növelni a hold alkalommal minden egyes ilyen pózok. Kezdje 3-5 lélegzetvétel és a munka fel onnan. Gyakran gyorsan mozoghat ezek jelent egy áramlási osztályban, de tartjuk őket hosszabb más a hatása. Tartsa a comb részt az egész, és felhívni a kneecaps fel. A lábak rázza az első, de ez rendben van. Álló egyenlegek egy jó módja annak, hogy összpontosítson láb erejét, hanem hogy a magban.

Kezdők

Lefelé néző kutya – Adho Mukha Svanasana
Downdog gyakran nevezik nyugalmi jelentenek, de a többi valóban a karját. Tudatosan rajz a tömeg vissza a lábát, ami általában az erősebb izomcsoportot, így a karok szünetet csapágy a súlya. Tehát arról, hogy tartsa a csípő és magas sarkú felé a földre ezt a pózt.

Extended Side Angle Pose – Utthita Parsvakonasana
ott gyakran a hangsúly a kar pozícióját ezt a pózt, de ez igazán nem számít, hogy pihenni az alkar a combján vagy hozza meg a kezét egészen a padlóig, amíg marad a mély a bejárati térdét. Fókuszban a szerzés a comb párhuzamos a talajjal a térd fölött a boka és hagyja, hogy a kar esik, ahol lehet.

Mountain Pose – Tadasana
Még a legegyszerűbb álló pózok lehet edzés, ha marad bekapcsolva egész. A lábak, ez azt jelenti, terjed a lábujjak széles és támaszkodva a combizmok. A comb van egy kis befelé rotáció, ami átterjed a sit csontokat.

Piramis Pose – Parsvottonasana
Ismét az egész vezetése az izmok aktívak ezt a pózt, különösen comb felhívják a kneecaps fel. A mikrogyöngy a térd elülső megmenti az együttes hosszú távon, különösen, ha hajlamos hiperextenziós.

Emelt Hands Pose – Urdhva Hastasana
Folytatva a megbízás és az összehangolás, amit létrehozott a hegyvidéki jelentenek (lásd fent).

Állandó Forward Bend – Uttanasana
Tovább jelenthet, hogy mi olyan gyakran, hogy könnyű felületesen helyett közeledik a figyelmet minden alkalommal. Hogy elmélyítse a előre kanyarban, hagyja, hogy a forgatás érkeznek a medence helyett a hát alsó részén.

Álló Villás Forward Bend – Prasarita Padottanasana
Hasonló uttanasana, de a lábak egymástól. Annak ellenére, hogy gyakran úgy gondolta, hogy a „cél” E póz az, hogy a fejét a földre, ez tényleg nem erről. Tény, hogy gyakran látni a hallgatók egy igazán széles nyomtáv annak érdekében, hogy a fejük zárva a padlóra. Azt javasoljuk, hogy a lába nem szélesebb mintegy 3,5 láb (ide vagy oda, attól függően, hogy a magasság), mivel fog szélesebb nyitott a csípő akár kopás is.

Fa Pose – Vrksasana
Az első kiegyenlítő jelent a legtöbb ember kezelni. Vigyázz, hová tette a lábát, amikor helyezésének a másik lábát. Menj felett vagy a térd alatt, elkerülve az ízületet magát. Lehet, hogy reszketeg, és ez rendben van.

Triangle Pose – Trikonasana
Akárcsak prasarita padottonasana (fent), nem lehet a kísértés, hogy a lábát szélesebb egy kísérletet, hogy a kezét közelebb a padlón. A póz tényleg nem erről. Arról van szó létrehozó alapot a láb, amely lehetővé teszi, hogy nyissa meg a mellkas nagyobb mértékben.

Warrior I – Virabhadrasana I
Warrior pózok egy jó kiindulási sorozata állt jelent. A harcos én, a csípő arca előtt. Próbálja elválasztó lábad oldala felé is mat, ha úgy érzed, hogy nehéz megtartani a csípő ponttal a hátsó láb előre néz.

Warrior II – Virabhadrasana II
Warrior II gyakran követi a nyomában harcos én, hanem szükség van egy nyílás a csípő oldalán a szőnyeg. Legyen mélyen a térd elülső dolgozni a combizmok.

Közbülső

Kínos Szék – Utkatasana
fókuszba a lábát, ez az egész milyen alacsony lehet menni, és hogy mennyi ideig lehet tartani. Nekem sokat segít, hogy tartsa a comb megnyomásával együtt, és úgy gondolja, a lábak, mint egyetlen egység. Uddzsáji lélegzetvétel is döntő fontosságú.

Eagle Pose – Garudasana
Eagle következhet utkatasana (fölött), mert a lába már a szükséges hajlított helyzetben. Csavaró a lábak és a kiegyenlítő teszi ezt egy mag strengthener is.

Half Moon Pose – Ardha Chandrasana
egy esélyt, hogy dolgozni láb erejét és egyensúlyát. Az emelt láb kell maradnia éppen olyan aktív, mint itt az állandó lábát.

Király Dancer Pose – Natarajasana
folytatása a megkezdett munkát fa póz (fent). Segít az egyensúlyt, hogy egy drishti vagy fókuszpont, ami nem mozog.

Fordított Warrior
, hogy működik a lábak, ne feledjük, hogy még akkor is a törzs hátradől, a lába elé kell maradnia mélyen hajlított térded fölött a bokáját.

Forgott Triangle Pose – Parivritta Trikonasana
Az létre a lábak áramlások kút piramis jelentenek (lásd fent). A lábak jár, mint a stabil rögzítési pont a jelent, amely egy hely, ahonnan a mellkas nyithat, így folyamatosan azon dolgozik, határozottan nem zár a térde.

Warrior III – Virabhadrasana III
Azt javaslom, ezt jelentenek a kezét a csípőjén, így érezni, ha azok szintje. Esélye van, hogy az oldalán a lábát emelte meg akarnak kakas fel, így a munka, hogy szitál azt ne, miközben a lábát párhuzamosan a földre.

Fejlett

Forgott Half Moon Pose – Parivritta Ardha Chandrasana
Ez jelenthet még annyira megy, és minden attól függ, a stabilitást a folyamatos lábát. Mérlegelés és csavaró egy csomó munka, nem is beszélve, miközben a lábát emelte magas és egyenes.

Kerék Pose – Urdhva Dhanurasana
kerék póz, erős lábak, hogy szüntesse meg a szervezetben, és viseli a legtöbb a tömeg, ahogy tartsa a pozícióját. Fontos, hogy tartsa a lábát a kiforduló és a térd átölelve felé a középvonal.