Jóga Farts és egyéb kínos témák

Home » Review » Yoga Basic » Jóga Farts és egyéb kínos témák

 Jóga Farts és egyéb kínos témák
Ha csatlakozol egy jóga, sok dolog van, amit meg lehet tapasztalni túl a pózok és ászanák a tanár utasítja Önt. Ezek közül néhány meglehetősen kínos, beleértve az alkalmi „jóga fing.”

Lehet, hogy nem akarja, hogy kérje a tanár vagy a osztálytársaival ilyen kérdésekben, ezért mindent megteszünk, hogy segítsen ki a leggyakoribb (és kényelmetlen) kérdések jóga.

Van valami, amit tehetek fing osztályba?

Gázt, míg a jóga valójában nagyon gyakori (prenatális jóga órákat a legrosszabb). Te mozog a tested oly módon, hogy felkavarja a belek, ami jó dolog. A mellékhatása az, hogy okozhat bárkinek átadni gáz alkalmanként. Mi mind a felnőttek itt, és fing teljesen természetes.

Mit tehetünk, felmérni a hangulat az osztályban, és ennek megfelelően járnak-, mint akkor, mondjuk, egy koktél party. Ha az osztály könnyed és laza, előfordulhat, hogy viccesen elismerik az emisszió. Ha a tanár és a diákok halálosan komoly, mintha semmi sem történt kellemetlen. Lehet, hogy még fontolóra az előre jóga étrend és gondoljon ugró azok babot ebédre legközelebb.

Mi a helyzet Varts?

Ah, a rettegett vart (ez egy hüvelyi fing). Ez csak olyan gyakori, mint a normál fing, és semmit sem lehet túlságosan zavarban. Van azonban néhány dolog, amit tehetünk, hogy megpróbálja megelőzésére fingás, de erre nincs garancia.

Mit tehet valaki az osztályban, aki Smells?

Ahelyett, hogy változtatni valakinek, hátha tud dolgozni változó magad. A jóga elve pratyahara azt jelenti: „visszavonása az érzékeket.” Meg kell próbálnia, hogy annyira elmerül a saját gyakorlat, hogy nem zavarja a külső épületek, zajok, sőt szaga.

Pratyahára időt vesz igénybe, és a gyakorlat. Míg dolgozik, hogy elérje az ideális, próbálja situating magát az egész helyiségben a jógi, aki egy kicsit kellemetlen szagú.

Miért van az Thong a fehérnemű választás Yoginis?

Sok nő talál egy tanga is a legkényelmesebb fehérnemű gyakorlása során (vagy a mindennapi életben). Lásd a választ a fenti kérdésre vonatkozóan pratyahara és nem a legjobb, hogy figyelmen kívül hagyja a show. Ki tudja, talán még próbálni, hogy ha ez valóban sokkal kényelmesebb.

Mit tehet, ha szereted a jóga, de utálom a zenét játszottak?

Akkor biztosan hangot a véleménye, hogy a tanár, de akkor talán a legjobb, hogy kérje nincs zene, ahelyett, hogy az objektum az ő ízlése. Néhány jóga tanár zenélni, mások nem. Érdemes körülnézni a tanár, aki nem használja a zenét.

Mit kell tennie, Hív a természet, a közepén egy jóga?

Teljesen elfogadható, hogy elhagyja osztály néhány percig, hogy részt vegyen a testi funkciókat. Nincs szükség, hogy kérje a tanár engedélye menni a mosdóba.

A legjobb időt menni, amikor van egy pihenő, akár a gyermek póz vagy lefelé kutya. Nem fogja keresni a tanár tiszteletben, ha rutinszerűen dodge közben nehéz jelent, vagy hagyja ki részét savasana.

Mi a teendő, ha a tanár szereti Partner Nyújtja de nem Szeretne párba izzadt Stranger?

Van egy pár lehetőség, ha eljön az ideje, partner húzódik. Megtalálható az új tanár, vagy helyezze a szőnyeg mellett a legkevésbé izzadt idegen az osztályban. Ön is meghívhatja saját partnere az osztályba, például egy barát, nem bánod megosztás verejték. Az utolsó lehetőség, hogy egyszerűen megtanuljuk szeretni azt. Továbbá, ne feledje, hogy akár valaki más izzadt idegen is.

Nincs Loving Yoga Make You a Hippy?

Egyszer régen, jóga Indián kívül a leggyakrabban végzett települések vegetáriánusok. Bár a jóga jött ez a hírnév őszintén, manapság mindenki az orvosok cégvezetők van azt átölelő.

Tehát nem, jóga nem teszi meg egy hippi. De ez talán kezd árnyalata a mindennapi életben egy hozzáállás a béke és a jóság. És az, hogy tényleg olyan rossz?

utolsó gondolat

Jóga hajlamos elősegítése szorosan összefonódott közösség és a legtöbb ember hajlandó segíteni jövevényeket. Nyugodtan kérdezze meg oktató, vagy egy másik diák az osztályban bízol a dolgokat lehet, hogy egy kicsit zavarban. Nagyon valószínű, hogy nem te vagy az egyetlen, aki ezeket a kérdéseket, és a legtöbb csak egy normális része a gyakorlatban.