Jóga ászanák szoptatás Moms

Home » Review » Health » Jóga ászanák szoptatás Moms

Ha Ön szoptató anya, a szervezet úgy érzi, hogy a legtöbbet a nyak, a váll és a hát. Sok csodálatos dolgot szoptatta a babát, hanem egy sajgó hát nem egy közülük. Ezek jóga jelent ellensúlyozza, hogy a púpos-over érzés, hangsúlyozva mozog a vállak lefelé és hátra, és nyissa meg újra a mellkasát. Ha csak nemrég szült, nyugi, és megáll, ha valami fájdalmat okoz.

Cat-Cow Stretch (Chakravakasana)


Amikor ápolás sokat, akkor úgy érzed, hogy beragadt a görnyedt-over helyzetben akkor is, ha nem a baba etetésével. Doing néhány macska tehén szakaszokon segít, hogy a mobilitás vissza a gerinc, hatékonyan leválása azt. Próbálja eltúlozva a lekerekített összesen (macska) által feldomborodik hátad magasba. Ez lehetővé teszi majd az íves összesen (tehén) úgy érzi, még jobb.

Sphinx póz


Sphinx póz kínál egy szép, kíméletes módon, hogy vezessenek be egy kis szív megnyitása. Akkor még ezt jelentenek feküdt az ágyban, ha nincs ideje, hogy ki a szőnyeget. Vagy, hogy a lehetőséget, hogy mutassa meg, mi a baba pocakját idő szól. Csak győződjön meg róla, hogy tartsa a vállak le távol a füle. Erősen nyomja be a tenyér és az alkar egy jó módja ennek.

Szív megnyitását Standard vagy blokkolása

Ha csak néhány percig, hogy ez a szív konzervnyitó a go-to nyúlik. Azt, hogy szükség lesz egy blokk (egyet lehetőleg a sarkok kerekítve), vagy a himba alatt a lapocka, hogy a teljes hatás azonban. Ez nem igazán számít, hogy mit csinál a lábad itt, mert mi összpontosítva a felsőtest. Tudod tartani őket a padlón, nyissa meg a térd istennő helyzetben, vagy csak hajlítsa be térdét, és tegyük a talpa a földön.

Bridge Pose (Setu Bandha Sarvangasana)


A híd jelentenek emelje a csípő, interlace kezed alatt a tested, és forgassa a vállak alatt egyesével. Érezd a lapockák biztonságosan a hátadon. Ne aggódj, hogy milyen magas emelje a csípőjét. Ha megvan a blokk kéznél, akkor próbáljon meg egy támogatott hídon. A blokk alá megy a keresztcsont.

Half Boat Pose (Parsva Navasana)


Fél- hajó kínál lehetőséget, hogy működnek a szív megnyitását, és a has egyidejűleg. A dolog, hogy emlékezzen az, hogy nem számít, milyen magas lehet hozni a törzs. Sokkal fontosabb, hogy a gerinc hosszú és egyenes. Plug válladra a foglalatokba, felhívni a lapockák együtt, és lehetővé teszik ezen intézkedések bővíteni a mellkasát. Ha van egy diastasis recti, beszéljen orvosával, mielőtt visszatérnének hasi gyakorlatokat.

Forward Bend átlapolt Fingers

A tényleges előre kanyarban opcionális ebben jelent. A fő esemény felállni magas, roll a vállakat, interlace ujjaival a hátad mögött, rajzolja meg a kezét a padló felé, és felfúj a láda. Az extra mozdulattal előre kihajol a lábad. Hajlítsa be térdét, ha ez egy sokkal kényelmesebb variáció.

Bővített Triangle Pose (Utthita Trikonasana)

Utthita Trikonasana
Ahhoz, hogy a legjobb mellkas kinyújtom háromszög póz, összpontosítson stackeled a felső váll közvetlenül az alsó váll. Kiegyenesedik a felső kar és hozd párhuzamosan a földre. Plug vállad az aljzatba emelés előtt a karját egészen. Azt is tartsa a kezét a csípő, ha ez jobban érzi magát. Triangle egy nagy szakaszon a hamstrings is.

Lefelé néző kutya (Adho Mukha Svanasana)


Lefelé néző kutya jól érzi magát szinte minden alkalommal. Mivel mi már hangsúlyozva szív megnyitását, ha úgy érzik, mint azt szeretnénk, hogy nyomja a mellkasát keresztül, és hagyja a gerinc függőágy. Ellenállni a kísértésnek, amelynek célja inkább az egyenes hát és széles lapockák gördülő felkar kifelé. Célunk az, hogy a test egyensúlyának, hagyd abba az ütés az ellenkező irányba.

végső gondolat

Ezekkel a szakaszok az egész szoptatási hónap, hogy enyhíti a sajgó vállát és a hátát. Ahogy a baba növekszik, akkor szoptassa ritkábban, de kezében egy nehezebb baba lehet ugyanolyan fárasztó. Fontos, hogy vigyázzon a saját test ahogy azt eddig is tápláló a baba. Továbbá vizsgálja anya és a baba jóga órák a területen több pózok felé irányul kismamák.