Joga predstavlja ki bo izboljšala svojo Arm moč

Home » Review » Fitness » Joga predstavlja ki bo izboljšala svojo Arm moč

Joga predstavlja ki bo izboljšala svojo Arm moč

Skupaj z močnim jedrom, ki jih potrebujemo močne roke, da bi uresničili napredne roke stanja in zasukov Joga je. Ljudje me pogosto sprašujejo, kako izboljšati svoje roke moč za pripravo teh pozah. Velika novica je, da vam ni treba začeti dvigovanje uteži ali delaš pull-ups. Samo vztrajati početje jogo redno in boste zgraditi mišice, ki jih potrebujete, ki takrat, ko so pripravljeni, da poskusite ta predstavlja. Tukaj je pogled na vrste prenašanju teže pomeni da lahko delo na poti.

Predstavlja začetnike

 • Navzdol obrnjen Dog – Adho Muhka Svanasana : Več dobrih novic: eden od pozah, ki vam najbolj pogosto v joga razredov, je tudi eden od najboljših načinov za izboljšanje svoje roke moč. Čeprav je res, da, da bi navzdol obrnjen pes počiva predstavljal, da je treba podpreti večina od vaše telesne mase z nogami, da se ni mogoče izogniti dejstvu, da so vaše roke trdo delajo preveč.
 • Plank pozo : Plank se pogosto imenuje prvo roko ravnotežje v jogi. Čeprav so noge še vedno na terenu v tej pozi, večina telesne mase, je v vaših rokah. Naj ramena varno ga izpopolnili svojo poravnavo. Vaša ramena morajo biti neposredno nad zapestij. Poskusite ustvariti ravno črto od kroni glave do pete, tako da si niti dvig rit ne omogoča, da visi dol.
 • Podprti Side Plank : Polna stran desko, v katerem ste ravnovesje na eno roko in rob eni nogi je bolj vmesnega poze (glej spodaj), vendar je to podprto sprememba je primerna za začetnike.

vmesne pozah

 • Crow Pose – Bakasana : Crow je pogosto prva roka stanje, ki je dosti joga študentov. Učenje je res več o iskanju težišče kot karkoli drugega. (Namig: to je verjetno malo bolj naprej, kot bi si želeli, da je, vendar ne toliko, da padeš na obrazu.) (Še en namig:. Vzpostavila crash pad blazine pod obrazu vsak slučaj)
 • Štiri Limbed Uslužbenci Pose – Chaturanga Dandasana : Narediti veliko chaturangas (različica Joga je za sklece), je eden od najboljših načinov za izgradnjo vaše roke moč. Pomembno je, da jih ne z dobro poravnavo, pa je, da se prepreči poškodbe ramena. Prav tako je potrebno vedeti, kdaj reči, ko je od površno poravnavo vodi do poškodbe bolj verjetno, da se zgodi, ko ste utrujeni. Če ste vzeli razred z veliko vinyasas, vedo, da se lahko vedno odločijo, da jih preskočite, če menite, da je vaš oblika je zdrs.
 • Side Plank Pose – Vasisthasana : Stranski deske so super za delo z eno roko naenkrat. Kot vaše zaupanje raste, lahko začnete igrati s svojimi številnimi spremembami.
 • Navzgor obrnjen Dog – Urdhva Muhka Svanasana : Ker so stegna od tal v tej pozi, je tudi vadba za vaše roke. Ponavadi se pes navzgor ni odločilo za dolgo časa v joga razredov, vendar lahko narediš daljšo obstojnost doma. Samo poskrbite, da bend komolcev in roll ramena nazaj in navzdol, ko ste prvič prišli v pozi. Ta ohranja ramena iz plazeče navzgor proti ušesih.

Napredno pozah

 • Firefly Pose – Tittibhasana : Ko boste dobili ročaj na svoj prvi bilanci roko (na primer, vrana, zgoraj), ostalo pa prihaja razmeroma enostavno. Vendar pa si morate zgraditi moč podpreti težo vašega telesa s samo rokami.
 • Letenje Crow Pose – Eka Pada Galavasana : Flying vrana združuje noge goloba z naročju vrana. Razširitev nogo v hrbet, je precej zapleteno. Mislim, da je lažje priti v bilanci roke z hrbtu ukrivljen noge pod telesu in ga razširi, namesto da bi poskušali dvigniti svojo zadnjo nogo na tla, ko je že naravnost.
 • Handstand – Adho mukha Vrksasana : Večina ljudi učijo handstand na steni prvi, ki je dober način za izgradnjo roke moč. Poskrbite, da bo vaše roke zelo naravnost, ko brca tako, da se ne zvije.
 • Side Crow Pose – Parsva Bakasana : Na voljo sta dve različici stranski vrana. Sprva poskusite uravnoteženje z rit počiva na eno roko in kolenih na drugi strani. Sčasoma, ga lahko poskusite z le eno roko, ki podpira svojo rit.
 • Wheel Pose – Urdhva Dhanurasana : Veliko se dogaja na polno kolo, ne najmanj katerih je, da je potrebno dobro količino moči rok, da si push up in držite ta položaj.