Joga prdci in druge nadležne teme

Home » Review » Yoga Basic » Joga prdci in druge nadležne teme

 Joga prdci in druge nadležne teme
Ko se pridružite razred jogo, obstaja veliko stvari, ki jih boste doživeli preko pozah in asan učitelj vas naroči v. Nekatere od teh je lahko precej neprijetno, vključno z občasnim “joge prdec.”

Vi ne želite, da se posvetujte s svojim učiteljem ali sošolci o teh zadevah, tako da se bomo potrudili, da vam pomagajo pri najpogostejših (in nerodnih) vprašanja v zvezi z jogo.

Ali obstaja kaj lahko storim glede prdenja v razred?

Spuščanje plina, medtem ko trenira jogo, je pravzaprav zelo pogosti (pred rojstvom joge so zanič). Ste se gibljejo svoje telo na način, ki bo mešamo svoje drobovje, kar je dobra stvar. Stranski učinek je, da lahko povzroči kdorkoli prenese plina na moči. Mi smo vse odrasle tukaj, in pretvarjati, je povsem naravno.

Kaj lahko storite, je oceniti razpoloženje razreda in deluje v skladu s tem, tako kot bi to storili na, recimo, cocktail party. Če je razred lahkotnim in športna, lahko humorno potrditi svoje emisije. Če sta učitelj in učenci smrtno resna, se pretvarjamo, da nič neugoden je zgodilo. Morda celo menijo svoje pre-joga prehrane in razmišljati o preskoči tiste fižol kosilo naslednjič.

Kaj pa Varts?

Ah, bala VaRt (to je vaginalni prdec). To je prav tako pogosta, kot normalno prdec in ničesar, kar bi bilo preveč sram. Obstaja pa nekaj stvari, ki jih lahko storite, da poskusite preprečiti prdci, čeprav ni nobenih garancij.

Kaj lahko storite O nekdo iz razreda Kdo diši?

Namesto da bi poskušali spremeniti nekoga drugega, poglej, če lahko delajo na spreminjajoče se sami. Jogijskih načelo pratyahara pomeni “umik čutov.” Morate poskusiti, da se potopi tako v svoji praksi, da se vam ne bo motena zunaj znamenitosti, zvokov, ali celo diši.

Pratyahara potreben čas in prakso. Medtem ko dela na doseganju tega ideala, poskusite sami situaciji čez sobo z jogi, ki je malo odiferous.

Zakaj Je Thong spodnjega perila izbira za Yoginis?

Veliko žensk našli tangice, da se najbolj udobno spodnje perilo pri izvajanju (ali v vsakdanjem življenju). Glej odgovor zgoraj glede pratyahara in naredite svoje najboljše ignorirati predstavo. Kdo ve, morda celo sami poskusite da vidim, če je res bolj udobno.

Kaj lahko storite, če imate radi svoje joge, vendar Hate Music igre?

Lahko zagotovo izrazijo svoje mnenje učitelja, čeprav je morda najbolje, da zahteva ne glasbe, ne pa, da nasprotuje njegovemu okusu. Nekateri učitelji joge predvajanje glasbe, drugi pa ne. Morda boste želeli, da pogledam okoli za učitelja, ki ne uporabljajo glasbo.

Kaj morate storiti, ko Narava klice v sredi Yoga razreda?

To je povsem sprejemljivo, da zapustijo razred za nekaj minut, da se udeležijo vaših telesnih funkcij. Ni treba vprašati za dovoljenje učitelja, da gredo na stranišče.

Najboljši čas, da gredo, ko je čas za počitek, bodisi v otrokovem pozi ali psa navzdol. Ne boste zaslužili vaše učiteljevo spoštovanje, če rutinsko dodge v času težkih pozah ali preskočite del savasana.

Kaj morate storiti, če vaš Učitelj Loves partnerske razteza, vendar ne želite, da sodelujejo s prepotenih Stranger?

Imate nekaj možnosti, ko pride čas za partnerske odsekih. Najdete novo učitelja ali postavite svojo mat zraven najmanj prepotenih tujca v razredu. Morda boste povabili tudi svoje partnerja razreda, kot prijatelja, ki jih ne moti delitev znoj s. Zadnja možnost je, da se naučijo, da ga ljubim. Prav tako ne pozabite, da ste nekdo drug prepotenih tujec, preveč.

Ali Loving Joga da si Hippy?

Nekoč je bila joga zunaj Indije najpogosteje izvaja na občinah, ki jih vegetarijance. Čeprav joga je prišel s tem ugled pošteno, te dni vsak od zdravnikov direktorjem se jo sprejemajo.

Torej, ne, joga ne pomeni, da ste hipi. Ampak to lahko morda začeli obarvajo vaše vsakdanje življenje z odnosom miru in prijaznosti. In ali je to res tako narobe?

KONČNI MISEL

Joga skuša spodbujati tesno povezani skupnosti in večina ljudi so pripravljeni pomagati novincem. Vas prosimo, da se posvetujte s svojim inštruktorja ali drug študent v razredu, ki mu zaupate o stvari, ki jih lahko malo sram. To je zelo verjetno, da niste edini s temi vprašanji in najbolj so samo normalen del prakse.